PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس گرفتن از صفحه

افرا
22 December 2011, 11:27 AM
سلام
وقتی از یک صفحه عکس می گیرم بعد نمی تونم اونو آپلود وبه جایی ارسال کنم مدام پیام خطای

The image file untitled.bmp exceeds the maximum allowed filesize of 202.636 Kilobyte(s) per image.
نشون می ده؟

سوال دیگه ای هم دارم و اون اینه که وقتی روی عکسای ذخیره شده کامپیوترم کلیک می کنم بجای اینکه تصویر بزرگ دیده بشه یهو برنامه Nero باز می شه و روش یه پیام نوشته که این آدرس نمی تواند باز شود؟

Master
22 December 2011, 12:56 PM
سلام تانیا خانم
منظور این نوشته (
The image file untitled.bmp exceeds the maximum allowed filesize of 202.636 Kilobyte(s) per image.) اینه که:

شما نمیتونید تصاویر با حجم بیش از 200 کیلوبایت رو آپلود کنید
میبایست حجم تصاویرتون کم تر از 200 کیلوبایت باشه تا در آپلود تصاویر به مشکل بر نخورید

موفق و مؤید باشید :browse_184:

افرا
22 December 2011, 06:44 PM
سلام تانیا خانم
منظور این نوشته (
The image file untitled.bmp exceeds the maximum allowed filesize of 202.636 Kilobyte(s) per image.) اینه که:

شما نمیتونید تصاویر با حجم بیش از 200 کیلوبایت رو آپلود کنید
میبایست حجم تصاویرتون کم تر از 200 کیلوبایت باشه تا در آپلود تصاویر به مشکل بر نخورید

موفق و مؤید باشید :browse_184:

ممنون از توضیحتون
اما من ازکجا بدونم این عکس چندبایته و اینکه آیا راهی هست که بشه از حجم اون کم کرد؟

و دیگه اینکه اگه بتونید در مورد سوال بعدی من هم توضیح بدید یا راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون می شم :GA (15)::browse_162:

سوال دیگه ای هم دارم و اون اینه که وقتی روی عکسای ذخیره شده کامپیوترم کلیک می کنم بجای اینکه تصویر بزرگ دیده بشه یهو برنامه Nero باز می شه و روش یه پیام نوشته که این آدرس نمی تواند باز شود؟

Master
23 December 2011, 11:18 AM
خواهش میکنم
--------------------------

برای مشاهده ی حجم تصویر، روی تصویر کلیک راست کنید و روی گزینه ی Properties کلیک کنید.
یه پنجره میاد که هم حجمشو (Size) نشون میده و هم حجمی که روی هارد دیسک (Size on disk) داره

در مورد این سؤالتون باید بگم که تصویر بدرستی ذخیره نشده...

یا حجم تصویر بسیار بالاست, این امکان وجود نداره، که تصویر حجمش بالا باشه

برای کم کردن حجم تصویر میتونید فرمتش رو تغییر بدید
یا تصویرو کوچک کنید

موفق و مؤید باشید...

riyam
23 December 2011, 11:44 AM
ممنون از توضیحتون
اما من ازکجا بدونم این عکس چندبایته و اینکه آیا راهی هست که بشه از حجم اون کم کرد؟

و دیگه اینکه اگه بتونید در مورد سوال بعدی من هم توضیح بدید یا راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون می شم :GA (15)::browse_162:

اضافه کنم به گفته آقای اکبری
تانیا جان با فتوشاپ قسمت image size میتونی حجم عکستو کم کنی
اگه فتوشاپ نداری هم با picture manager میتونی از قسمت resize حجم عکس رو کم کنی

arman2469
23 December 2011, 05:25 PM
سلام
وقتی از یک صفحه عکس می گیرم بعد نمی تونم اونو آپلود وبه جایی ارسال کنم مدام پیام خطای

The image file untitled.bmp exceeds the maximum allowed filesize of 202.636 Kilobyte(s) per image.
نشون می ده؟

با سلام برای این مشکل پیش نیاد وقتی عکس رو گرفتین بعد که خواستین ذخیره کنین باید از فرمت jpg استفاده کنین فرمت bmp خیلی سنگین میشه در این صورت نیاز به ریسایز کردن هم نیست
برای مشکل دوم هم روی عکس راست کلیک کنید بعد open with رو بزنید بعد choose program رو بزنید بعد از لیست اومده مایکرو سافت پیکچر اند فکس ویور رو انتخاب کنید بعد یه تیک داره که پایین صفحه است و زده الویز یوز دیس پروگرام رو اون رو بزنید مشکلتون رو رفع میکنه

Master
23 December 2011, 05:32 PM
سلام

نشون می ده؟

یه نکته ای هم این وسط هست
تصاویر با فرمت bmp حجمشون 1 مگابایت به بالا هستش
برای همین بعضی از نرم افزارها قابلیت نمایشش رو ندارن
این تصاویر به سختی آپلود میشن
و یا اصلاً آپلود نمیشن

برای کاهش حجمشون میتونید از فتوشاپ و یا از Microsoft Office Picture Manager و یا از ACDSee استفاده کنید.

در صورت نداشتن اینا میتونید با Paint میتونید تغییر فورمت بدید
البته مطمئن نیستم که این کار رو بدرستی انجام بده

افرا
23 December 2011, 09:32 PM
مشکلم رفع شد
ازهمه تون خیلی خیلی ممنونم دوستای گلم :browse_184: