PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفي كتاب (مقاومت مصالح)

sasho
28 September 2008, 04:44 PM
معرفي كتاب

مقاومت مصالح

تاليف: دكتر حجت الله عادلي

ناشر: انتشارات دهخدا

در نوشتن اين كتاب از تمام كتاب هاي ارزنده اروپايي- امريكايي و روسي موجود در اين زمينه استفاده شده است با اينكه كتاب براي اولين درس مقاومت مصالح نوشته شده در آن سعي شده است كه خواننده حتي الامكان با مسائل كاربردي و واقعي آشنا شود. تنها با حل مسائل متعدد است كه خواننده مي تواند بر موضوع تسلط پيدا كند اين تجربه ايست كه نويسنده از تدريس مكانيك جامدات و مقاومت مصالح در دانشگاههاي نورث وسترن و تهران بدست آورده است. اين كتاب شامل يك هزار مسئله مي باشد كه حدود 300 مسئله به طور كامل و با تفصيل حل شده است. اين كتاب شامل 13 فصل زير است: كشش و فشار- سازه هاي كششي و فشاري هيپراستاتيك – رفتار غيرخطي و تحليل خميري سازهاي كششي و فشاري – تنش هاي برشي مستقيم و اتصالات با پرچ و جوش- تحليل تنش و كرنش- پوسته ها و مخازن تحت فشار جدار نازك- نيروي برشي و لنگر خمشي – تنش در تيرها- پيچش – تغيير شكل تيرها – تيرهاي هيپراستاتيك- كاربرد توابع استثنائي در تحليل تيرها – ستون ها

اين كتاب به عقيده برخي از دانشجويان قبول شده در کنکور كارشناسي ارشد بهترين منبع براي كنكور است.

civilcar
12 October 2008, 12:23 AM
جناب ساشوی عزیز:
باسلام من برای درس مقاومت به دنبال تهیه کتاب دکتر عادلی هستم اگر در استان مازندران بخصوص محموداباد یا آمل یا بابل آدرسی دارید محبت بفرما که تهیه کنم. باتشکر فراوان

sasho
12 October 2008, 12:38 AM
دوست عزیز سلام ...خسته نباشید ...ممنون از پستتون ...

راستش کتاب دکتر عادلی ...تقریبا کم یاب شده ...معمولا تهران یافت میشه ...

اما من چند تا کتابخونه تو آمل و چالوس معرفی میکنم که احتمال داشتن کتاب مقاومت دکتر عادلی زیاده ... اگه هم نداشتن میتونید سفارش بدید برات بیارن .........

آمل : روبروی سینما بهمن -جنب کتاب فروشی شباویز - کتاب فروشی مهندسین -
تلفن : 01212255832

چالوس :خیابان 17 شهریور- روبروی خیابان شهید نواب صفوی -نمایشگاه دایمی کتاب پژوهشگران -

تلفن : 01912244178

امید وارم که پیدا کنید ....

aya
12 March 2009, 01:56 PM
سلام
میخواستم بدونم کتاب عادلی برای آزمون دکتری هم مناسبه؟

sasho
15 March 2009, 11:21 PM
اگه پیدا کنید.... که مناسب هست ...

meisam_p
2 May 2009, 10:02 AM
سلام،
من الان 2 ساله دنبال اين كتابم،اگه در تهران جايي رو سراغ داريد لطفا آدرسشو به من بديد.
با تشكر...

sasho
2 May 2009, 03:43 PM
سلام دوست عزیز ..راستش ما هم دنبالشیم ...اما فکر کنم تو نمایشگاه کتاب تهران که از 16 اردیبهشت شروع میشه به مدت 10 روز ...اونجا بتونی پیدا کنی .....حتما برو به غرفه انتشارات دهخدا ....انشاالله که پیدا میشه ....

nedaa_sa
9 June 2009, 11:25 AM
سلام تو اصفهان جایی سراغ دارین که کتاب عادلی را بخرم ( مقاومت مصالح )