PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک:چگونه حرفه ای بشم؟

milade
2 October 2008, 06:35 AM
با سلام
من یه دانش اموز سال سوم ریاضی هستم
این عموی بنده مهندس هست
حالا برا این که بتونه توی یه شهر دیگه دفتر بزنه احتیاج به یه نقشه کش داره(البته تا اخر همین سال)
برا همین من می خوام نقشه کشی یاد بگیرم
لطفا بگویید از کجا شروع کنم
ضمن این که هیچ سر رشته ای ندارم
از همه ممنون
بای

Administer
2 October 2008, 08:52 AM
با سلام
من یه دانش اموز سال سوم ریاضی هستم
این عموی بنده مهندس هست
حالا برا این که بتونه توی یه شهر دیگه دفتر بزنه احتیاج به یه نقشه کش داره(البته تا اخر همین سال)
برا همین من می خوام نقشه کشی یاد بگیرم
لطفا بگویید از کجا شروع کنم
ضمن این که هیچ سر رشته ای ندارم
از همه ممنون
بای

سلام دوست عزيز
از اينكه اين انجمن رو براي يافتن جواب سوالات خودتون انتخاب كرديد، كمال تشكر رو دارم :wubclub:
من رشتم عمران و اگر شما دوست داريد كه نقشه كش حرفه اي باشيد كار سختي نيست فقط علاقه بايد داشته باشيد. به طوري كه اگر يك منو از برنامه اتوكد رو باز كرديد و با اون كار كرديد جوري بايد در خاطر شما نقش ببنده كه با ديدن نقشه ابزار مربوط به اون در خاطر شما نقش ببنده!

قدم اول براي حرفه هاي شدن:
بايد يك نقشه خوان حرفه اي باشيد، يعني بتونيد منزل خودتون رو از بالا ببينيد، يعني از بالا تمام اتاق ها و پنجره ها رو مجسم كنيد و روي كاغذ پياده كنيد.

قدم دوم براي ...:
بايد از نيروي دروني 3D بيني برخوردار باشيد تا بتونيد يك جسم رو پرسپكتيو ببينيد.

اينها مراحل اوليه حرفه اي شدن در بحث نقشه كشي هست
اگر اينها رو داريد،‌ بسم ا... از همين الان شروع كنيد...
اگر كتاب هاي آموزش گام به گام نقشه كشي رو هم مطالعه كنيد بد نيست (البته بهتره اول براي كنكور بخوني بعد براي نقشه كشي! :wink:)

اگر سوال ديگه اي داشتي، مطمئن باش اينجا افرادي هستند كه كمكت كنند :pars (28)::wubclub::laugh:

سحر گروهی
18 July 2009, 11:13 AM
سلام
من چند نمونه راندو با کیفیت میخوام

Archi.AtishParish
20 July 2009, 09:49 PM
سلام
من چند نمونه راندو با کیفیت میخوام
سلام سحر جان ... خیلی خیلی خوش اومدین :wubclub:
به لینک زیر مراجعه کنید .... موفق باشید!

لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. آتلیه PG ( اسکیس , راندو , کرکسیون ... ) (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.):jimlad:

MemarchitecT90
5 February 2010, 10:16 AM
2رسته نقشه کشی برای 1 مهندس معمار یا عمران خیلی ساده هست ولی پیشنهاد میکنم 1پلان بردارید وبا کمک کسی شروع کنید به خواندن و کشیدن مقطع و مقطع پرسپکتیو.خیلی بهتون دید میده.مشکلی داشتید در خدمتم.

kefsan
28 February 2010, 11:01 AM
:browse_140:مطالبی در مورد معماری رنسانس تا کلاسیک می خواستم