PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادavenger

avenger
21 July 2011, 02:11 PM
به نظر من اگه یه پلیس پارسی گلدی داشتیم عالی میشد!!!!!!!!!!!!:policeman:

moeinz
21 July 2011, 02:30 PM
ها؟

انان
21 July 2011, 02:34 PM
به نظر من اگه یه پلیس پارسی گلدی داشتیم عالی میشد!!!!!!!!!!!!:policeman:

وا3 چی؟؟؟ک چیکا کنه؟؟؟

avenger
21 July 2011, 02:38 PM
برای این که به تخلفات رسیدگی کنه!!!!!خیلی جالب میشه اگر کسی تخلفی داخل انجمن کرد جریمه بشه!!!!!!

moeinz
21 July 2011, 02:40 PM
ها؟

avenger
21 July 2011, 02:51 PM
واضح تر از این بگم؟؟؟؟

moeinz
21 July 2011, 02:58 PM
خوشی زده زیر دلتاااا

avenger
21 July 2011, 03:10 PM
چرا ؟؟؟؟؟واقعا به نظر من که انجمن به پلیس احتیاج داره!!!!!تا حالا ندیدم انجمنی پلیس داشته باشه!!!چه اشکالی داره اگر انجمن ما اولین انجمن باشه؟؟؟؟:policeman:

moeinz
21 July 2011, 03:16 PM
پس ناظر چی کارس؟؟؟؟؟
شما یه تخلف کن ببین پلیس داره یا نه؟

avenger
21 July 2011, 03:29 PM
بیچاره ناظرها تمام وقتشون برای این هدر میره که پست های اسپم را حذف کنند......

منظورم از پلیس اینه که :
قانونی برای کاربران بزاره که اگر تخلف کردن طبق تخلف مجازات بشن

hossein_nour
21 July 2011, 04:23 PM
خب قانون که هستش

avenger
21 July 2011, 04:36 PM
حسین جان قانون داریم ولی نه قانون نیروی انتظامی پارسی گلد!!!!!!!!:browse_143:

تایماز
21 July 2011, 08:16 PM
حسین جان قانون داریم ولی نه قانون نیروی انتظامی پارسی گلد!!!!!!!!:browse_143:

سلام

فکر نکنم اینجا احتیاجی به پلیس باشه
پلیس همون ناظره

یعنی کار ناظر و پلیس یکیه

در مورد اینکه میگید کار ناظرا شده فقط حذف تقصیر ما مدیراست

اگه به کارایی که مربوطه به خودمون هستن خوب برسیم ناظرا هم بهتر میتونند نظارت کنند
البته الان هم دلسوز تر از هر کسی به این سایت میرسن

roza
23 July 2011, 09:29 AM
سلام دوستم پيشنهاد قشنگي هست ولي اينجا يه جورايي ناظر همون پليسه وقتي تاپيكها بررسي ميشه پستهاي اسپم . پستهاي تكراري حذف ميشه و اگر كسي خدايي نكرده خلافي بكنه بستگي به نوع خلافش يا بهش اختار داده ميشه يا اخراج ميشه حالا يا موقتي يا دائم درسته بيشتر كار روي حذف پستها هست ولي به تخلفات هم رسيدگي ميشه و خيلي از مواقع دوستان عزيز توي پيام خصوصي تخلفات و گزارش ميكنن و به محض انلاين شدن يكي از ناظرها سريع رسيدگي ميشه

هاوکینگ
23 July 2011, 09:43 AM
درضمن خانم کیانی خیلی از سایتا مدیر دارن اما چه فایده افراد همه غلطی میکنن
اما اینجا ناظرا واسه خودشون ابهتی دارن کسی به جز علی رو حرفشون حرف نمیزنه

N3DA
23 July 2011, 06:55 PM
پیشنهاد خیلی جالبی بود .
ناظران محترم این انجمن خیلی زحمت می کشند . همه ما هم قوانین را می دانیم ولی وقتی کسی رعایت نمی کند ناظر هزار بار هم تذکر بدهد فایده ندارد پس بندگان خدا مجبور به حذف مطلب می شوند .
در چند هفته اخیر بیشتر تاپیکها تکراری بوده . وقتی به خودمان این زحمت را نمی دهیم که مطالب قبلی را نگاهی بیندازیم فقط مطلب را قرار می دهیم خوب کار ناظران را زیاد کرده ایم .
با اینکه از این پیشنهاد خیلی خوشم آمد و بسیار جالب بود حالا شما بگویید پلیس چه کاری بیشتر از تذکر و جریمه می تواند انجام دهد ؟؟

avenger
24 July 2011, 12:51 AM
1. ما هر کدوم یه رنگی داریم!!!رنگ پلیس پارسی گلد باید با همه فرق داشته باشه!!!!!!!

2. معمولا پلیس ها چیکار میکنن؟؟جریمه ، اخراج، تذکر،.................... !!!

توجه توجه!!!!!!!!!

من میدونم انجمن ما ناظر داره ولی به نظر شما 3تا ناظر برای 300.000کاربر کافیه؟؟؟؟؟؟؟

JJHACKER
27 July 2011, 12:46 PM
فكر خوبيه من خودم اولين كانديد :browse_151:

avenger
27 July 2011, 01:21 PM
فكر خوبيه من خودم اولين كانديد :browse_151:

منم خودم کاندید هستم!!!!!!!ولی اول مدیریت سایت باید پیشنهاد منو قبول کنه!!!:policeman:

Reza Trojan
27 July 2011, 02:02 PM
سلام
پيشنهاد جالبيه اما با توجه به اينكه وظايفش با ناظر يكي ميشه يه كم لوس ميشه ...يه مسئله ي ديگه اينكه لفظ پليس هم سايت رو از حالت تخصصي در مياره هم يه جورايي مثل بازي ميشه ... منظورم اينه كه پليس و پليس بازي يه جورايي براي سايت هايي هست كه كارشون فقط سرگرميه و نه علمي ...
در مورد اينكه 3تا ناظر كمه حق با شماست اما به اين موضوع هم توجه داشته باشيد كه اكثر تالار ها مدير داره و ما مديران ارشد رو هم داريم كه خيلي ميتونن كمك كنن... به شرطي كه هر كودوم وظايف خودمون رو به خوبي انجام بديم
در ضمن اگه بيشتر وقت ما صرف حذف پست يا تاپيك ميشه به قول نوشين خانم به اين خاطر هست كه كاربران حاضر نيستن فقط 2 صفحه از تالاري كه ميخوان مطلب رو بذارن نگاه كنن ... اينطوري درصد تاپيك هاي تكراري خيلي كم ميشه
شايد باورتون نشه ولي از 5شنبه ي گذشته تا امروز چيزي حدوده 500 تاپيك و 1000 پست حذف كرديم من و رزا خانم ... در صورتي كه با كمي توجه و نذاشتن پست هاي اسپم اين امار از نصف هم كمتر ميشه
اگر ميبينيد كه به كسي اخطار نميديم چون دوست داريم جو سايت همون جو صميمي بمونه و از كش مكش ها دوري كنيم ... اينجا هستيم تا باهم و در كنار هم چيزي ياد بگيريم ...بخوايم زياد سخت گيري كنيم بيشتر فضاي ناراحتي ميشه تا صميميت....
ببخشيد زياد شد
موفق باشيد

zahra.sh
27 July 2011, 03:36 PM
سلام

آقا رضا در مورد تخصصی بودن سایت صحبت کردید؛آیا محیط سایت واقعا تخصصی هست؟
متاسفانه به جرات میتونم بگم 90% کاربرا سمت مطالب سرگرمی و عکس گرایش دارن.
آیا کارایی که تا الان شده و تذکر هایی که داده شده؛کمک به تخصصی شدن سایت کرده؟
متاسفانه اکثر تالارهای اصلی خوابیدن...ریاضی هم یکیش.
من هرچقدر تلاش کردم تا با عناوین و مطالب جالب؛حتی شوخی در زمینه ی ریاضی کاربرا رو جذب کنم؛متاسفانه نشده...یکی دو روز موثر بوده فقط.
متاسفانه حتی بزرگای سایت همکاری نمیکنن.:browse_106:

Reza Trojan
27 July 2011, 03:42 PM
سلام
بله حرفتون درسته اما ما بايد تلاشمون رو براي بهتر شدن و علمي تر شدن بكنيم
البته بگم تابستونا معمولا اينطوري ميشه كه همه دنبال تفريح ميرن...بازم در زمان دانشگاه كاربرا علمي تر فعاليت ميكنن