توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه دونگ سه دونگ
akhadem
12 August 2011, 05:05 PM
فکر می کنید چرا این فیلم رو ساختن؟
من فکر میکنم تنها انگیزه کارگردان از ساخت این فیلم پر کردن زمان برنامه ها بود و اینکه بگه منم میتونم اما این فکرو نکرده که اصلا فیلم مفهومی از طنز رو نداره و به نظر من فقط خوش نامیه بازیگرانی چون گرجستانی و گلچین رو خراب کرده.
شما چی فیکر می کنین؟؟؟؟:browse_071::browse_074:
Nafas
13 August 2011, 08:21 AM
دقيقا" ما هم مثل شما فكر مي كنيم
متاءسفانه پول در همه زمينه ها داره براي ما تعيين كننده مي شه
من كه دو سه قسمت اون هم گذري نتونستم تحمل كنم اين سريال رو و كلي تاءسف خوردم و خجالت كشيدم كه اين سريال ها داره از تلويزيون ما كه 30 سال پيش سربداران و بوعلي سينا رو پخش مي كرد داره پخش مي شه
تازه مگه سريال هاي سه تا شبكه ديگه چيه
واقعا" از اين 4 5 تا سريال ماه رمضان تا حالا چي نصيب بينندگان شده !
هيچي !
فقط يه عده دارند پول هاي مفت مي گيرند و مردم و رو سركار مي زارن
حالا حساب كنيد دارند با تلويزيون هاي ديگه رقابت مي كنند اگر رقابت نكنن معلوم نيست چي به خورد مردم مي دادند
تنها چيزي كه مي شه برداشت كرد اينه كه اونهائي كه اجازه ساخت و پخش اين سريال ها رو مي داند اصلا" نه فيلمنامه رو مي خونند نه سريال رو قبل از پخش مي بينند و تائيد نمي كنن وگرنه اگر فقط دو خط از فيلمنامه رو مي خوندند مثل ما دستشون مي اومد كه اين چيه ديگه !
الان متاءسفانه مسئوليت پذيريها خيلي خيلي زياد كم شده و چيزهاي عجيب و غريب زياد ديده مي شه كه ناشي از عدم دقت و توجه به مسائل مخصوصا" سريال سازي در تلويزيون مي باشد .
7prince
13 August 2011, 09:21 AM
امسال تنها سالیه که من فیلم های ما رمضون رو نگاه نمیکنم
کجاست اون رضا عطاران................
nehdi
13 August 2011, 12:15 PM
من که اصلا نگاه نمیکنم که بخوام راجع بهش نظر بدم.
در کل فیلمای امسال خیلی مزخرفن.
akhadem
13 August 2011, 12:58 PM
من واقعا به همه کسانی که قید فیلم های بی محتواب تلویزیون رو زدن تبریک میگم . چون به نظر من آدم اگه وقت خودشو با دیدن فیلم های اونور آبی تلف کنه به از اینه که بشینه پای فیلم های صد تا یه غازه اینوری. کیا موافقا؟؟؟؟؟؟:browse_162:
vBulletin® v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.