PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتاق فکر

Tony Montana
3 February 2009, 10:04 PM
با سلام به تمامی مدیران عزیز تالار پارسی گلد
این تاپیک برای هر چه بهتر و موفق تر شدن این تالار
زده شده و هدف از ایجاد این قسمت استفاده از نظرات و پیشنهاد
های تخصصی و همچنین هم فکری بیشتر شما عزیزان است
لطفآ از دادن پست های خارج از بحث خودداری کنید .

به امید پیشرفت روز افزون سایت پارسی گلد
:yes:

Yamin o yasar
3 February 2009, 10:57 PM
سلام.من لازم میدونم که از طرف خودم بابت اینکار مفید تشکر کنم و امیدوارم که نظرات و پیشنهادات تمام مدیران عزیز باعث بهبود کیفیت کار در تمام بخشها بشه.انشاءالله

اولین پیشنهاد هم من میکنم و اونم اینه که واسه ی هر تالاری یک دستیار انتخاب شه و برای اینکار هم میشه از مدیرای آزمایشی استفاده کرد.البته پیشنهاد من اینه که اینکار با نظر مستقیم مدیر هر تالار ودر صورت تمایل اون مدیر صورت بگیره تا شاید در صورت غیبت احتمالی مدیران تالارها (به هر دلیلی) در بعضی از مواقع امکان نظارت بر اون تالار برای دستیار مدیر فراهم باشه و در غیبت مدیر, وظایف اون رو انجام بده.باز هم ممنون و آرزوی موفقیت برای تمام مدیران عزیز رو دارم.

Nafas
4 February 2009, 07:31 AM
سلام معاون عزيز

از لطفتون ممنون

فعلا" مورد خاصي نظرم نمي رسه اما چند تا نكته است كه فكر مي كنم با مشورت دوستان به نتايج بهتري مي رسيد انشاء ا.. :

1- بحث ارتباطي سايت قويتر بشه يعني سايت مثل يك كارگاه عملي براي اعضاء باشه درواقع سايت كاربردي تر بشه .
2- هموني كه آقاي سعيدي گفتن سايت به چند بخش تقسيم بشه و مديريت هر بخش با يك نفر باشه و ماهانه گزارش كار از مديران بخش ها گرفته شده و پس از تجزيه و تحليل تصميمات جديد گرفته بشه براي هر چه بهتر شدن و حرفه اي شدن سايت

ممنون به اميد موفقيت بيشتر

Delphiprog3000
4 February 2009, 09:14 AM
با سلام به دوستان و مدیران گرامی.

در ابتدا از ایجاد این موضوع کمال تشکر رو دارم.

و با نظر دو دوست گرامی موافق هستم. به نحوی با نظر بنده هم همراستاست. که مدیر ارشد برای هر تالار یا بخش وجود داشته باشد. که بدین صورت هیچگاه بخش ها بدون پاسخ نمیماند.

به امید اجرا شدن این طرح...............

با تشکر.....................

shima
4 February 2009, 01:51 PM
با عرض سلام و خسته نباشي خدمت دوستان عزيز، بچه ها من نظراتتون رو خوندم و

نظراتتون همه درست و برام فوق العاده محترمه ولي من اصلا با نظرشما موافق نيستم

بخاطره اينكه درسته دستيار واسه تالار خوبه اما ما داريم كلي رو قضيه نگاه

مي كنيم بياين يكم اين قضيه رو زير ذربين ببريم ، من خودمو مثال ميزنم يه اقا يا يه خانمي

كه مياد دستيار من ميشه من اصلا از كجا بدونم اطلاعاتش بالاست؟ از اينكه فقط اسمش

اينكه مدير ازمايشي؟ مگه همه چي فقط پست گذاشتن تو تالاره؟ بذارين خيالتونو راحت

كنم تا دلتون بخواد سايت و وبلاگ و خيلي عوامل مختلف هست كه بشه ازش كلي مطلب و

مقاله جمع كرد و هر روز كلي پست گذاشت به نظر من اين مهم نيست كه شما پاشي بياي

هر روز مطلب پست كني مهم اينكه وقتي يكي ازت سئوال ميكنه خودتو به اون را نزني

سئوال؟ كي سئوال پرسيده من كه نديدم، خيليا اينطورين ، چون بلد نيستن يه چيزي از يه

ناكجا آبادي به چشمشون خرده پست كردن حالا خودشون موندن توش اين يكيش يكي ديگه

شما مياي با اون طرف حرف ميزني ميگي اقا من يه ماه يه هفته ده روز نيستم تو جاي من

پست بذار سر بزن شما هم خيالتون راحت من نيستم جام پست ميذاره بعدشم كه مياين

مي بينين طي اين چند روزي كه نبودين همكارتون لطف كردن 2 تا پست ناقابل گذاشتن

بعدشم كه علت رو جويا ميشي؟ من كار داشتم وقت نداشتم من كه گذاشتم ، نگيد نه من

عين همين قضيه برام پيش اومده نه يه بار سه چهار بار به من نگيد ادماي كه دست شما

افتادن بد بودن واسه اينكه اول كار خوبه اخرش ميزنه زير همه چي شما چي ميتوني

بگي؟ خودت

اورديش خودت قبول كردي يا باهاش با همين وضيعت ميسازي يا اينكه مجبور ميشي براي

رفع مشكل به ديگران مراجعه كني ، تازه در نظر بگير يكي سئوال بپرسه همكارتون اشتباه

جواب بده فكر نكنيد پست گذاشتن تو انجمن سخته نه طرف 4تا پست ميذاره شما هم فكر

ميكنيد خيلي حاليشه البته شايد واقعا بعضيا باشن كه خيلي اطلاعات بالا داشته باشن كه

اونم مطمئن باشين كه به مدير ازمايشي يا اسم همكار انجمن راضي نميشن با 6تا پست

ميخوان مدير ويژه بشن ما ايرانيا يه عادت خيلي جالبي دارم ميخوايم به زمين و زمان فقر

فروشي كنيم بيا ببين من چقدر اطلاعات عمومي بالايي دارم اين وضع بعضي از تحصيل

كرده هاي ماست اونقدر اونقدر مغرورن اونقدر خودشونو قبول دارن كه نميخوان كسي از

خودشون بالاتر بره اصلا نميخوان انگار زورشون ميگيره به سئوالت جواب بدن اگه هم بدن

از سروتهش ميزنن نصفشو نميگن يه چي تحويلت ميدن به قول خودشون مفيدومختصر

ببخشيد ميدونم زياد حرف زدم و توقعي هم ندارم كه همتون نظرمو قبول داشته باشيد

شايد اصلا كلش اشتباه باشه ممنون كه وقت گذاشتيد و خونديد و اينم بگم كه ميدونم كه

گفتين هر مديري كه دوست داشت قبول كنه ولي بيشتر مواقع اين كار عملي نيست و با

مشكلات روبرو ميشه .

paren
4 February 2009, 03:25 PM
سلام دوستان...
با توجه به نظر بعضی از دوستان که میگن هر بخش باید یه مدیر آزمایشی (معاون) داشته باشه و با توجه به گفته های شیما خانوم که کاملا درستن به نظر من برای این که مطمئن بشیم که کسی رو که به عنوان معاون یه تالار انتخاب میشه از هر نظر صلاحیت این کارو داره یا نه یه امتحان ورودی ازش بگیریم تا ببینیم سطح اطلاعاتش تا چه حدده و در مورد این که بعضی از مدیران آزمایشی وظایفشون رو خوب انجام نمیدن جواب سئوالات دوستان رو نمیدن و در زمان غیبت مدیر بخشی به تالار سر نمیزنن مدتی که به عنوان مدیر آزمایشی هستن برای همینه تادر صورت انجام ندادن درست وظایفشون برکنار شن به نظر منم انتخاب یه معاون برای هر بخش لازمه منم اگه بخوام کسی رو به عنوان معاون انتخاب کنم اول ازش یه امتحان ورودی میگیرم...
با تشکر(p.n)

Yamin o yasar
4 February 2009, 03:49 PM
با عرض سلام و خسته نباشي خدمت دوستان عزيز، بچه ها من نظراتتون رو خوندم و

نظراتتون همه درست و برام فوق العاده محترمه ولي من اصلا با نظرشما موافق نيستم

بخاطره اينكه درسته دستيار واسه تالار خوبه اما ما داريم كلي رو قضيه نگاه

مي كنيم بياين يكم اين قضيه رو زير ذربين ببريم ، من خودمو مثال ميزنم يه اقا يا يه خانمي

كه مياد دستيار من ميشه من اصلا از كجا بدونم اطلاعاتش بالاست؟ از اينكه فقط اسمش

اينكه مدير ازمايشي؟ مگه همه چي فقط پست گذاشتن تو تالاره؟ بذارين خيالتونو راحت

كنم تا دلتون بخواد سايت و وبلاگ و خيلي عوامل مختلف هست كه بشه ازش كلي مطلب و

مقاله جمع كرد و هر روز كلي پست گذاشت به نظر من اين مهم نيست كه شما پاشي بياي

هر روز مطلب پست كني مهم اينكه وقتي يكي ازت سئوال ميكنه خودتو به اون را نزني

سئوال؟ كي سئوال پرسيده من كه نديدم، خيليا اينطورين ، چون بلد نيستن يه چيزي از يه

ناكجا آبادي به چشمشون خرده پست كردن حالا خودشون موندن توش اين يكيش يكي ديگه

شما مياي با اون طرف حرف ميزني ميگي اقا من يه ماه يه هفته ده روز نيستم تو جاي من

پست بذار سر بزن شما هم خيالتون راحت من نيستم جام پست ميذاره بعدشم كه مياين

مي بينين طي اين چند روزي كه نبودين همكارتون لطف كردن 2 تا پست ناقابل گذاشتن

بعدشم كه علت رو جويا ميشي؟ من كار داشتم وقت نداشتم من كه گذاشتم ، نگيد نه من

عين همين قضيه برام پيش اومده نه يه بار سه چهار بار به من نگيد ادماي كه دست شما

افتادن بد بودن واسه اينكه اول كار خوبه اخرش ميزنه زير همه چي شما چي ميتوني

بگي؟ خودت

اورديش خودت قبول كردي يا باهاش با همين وضيعت ميسازي يا اينكه مجبور ميشي براي

رفع مشكل به ديگران مراجعه كني ، تازه در نظر بگير يكي سئوال بپرسه همكارتون اشتباه

جواب بده فكر نكنيد پست گذاشتن تو انجمن سخته نه طرف 4تا پست ميذاره شما هم فكر

ميكنيد خيلي حاليشه البته شايد واقعا بعضيا باشن كه خيلي اطلاعات بالا داشته باشن كه

اونم مطمئن باشين كه به مدير ازمايشي يا اسم همكار انجمن راضي نميشن با 6تا پست

ميخوان مدير ويژه بشن ما ايرانيا يه عادت خيلي جالبي دارم ميخوايم به زمين و زمان فقر

فروشي كنيم بيا ببين من چقدر اطلاعات عمومي بالايي دارم اين وضع بعضي از تحصيل

كرده هاي ماست اونقدر اونقدر مغرورن اونقدر خودشونو قبول دارن كه نميخوان كسي از

خورشون بالاتر بره اصلا نميخوان انگار ضورشون ميگيره به سئوالت جواب بدن اگه هم بدن

از سروتهش ميزنن نصفشو نميگن يه چي تحويلت ميدن به قول خودشون مفيدومختصر

ببخشيد ميدونم زياد حرف زدم و توقعي هم ندارم كه همتون نظرمو قبول داشته باشيد

شايد اصلا كلش اشتباه باشه ممنون كه وقت گذاشتيد و خونديد و اينم بگم كه ميدونم كه

گفتين هر مديري كه دوست داشت قبول كنه ولي بيشتر مواقع اين كار عملي نيست و با

مشكلات روبرو ميشه .

ممنون ازاینکه نظرت رو گفتی شیما جان.همونطوری که خودتم اذعان کردی من نگفتم که همه ی مدیران این کار رو بکنند بلکه این کار با نظر مستقیم مدیر هر تالار ودرصورت تمایل اون مدیر انجام بگیره.
به هرحال اینکار برای کمک به هر بخش پیشنهاد شده و اگه بقول شما قرار باشه هر کسی رو به صرف اینکه مدیر آزمایشی هست به عنوان دستیار مدیر انتخاب کنیم درست نیست و من هم هرگز همچین حرفی نزدم و نمیزنم.
بلکه نظر من اینه که برای کمک به هر تالار با توجه به تخصص و علاقه ی اون شخص (با شناختی که مدیر از اون شخص داره)دستیار مناسبی رو هر مدیر انتخاب کنه البته بازهم میگم در صورت نیاز.
من خودم در حال حاضر به عنوان مثال برای تالار ورزش همچین نیازی رو احساس نمیکنم(من 10 تا دستیارم بیارم تالار ورزش بازهم بده:wink:),ولی در هر حال امکان داره که بعضی دوستان مدیر, نیاز به یک نفر یا شایدم بیشتر جهت همکاری باهاشون داشته باشند تا کیفیت مطالب تالارشون رو بالاتر ببرند.
به هرحال من فکر میکنم که شیما جان یه کوچولو زود قضاوت کردند.:wink:

Delphiprog3000
4 February 2009, 05:26 PM
ممنون ازاینکه نظرت رو گفتی شیما جان.همونطوری که خودتم اذعان کردی من نگفتم که همه ی مدیران این کار رو بکنند بلکه این کار با نظر مستقیم مدیر هر تالار ودرصورت تمایل اون مدیر انجام بگیره.
به هرحال اینکار برای کمک به هر بخش پیشنهاد شده و اگه بقول شما قرار باشه هر کسی رو به صرف اینکه مدیر آزمایشی هست به عنوان دستیار مدیر انتخاب کنیم درست نیست و من هم هرگز همچین حرفی نزدم و نمیزنم.
بلکه نظر من اینه که برای کمک به هر تالار با توجه به تخصص و علاقه ی اون شخص (با شناختی که مدیر از اون شخص داره)دستیار مناسبی رو هر مدیر انتخاب کنه البته بازهم میگم در صورت نیاز.
من خودم در حال حاضر به عنوان مثال برای تالار ورزش همچین نیازی رو احساس نمیکنم(من 10 تا دستیارم بیارم تالار ورزش بازهم بده:wink:),ولی در هر حال امکان داره که بعضی دوستان مدیر, نیاز به یک نفر یا شایدم بیشتر جهت همکاری باهاشون داشته باشند تا کیفیت مطالب تالارشون رو بالاتر ببرند.
به هرحال من فکر میکنم که شیما جان یه کوچولو زود قضاوت کردند.:wink:

بنده هم با نظر شما موافق هستم.

مدیران هر بخش همینطور که تا به حال صلاحیت و تدبر خود رو نشون دادند بازهم با کمی تلاش بیشتر میتوانند به این مهم نیز بپردازند.

با تشکر...................

shima
4 February 2009, 07:04 PM
بچه ها من هنوزم مخالفم، چون كه ما دراينترنت هستيم تو اينترنت نميشه به هركي اومد

گفت ميخوام باهاتون همكار بشم 4تا پستم تو انجمن گذاشت اعتماد كرد ما بيكار و ادماي

مزاحم كه كارشون فقط سركار گذاشتنه متاسفانه زياد داريم چجوري ميشه به كسي اعتماد

كرد با چت؟ باچت ميشه؟ شما پسرين مي تونيد باهم تلفني حرف بزنيد واسه آشنايي

بيشتر ولي من ميتونم شمارشو بگيرم باهم حرف بزنيم به من ميگه دخترم شايد پسر باشه

من يه چيزي ميگم بياين يه قوانيني وضع كنيم واسه اينكه اون همكارتون يه چي نگه شما يه

چي ديگه اخرشم اون كاره خودشو بكنه شما هم كاره خودت اينجوري اگه اون ساز مخالف

بزنه شما دستتون واسه برخورد كردن باهاش بازه اينجوري موظف ميشه طبق قوانين عمل

كنه

Yamin o yasar
4 February 2009, 07:40 PM
بچه ها من هنوزم مخالفم، چون كه ما دراينترنت هستيم تو اينترنت نميشه به هركي اومد

گفت ميخوام باهاتون همكار بشم 4تا پستم تو انجمن گذاشت اعتماد كرد ما بيكار و ادماي

مزاحم كه كارشون فقط سركار گذاشتنه متاسفانه زياد داريم چجوري ميشه به كسي اعتماد

كرد با چت؟ باچت ميشه؟ شما پسرين مي تونيد باهم تلفني حرف بزنيد واسه آشنايي

بيشتر ولي من ميتونم شمارشو بگيرم باهم حرف بزنيم به من ميگه دخترم شايد پسر باشه

من يه چيزي ميگم بياين يه قوانيني وضع كنيم واسه اينكه اون همكارتون يه چي نگه شما يه

چي ديگه اخرشم اون كاره خودشو بكنه شما هم كاره خودت اينجوري اگه اون ساز مخالف

بزنه شما دستتون واسه برخورد كردن باهاش بازه اينجوري موظف ميشه طبق قوانين عمل

كنه

شیما جان بازهم که داری زود قضاوت میکنی
همونطوری که به شما و من اعتماد کردند و مارو به عنوان مدیر یه تالار انتخاب کردند درمورد دستیار هم میدونند که چیکار کنند و چه جوری اعتماد کنند .حالا یا شماره تلفن میگیرند یا چت میکنند خودشون میدونند(منظور مدیراست)با من و تو و بقیه ی بچه ها هم تو همین اینترنتی که شما میگید آشنا شدند و اعتماد کردند.
پس بهتره اینقدر قضیه رو بیش از حد بزرگش نکنیم:wink:

EZO
4 February 2009, 09:47 PM
با سلام
من تا اونجایی که فهمیدم علی جان منظورش اینه که هر مدیری احساس کنه و یا علاقه داشته باشه برای بهبود تالار خودش یک معاون تعیین کنه خوبه
به نظر من ایده جالبی هستش ، البته باید دید که مدیری احساس میکنه به یک معاون احتیاج داره یا نه!؟
دوم اینکه سیستم معاون گزینی چجوری باشه یعنی حق انتخاب فقط و فقط با مدیر تالار باشه!؟
سوم اینکه این معاونت رسمی باشه و یا فقط یک چیزی بین مدیر و معاون باشه!؟
اگر به طور رسمی بخوایم یک معاونت تو سایت راه بندازیم فکر کنم یه خورده شلوغ بشه
، تازه باید قانونی باشه که معاون چقدر میتونه قدرت داشته باشه و یا چقدر اختیار داره

در کل همه این موضوع ها باید اصولی و روی یک برنامه درست و حسابی باشه
چون ممکن هرج و مرج بشه

:: در ضمن با تمامی چیزهایی که شیما خانوم گفتن موافقم

BeHdAbRa
4 February 2009, 11:05 PM
سلام به همه دوستان عزیز و پارسی گلدی خوبم
امیدوارم حال همگی خوب باشه و از زندگی لذت ببرید
اول از همه تشکر میکنم به خاطر ایجاد این تاپیک مفید که باعث بیشتر شدن روابط و
همفکری و مشورت و بحث و گفتگو بین مدیران انجمن میشه.

و اما درباره نظر دوستان باید بگم که اکثر حرفهای شما عزیزان درسته و برای من قابل احترام
اما به نظر من هم نمیشه به همین راحتی دستیار انتخاب کرد و به شخص مورد نظر اعتماد کرد
چون به قول شیما خانوم هر کسی به راحتی میتونه با چند دقیقه جستجو در اینترنت مطلب و مقاله پیدا کنه و در انجمن پست بزاره.
مهم اینه که اگه کاربری سوالی درباره بخش مربوطه داشت و مشکلی داشت مدیر اون بخش بتونه بهش رسیدگی کنه و مشکل کاربر رو حل کنه...
من خودم به شخصه همیشه تا جایی که تونستم به سوالات کاربران در بخشم جواب دادم و حتی بعضی ها که مشکلات بزرگتری دارند و احتیاج به کمی وقت و حوصله دارند کمکشون کردم.
و فکر میکنم بقیه مدیران هم وظیفه خودشون رو به خوبی انجام میدن.
اما در کل من با این قضیه مخالف نیستم و به نظرم اگه مدیر هر بخش احتیاج داشت درخواست کنه تا کسی به عنوان دستیار کمکش کنه.

به امید پیشرفت هرچه بیشتر
باتشکر
درود

sasho
4 February 2009, 11:26 PM
سلام دوستان گل و پارسی گلدی های عزیز ....
تشکر میکنم از آقا میثم و بخش مدیریت سایت که این فضا رو برای مشورت بوجود آوردن ....

((همچنین بخشی از زمان فعالیتتان را به شناسایی افراد متخصص و سعی در بکار گیری این افراد در پارسی گلد تخصیص دهید.))

این جمله رو حتما دیدید ....سعی در شناسایی و بکارگیری افراد متخصص ....

من با قضیه انتخاب یه معاون موافقم ...به گفته ی شیما خانم نمیشه به هر کسی اعتماد کرد ....اینو هم قبول دارم ....
اما ما همه به صورت اینترنتی با هم آشنا شدیم و در حد قابل قبولی اعتماد همدیگه رو جلب کردیم ...و کم کم بر اساس علاقه به تالار خاصی کشیده شدیم ...دوران مدیر آزمایشی هم همینه .....مدیری که انتخاب میشه پس طی مراحلی بعنوان مدیر تالار انتخاب میشه ...کسی هم شاید اونو نشناسه ...اما میدونیم که علاقه داشت که 350 تا تاپیک مفید گذاشت ..تا به این پست برسه ....

ولی یه مشکل دیگه هم هست ...اونم شلوغی در تالار هاست ....اگه قرار یه پست معاون در تالار ها انتخاب بشه ....باید اینکار با برنامه ریزی و با دقت بررسی بشه ...تا سبب هرج و مرج نشه ....

بزارید مطلبو جمع کنم .....

معاون خوبه .....اما برنامه ریزی باید بشه ...باید با برنامه پیش بریم ...و هر تالاری که مدیرش احساس میکنه دستیار نیاز داره ...معاون برا خودش اختیار کنه با شرایط تعیین شده ...
:geek:

roza
13 August 2010, 01:04 PM
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت سایت و مدیران محترم

تالار موسیقی یک تالاری هست که کم و بیش بازدید های زیادی داره . ولی یک جورایی داره از نظم و ترتیبی که باید توش باشه خارج می شه من یک چنتا خواهش از مدیریت دارم و از دوستان و مدیران دیگر بخشهاهم تقاضا دارم اگر ایده ای در این رابطه دارن حتما مطرح کنند تا این تالار نظم خودش را به دست بیاره
1 ایجاد زیر مجوعه ای برای اخبار موسیقی
2 ایجاد زیر مجموعه ای برای زمان کنسرتها
3 ایجاد زیر مجموعه ای برای خوانندگان
4 طبق ایده جالب که مینا جان دادند ایجاد یک زیر مجموعه برای آثار عزیزان فعال در حرفه موسیقی که بتونند کارهای خودشون رو در اونجا بگذارند

اخبار موسیقی ربطی به موسیقی جهان اصلا نداره
بیوگرافی خوانندگان اصلا ربطی به موسیقی دانان برجسته نداره

از توجهی که خواهید کرد متشکرم و دوست دارم از نظرات دوستای عزیز پارسی گلدی هم استفاده کنم ممنون

Nafas
16 August 2010, 07:59 AM

تالار موسیقی یک تالاری هست که کم و بیش بازدید های زیادی داره . ولی یک جورایی داره از نظم و ترتیبی که باید توش باشه خارج می شه من یک چنتا خواهش از مدیریت دارم و از دوستان و مدیران دیگر بخشهاهم تقاضا دارم اگر ایده ای در این رابطه دارن حتما مطرح کنند تا این تالار نظم خودش را به دست بیاره
1 ایجاد زیر مجوعه ای برای اخبار موسیقی
2 ایجاد زیر مجموعه ای برای زمان کنسرتها
3 ایجاد زیر مجموعه ای برای خوانندگان
4 طبق ایده جالب که مینا جان دادند ایجاد یک زیر مجموعه برای آثار عزیزان فعال در حرفه موسیقی که بتونند کارهای خودشون رو در اونجا بگذارند

اخبار موسیقی ربطی به موسیقی جهان اصلا نداره
بیوگرافی خوانندگان اصلا ربطی به موسیقی دانان برجسته نداره

از توجهی که خواهید کرد متشکرم و دوست دارم از نظرات دوستای عزیز پارسی گلدی هم استفاده کنم ممنون

رزا خانوم ممنون از توجهتون

در رابطه با اخبار موسيقي مي تونيد در زير مجموعه موسيقي ايران و جهان بگذاريد يعني در زير مجموعه موسيقي ايران و جهان يه تاپيك ايجاد كنيد به نام اخبار بعدهم مهم اش كنيد كه در صفحه اول باشه و جلوي ديد و كليه اخبار هم در اون تاپيك گذاشته بشه و از پراكندگي جلوگيري بشه

در رابطه با زيرمجموعه كنسرت و زمان هاي برگزاري و اطلاعات در اين مورد با شما موافق هستم در صورت تائيد مديريت محترم زيرمجموعه كنسرت ايجاد خواهد شد زيرا يكي از پرطرفدارترين سرچ هاي موسيقي در اينترنت مربوط به كنسرت ها مي باشد

در رابطه با خوانندگان مي شود واژه برجسته را از زيرمجموعه موسيقيدانان برداشته و با تغيير نام زيرمجموعه به موسيقيدانان و خوانندگان خواسته شما برآورده شود.

در رابطه با آثار دوستان و پيشنهاد مينا جان به نظرم آلبوم عكس خوانندگان زياد زيرمجموعه مطلوبي نمي باشد و كاربرد و كارائي مهمي ندارد مي شود با تغيير نام آن اين خواسته شما دوستان عزيز هم برآورده شود.

يه پيشنهاد به شما رزاي عزيز دارم اينه كه نظم موجود در زيرمجموعه هاتون رو بررسي كرده و مطالب پراكنده را يك جا كرده تا در ساماندهي تالارتون تحولي بوجود آيد

با تشكر از شما مدير فعال و محترم

roza
16 August 2010, 09:01 AM
شبنم خانم خیلی متشکرم ایده های خوبی دادید هم مشکلات من برطرف می شه هم زیاد باب زحمت واسه مدیریت باز نمی شه و خیلی کار آمد بودند از نظرتون خیلی متشکرم
چشم سعی می کنم مطالب رو توی تالار مرتب کنم خیلی ممنون شبنم جان

hessamt
21 January 2011, 05:23 AM

از آنجایی که اقتصاد یکی از علوم زیر بنایی و کاربردی می باشد، و سایت پارسی گلد به عنوان یکی از مراجع علمی و تخصصی که سعی بر آن دارد که پوششی کامل از علوم گوناگون داشته باشد. لذا عدم وجود قسمتی با عنوان علم اقتصاد نقطه ای خاموش در راستای اهداف سایت پارسی گلد می باشد. در این راستا اینجانب خواستار به وجود آمدن قسمتی با این عنوان می باشد.

با تشکر

sasho
21 January 2011, 11:15 AM

از آنجایی که اقتصاد یکی از علوم زیر بنایی و کاربردی می باشد، و سایت پارسی گلد به عنوان یکی از مراجع علمی و تخصصی که سعی بر آن دارد که پوششی کامل از علوم گوناگون داشته باشد. لذا عدم وجود قسمتی با عنوان علم اقتصاد نقطه ای خاموش در راستای اهداف سایت پارسی گلد می باشد. در این راستا اینجانب خواستار به وجود آمدن قسمتی با این عنوان می باشد.

با تشکر

سلام حسام جان ...خسته نباشي برادر ...
بابت نظر وپيشنهادتون ممنونم ... و ممنونم به خاطر ايده هاي شما در جهت پيشبرد علم و ارتقاء سطح علمي پارسي گلد

يه در قسمت تالار علوم انساني به عنوان

علوم اقتصادی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)

وجود داره ... شما طرح ها و ايده هاي خودتون رودر همينجا و يا با پيغام خصوصي به مديران ارشد و ناظران و يا مديريت و معاونت سايت مطرح نماييد ...تادر جلسات بررسي و به ياري خدا اجرا بشه ...

ممنون از زحماتتون....

علوم اقتصادی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)

hessamt
28 January 2011, 07:16 AM
سلام مجدد
من یه سوال برام پیش اومده
چرا اجازه حذف پست یا تاپیک برای خود ارسال کننده وجود نداره؟!؟!؟!!؟
اگه داره چطوریه؟
اگه نداره امکانش هست که اضافه بشه؟

دیوا
28 January 2011, 11:36 AM
نمیدونم حسام الدین

دیوا
28 January 2011, 11:37 AM
م ن عضو جدیدم:01:

دیوا
28 January 2011, 11:40 AM
سایت خیلی خوبیه
مرسی:browse_148:

Master
28 January 2011, 12:04 PM
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به پارسی گلد خیر مقدم عرض میکنم

نظر لطفتونه :browse_072:

امیدوارم بهتون خوش بگذره :browse_061:

Alonee
3 December 2011, 01:49 PM
سلام به همگی نظر همه دوستان خیلی خوبه در مورد معاون تالار ها

واینکه شلوغ میشه و چیزای دیگه

که به نظر من که شلوغ هم بشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اتفاقا میتونه خیلی کمک کنه

ولی با این حال اگه می خواید که شلوغ نشه به نظر من فقط برای تالار های خاصی که ظرفیت های زیادی داره و خیلی شلوغه معاون انتخاب بشه

مثلا مهندسی عمران (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.),مهندسی معماری (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.),مهندسی برق (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
که این تالار ها هر چقدر هم وسیع باشه هرچقدر هم مهندس داشته باشه باز هم کمه

ولی بعضی از تالار ها که همون یک نفر هم فکر کنم کافیش باشه و نیازی نداشته باشه معاون

با تشکر از دوست عزیزمون که این تاپیک رو ایجاد کرده