PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهاد

JJHACKER
27 July 2011, 12:54 PM
1- پيشنهاد من اينه كه هر كي اكانت مورد تخصص خودش رو بگيره
مثلا يك مهندس كشاورزي اكانت مهندسي كشاورزي و يك هكر اكانت هكران سايت
البته يكم قضيه تخصصي ميشعه ولي خوب به نظر جالب ميشه حتي اگه يك مقدارش اجرا بشه

2- نظرتون چيه كه يك قسمت لينكداني هم داشته باشيم
هر كي يك سايتي رو ميشناسه كه بدرد بقيه مي خوره اونجا قرار بده

3- نظرتون درباره سطل زباله براي سايت چيه؟
مثلا من دانلود يك نرم افزار رو در سايت قرار ميدم بعد لينكش خراب ميشه و بعد اگه تا مدتي لينك رو اصلاح نكردم موضوع رو به سطل زباله انتقال دهيم.

avenger
27 July 2011, 01:15 PM
من موافق نیستم رشته من حسابداریه ولی خوشم نمیاد

JJHACKER
27 July 2011, 01:20 PM
نگفتم كه شما بايد حتما حسابدار سايت بشي هر چي كه در اون تخصص داري و دوست داري
البته اگه دوست نداشته باشيد رئيس سايت بشيد

Reza Trojan
27 July 2011, 01:52 PM
سلام
فكر نميكنيد با اين تعداد كاربر و اين همه علايق و سليقه هاي مختلف يه كم غير قابل اجرا ء ؟

JJHACKER
27 July 2011, 05:12 PM
نگفتم كه همش گفتم تا حدي

Reza Trojan
28 July 2011, 05:39 PM
خوب وقتي كاري قراره انجام بشه بايد براي تمامي اعضاي سايت باشه نه عده ي خاص يا محدودي

JJHACKER
28 July 2011, 05:56 PM
حالا شما بقيه پيشنهاد ها رو ببينيد.
3 تا پيشنهاد هست

Reza Trojan
28 July 2011, 10:57 PM
سلام
در مورد اولي كه گفتم
و اما بقيه

2- معمولا تو فروم ها گذاشتن لينك سايت ديگه به كلي ممنوع هست ...فقط ذكر منبع مجاز هست ... اين ايده به نظر جالب نمياد

3- تاپيك هاي غير مفيد حذف ميشن تا الكي وقت كاربران رو نگيره ...چون معمولا اگه تو هر قسمتي از سايت باشه تو سرچ هم مياد و كاربر بدون توجه به مكان تاپيك اونو باز ميكنه و شايد انچنان براشون خوشايند نباشه

JJHACKER
28 July 2011, 11:22 PM
بازم ممنون كه ما رو 200 درصد سياه كردي :browse_151:
متشكرم عزيز كه لطف كرديد و نظر داديد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.

Lithium
28 July 2011, 11:36 PM
من به يك نتيجه اي رسيدم و اونم اينه كه اكثر پيشنهاد كاربرها به هر دليل ممكني رد ميشن .
حالا بنده يك پيشنهاد دارم : به نظرم شكلكهاي سايت كافي نيستن ، شكلكهاي ياهو هم باشن خيلي خوب ميشه . يا يه سري شكلكهاي ديگه ، اَخه با اينا نميشه خوب ابراز احساسات كرد !

Reza Trojan
28 July 2011, 11:44 PM
من به يك نتيجه اي رسيدم و اونم اينه كه اكثر پيشنهاد كاربرها به هر دليل ممكني رد ميشن .
حالا بنده يك پيشنهاد دارم : به نظرم شكلكهاي سايت كافي نيستن ، شكلكهاي ياهو هم باشن خيلي خوب ميشه . يا يه سري شكلكهاي ديگه ، اَخه با اينا نميشه خوب ابراز احساسات كرد !

سلام
شايد جواب هاي ما چنين احساسي براي كاربران ايجاد كنه اما به اين موضوع هم توجه كنيد كه خيلي از كاربران قوانين انجمن هارو نميدونن ...بنابراين با توجه به تفكر خودشون نظراتي ميدن كه واقعا امكان اجراش نيست ...به همين دليل جواب منفي ميشنون و فكر ميكنن كه ما به حرف كاربران توجه نداريم و هميشه رد ميشه
ولي بعضي پيشنهادات قابل اجرا هست
مثلا همين پيشنهاد خودتون
اين موضوع رو تو ميزگرد مديران هم مطرح كرديم فقط منتظر گرافيست سايت هستيم تا بيان و رسيدگي كنن

JJHACKER
29 July 2011, 09:49 AM
داداش شما سرور مني
شما درست فرمودين من فقط شوخي كردم
با بقيه هم كاري ندارم

PORYAXB
31 July 2011, 12:13 PM
سلام به نظر من اگه پایین سایت اون قسمتی که بهترین تایپ گزارها اینها است بهترین تالار هفته هم باشه خیلی خوب میشه