PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهندسی صنایع غذایی



صفحه ها : [1] 2

  1. انگور
  2. زعفران و کاربردهایش
  3. میوهای کهن در بازار مدرن
  4. کنسرو کردن مواد غذایی
  5. هویج پخته مغذی تر است
  6. گوجه فرنگی پخته بخورید
  7. اصطلاحات نگهداري و افزودنيهاي مواد غذايي
  8. 10 ماده غذایی از بین برنده استرس
  9. مضرات مصرف نمك
  10. حقايقي در مورد تخم مرغ
  11. مضرات نوشابه هاي گازدار
  12. مضرات شكر
  13. فوايد آجيل
  14. كلسترول و تري گليسريدها
  15. نگهداري مواد غذايي در فصل تابستان
  16. چند نكته در انجماد موادغذايی
  17. مزاياي اجا ق هاي ميکروويو
  18. چه نكاتي را در خريد و نگهداري سبزيجات رعايت كنيم؟
  19. نکات ايمني مصرف غذا در سفرهاي نوروزي"
  20. روش صحيح نگهداري نان
  21. رعايت چند نكته در انجماد موادغذايي
  22. معايب استفاده از ميکروويو در تهيه غذا
  23. درباره تاريخچه و روش تهيه بستني چه مي دانيد؟
  24. از تاريخ مصرف مواد غذايي اطلاع داريد؟
  25. زعفران چيست؟
  26. خطرات كباب گوشت
  27. توصيه هاي لازم در مورد شير
  28. انتخاب و نگهداري مواد غذايی
  29. نگهداري مواد غذايي در خانه
  30. آنچه درباره کره هاي حيواني و گياهي بايد بدانيم
  31. بسته بندي بهداشتي کره و مارگارين
  32. انجير مانع رشد ميکرب هاي مضر در مواد غذائي مي شود
  33. رعايت چند نكته در انجماد موادغذايي
  34. توصيه هاي زماني براي نگهداري مواد غذايي در يخچال و فريزر
  35. راهنماي ايمني غذا براي مواد غذايي كباب شده
  36. راههاي تشخيص ماهي سالم از ماهي فاسد
  37. نكات مهم و ضروري در آشپزي و شيريني پزي
  38. حفظ و نگهداري غذاها
  39. ميکروب ها و مسموميت غذايي
  40. نگهداري عسل
  41. مضرات پخت طولاني مدت غذا در ظروف آلومينيومي
  42. طريقه نگهداری گوشتهاي چرخ کرده
  43. ايمني مواد غذايي
  44. بررسی تاثیر آنزیمهای پكتولیتیك و سلولیتیك در بهبود فرایند قندگیری از خرما
  45. بررسی اثر نوع و مقدار پایدار كننده ها بر پایداری خامه uht
  46. بررسی اثر استفاده از مخلوط دو شیرین کننده آسه سولفام k و آسپارتام بر مقاومت دمایی آسپارتام در نوشابه
  47. بسته بندی زیست فعال، تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر
  48. خواص و عملکردهای پپتید های زیست فعال
  49. آفلاتوکسین Aflatoxin
  50. مزایای کاکائو و شکلات‌ تلخ
  51. سرد و گرم کردن مکرر غذا به کاهش کيفيت و افزايش ميكروب‌های آن منجر می ‌شود
  52. خوراکی های مفید و کاهنده کلسترول خون
  53. تاثیر 5 ماده غذایی بر زیبایی لبخند
  54. سبزی جوان کننده
  55. با لبنیات به جنگ آنفلوآنزا بروید
  56. آب میوه‌ های تیره شفابخش‌ترند
  57. میوه بخورید
  58. بالاخره كدام روغن بهتر است؟
  59. پروبیوتیک ها چه هستند؟
  60. راهکار موثر برای تضمین سلامتی شما در مقابل دیابت
  61. ناشناخته های آب انار
  62. خطرات احتمالی مواد افزودنی
  63. چرا بسیاری از محصولات جدید با شکست روبرو می شوند؟
  64. مقدمه‌ای بر لزوم استفاده از خشک کن‌های خورشیدی مواد غذایی
  65. نگاهی به جایگاه تعاونی ها در ارتقا صنعت غذا
  66. شیر پاستوریزه و استرلیزه را نجوشانید
  67. چکیده ای از فعالیتهای تشکلهای صنایع غذایی در سال 89
  68. خشك كن هاي خورشيدي
  69. گروه بندي مواد غذايي
  70. فلزات و افزودني هاي موجود در مواد غذایی
  71. مدلسازي خشك كن بستر سيال Batch با شبكه هاي عصبي با پسخور
  72. رژیم غذايی پایدار براي لاغري
  73. مقابله طبيعي شير با بيماري ها
  74. بررسی تاثیر آنزیمهای پكتولیتیك و سلولیتیك در بهبود فرایند قندگیری از خرما
  75. استفاده از روغن زيتون در بيسکوييت‌ها
  76. آنتي‌اکسيدان‌ها در مقابل سرطان‌ بافت‌هاي لمفوييد
  77. گوشت قرمز بخوريم يا نخوريم
  78. گياه خواري هميشه خوب نيست
  79. آنچه در مورد قندها نمي‌دانستيد
  80. عمده فرمولاسيون محصولات قنادي چربي است
  81. مقوي اما نا پيدا
  82. امگا3 دشمن سرطان كولوركتال
  83. رعايت اين 4 اصل در سلامت غذا ضروري است
  84. چربي‌هايي که اشتها را به هم مي‌ريزند!
  85. 10 ماده غذایی برتر برای مصرف هر روز
  86. خواص انجیر:
  87. زرد الو
  88. پلاسمین در محصولات لبنی
  89. قهوه ای شدن آنزیمی در صنایع غذائی
  90. نقش کلسیم محصولات لبنی در کاهش وزن انسان
  91. تاثیر گلوتن، دمای اکسترودر و شرایط دمایی خشک کردن روی چسبندگی و خمیری شدن ماکارونی
  92. لاكتوز :
  93. آنچه باید درباره برچسب مواد غذایی بدانید
  94. انواع مختلف شیر
  95. حذف درازمدت شیر از سبد غذایی موجب بیماری عدم تحمل لاکتوز می شود
  96. تولید سیب زمینی و پیاز کم نیترات برای نخستین بار در کشور
  97. آشنایی با خواص زیتون
  98. تولید آزمایشگاهی آنزیم پروتئاز قلیایی در دانشگاه شهرکرد
  99. كمي درباره رشته صنايع غذايي....
  100. انواع روغن زیتون
  101. نوشابه
  102. اثرات روغن زيتون براي سلامتي
  103. امگا3
  104. روغن های خوراکی
  105. روغن های نباتی
  106. اولين چيپس دنيا
  107. ماءالشعیر
  108. آب معدنی بخوریم یا نه؟
  109. آدامس و دیسانتری
  110. تخمه بو دادن خوب است يا بد؟
  111. راههاي تشخيص عسل طبيعي از تقلبي
  112. شیرهای تخمیری
  113. آشنايي با غذاهاي فراسودمند
  114. آشنایی با غذاهاي «عملگرا»
  115. غني‌سازي‌ به‌منظور سلامت
  116. آشنایی با خط تولید نان های صنعتی
  117. نحوه تشخیص عسل شکری
  118. تکنولوژی آب میوه ها و نوشابه ها
  119. تکنولوژی پفک (پف کرده بلور ذرت )
  120. تکنولوژی تولید نوشابه های گازدار
  121. کاربد های نانو فناوری در صنایع غذایی :
  122. خبري ديگر از خيانتهاي بي پايان - تمام آب معدنيها به شدت سرطانزاست
  123. توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي
  124. روش‌هاي مهندسي پروتئين
  125. استفاده از آنزيم ليپاز در بهبود كيفيت روغن‌ها و چربي‌ها
  126. استفاده از آنزيم آميلاز در صنايع نشاسته
  127. حذف آب از محيط‌هاي كشت آنزيمي استفاده از آنزيم‌ها
  128. چند مثال ديگر از اصلاح آنزيمي افزودني‌هاي غذايي
  129. كاربردهاي تشخيصي براي تاييد ايمني و سلامت محصولات غذايي
  130. محصولات جديد صنايع غذايي با استفاده از نانو تكنولوژي
  131. شاخص‌هاي موفقيت صنايع غذايي در بازاريابي
  132. اطلاعاتي در رابطه با شكلات
  133. منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی
  134. نانوفیلترها و ماشین‌های نانو
  135. كوميس
  136. اسانس ها چه ترکیباتی هستند؟
  137. روکش کردن آنزیم‌ها
  138. وقتی نوشابه می‌خورید چه اتفاقی می‌افتد؟
  139. فلفل
  140. كاربرد طراحي بهداشتي در جلوگيري از مخاطرات haccp و آلودگي به مواد حساسيت زا
  141. دسته بندي مواد غذائي از نظر فساد پذيري:
  142. چند نكته در مورد انجماد مواد غذایی
  143. كفير نوشيدني سلامتي‌
  144. كاربرد آنزيم هاي پنير سازي ( رنت )
  145. کنسرو کردن مواد غذایی
  146. مقایسه گوشت و سویا
  147. خواص انواع مختلفي از مواد غذايي
  148. خط تولید شیر و ماست و پنیر به اختصار
  149. فرآيند حرارتي بر شير در كارخانه ها
  150. خط توليد روغن قسمت اول....
  151. خط توليد روغن قسمت دوم....
  152. خط توليد روغن قسمت سوم....
  153. تخمیر
  154. خطرات میکروبیولوژیکی در غذا
  155. ارزیابی کیفی غذا
  156. معرفی استاندارد ها وسیستم های مدیریت کیفیت
  157. استاندارد ملاس چغندر و نيشكر ـ ويژگي‏ها
  158. مراحل تولید شکلات و انواع آن
  159. فساد شیر و عوامل موثر در آن
  160. الکل بنوشیم یا ننوشیم(الکل از دیدگاه تغذیه نه صنایع غذایی)
  161. استاندارد شكر سفيد – ويژگيها و روشهاي آزمون
  162. خط تولید آب نبات
  163. تیتراسیون
  164. فرايند تهيه پنير
  165. شيرين كننده هاي غذاي
  166. خانواده كدو
  167. غذاهاي ارگانیک
  168. صنايع غذايي » مقالات عمومی تغذیه: کاربرد انروی هسته ای در نگهداری مواد غذایی
  169. جوش شيرين
  170. تولید قند رژیمی از آب پنیر
  171. شیر استریل
  172. مقالات عمومی تغذیه: معجزه سرکه سیب
  173. ماهی
  174. قهوه
  175. آبجو
  176. روانشناسي رنگ و نمادها در بستهبندي غذاهاي دريايي
  177. زهر ماري به اسم كولا!
  178. تعریفی از نمايه گليسمي ( Glycemic index )
  179. مقایسه نوشابه و دوغ
  180. رژیم های غذایی: رژیم غذایی استئوپروز یا پوكي استخوان
  181. رژیم های غذایی: رويم غذايي درکم خونی و فقرآهن
  182. رژیم های غذایی: رويم غذايي درکلسترول بالا
  183. رژیم های غذایی: رژیم غذایی واريس
  184. انواع چاي
  185. مشخصات يك برنامه خوب غذايي
  186. انبه، بمب انروي
  187. مسموميت‌ غذايي
  188. نقش ريزمغذي ها در سلامتي
  189. روغن پالم
  190. انواع چربی ها و منابع غذایی آنها
  191. باسیلوس سرئوس و سایر گونه های باسیلوس :
  192. بهداشت انواع مواد غذایی
  193. مضرات شكر
  194. ارزش تغذيه‌اي بستني و صنعت غذا
  195. وزارت بهداشت عرضه شیر خام را ممنوع کند
  196. مصرف فراورده های لبنی پرچرب، سلامت مصرف کنندگان را تهدید می کند
  197. ساد چربي و روغن
  198. فرآیند تهیه پنير
  199. سوسيس و كالباس،دوست يا دشمن
  200. ماء الشعير، آبجوي حلال
  201. غلبه برکمبود آهن با غنی سازی آرد
  202. نوشابه‌هاي گازدار با بدن ما چه مي‌كنند؟!
  203. چرا بايد پنير بخوريم؟
  204. غنی سازی آرد ، غنی سازی زندگی
  205. مصارف روغن پالم
  206. بسته‌بندي و نگهداري شير
  207. فرآيندهاي حرارتي شير
  208. انواع شير
  209. شير كامل‌ترين نوشيدني
  210. محافظت از ايمني شير از توليد تا مصرف
  211. محافظت از ایمنی شیر در دامداری ها
  212. تامين ايمنی شير در کارخانجات فرآوری محصولات لبنی
  213. محافظت از ایمنی شیر توسط مصرف کننده
  214. ضرورت استفاده از نمك تصفيه شده
  215. روغن سبوس برنج ، دوستدار قلب
  216. چگونه شکلات درست می کنند؟
  217. بستنی
  218. اسنک
  219. کیک
  220. بیسکوییت
  221. مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی
  222. انواع آب معدني
  223. معجزه ای به نام فرآورده هاي غذايي پروبيوتيک
  224. رنگها در صنایع غذایی:
  225. تقلبات رایج در صنایع غذایی :
  226. تقلبات در شیر:
  227. معرفي رشته صنايع غذايي
  228. افزودنی ها یا چاشنی‌ غذا خوب و بد دارند
  229. انواع تقلب در مواد غذايي :
  230. شناسايي تقلبات توليد كنندگان محصولات غذايي:
  231. اصول بهداشت ايمني مواد غذايي:
  232. اصول نگهداری از روغن :
  233. شیمی مواد غذایی:
  234. کشک، معجزه غذایی هزار ساله :
  235. سوال و جواب های رایج در زمینه لبنیات - شیر و فراورده های آن
  236. جداسازي و شناسايي سويه هاي انتروکوکسي غالب در پنير سنتي ليقوان:
  237. اجرای سیستم haccp، راهی برای ارتقاء سطح كیفی تولید شیر و بهداشت جامعه:
  238. قند،تولید شکر به اختصار :
  239. اسیار نام (قند رژیمی ):
  240. اصول طراحی کارخانه صنایع غذایی(قسمت اول):
  241. اصول طراحی کارخانه صنایع غذایی (قسمت دوم):
  242. اصول طراحی کارخانه صنایع غذایی(قسمت سوم)
  243. کتاب-مقاله-کارآموزی-جزوه
  244. کمک سریع
  245. عسل و زنبور عسل
  246. آنچه از کدکس غذایی باید بدانیم ؟
  247. نقش آب در صنايع غذايی
  248. استانداردهاي غذايي
  249. کمک تحقیق
  250. کمک