PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هدیه ای بهاری از طرف سایت پارسی گلد به کاربران گرامی

Administer
8 April 2008, 08:59 AM
سلام گرم و بهاري ما را پذيرا باشيد.

لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.

هشت هزار و هفتصد و شصت ساعت برای سایت پارسی گلد گذشت و تغییرات آن این چنین شد که اکنون نظاره گر آن هستید. نگفتیم سیصد و شصت و پنج روز، چرا که یک شبانه روز فرصتی است بی کران، فرصتی که اگر بدرستی از آن استفاده نشود کارها می توان کرد. واحد ساعت را برای گذر زمان انتخاب کردیم تا بگوییم، فرصتی را که ما به عنوان یک ساعت در اختیار داریم آنچنان غنیمت است و آنچنان طولانی، که اساس و شالوده هر کار بزرگی را می توان در آن پی ریخت، چه برسد به یک شبانه روز...!

اما برای چه این چنین نوشتیم؟
نوشتیم تا بگوییم عمر در سپر است.
چه چیزی باقی خواهد ماند؟
همین دوستی ها، همین آثار انسان ها...
و اما چه چیزی مهمتر است؟!
عمر یا آثار؟
هر دو مهمند، اما برای آنهایی که عمرشان در گذر است آثار مهمتر خواهد بود!

برای اینکه یادبودی از سایت پارسی گلد در وجودتان طنین انداز شود، این اثر را نثارتان می کنیم. هدیه ای هر چند بی ارزش، اما پر محتوا. بله ما برای اینکه شما همدل هایمان را از یاد نبرده باشیم برایتان عکس های بسیار زیبایی از فصل پر گل و شکوفه بهار به جای گذاشتیم. درسته که یواش یواش آن شکوفه های بهاری جای خود را به غنچه و میوه ها می سپارند! اما ما باز هم آن شکوفه های الهی و بهاری را برایتان باز گردانده ایم.
خب حالا نظرتان چیست که با هم به تماشای این هنر آرایش طبیعت بپردازیم؟

در اینجا لازم الاجراست به دوستانمون عرض کنیم که برای راحتی حال شما اقدام به تغییر نسخه آنلاین آن به نسخه خانگی نمودیم تا شما راضی باشید و ما خشنود.

این را به عنوان هدیه ای ناقابل از طرف بر و بچه های سایت پارسی گلد به خاطر لطف و محبتی که نسبت به ما دارید، بپذیرید.

ميتوانيد اين هديه را از اينجا (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)دانلود كنيد

با تشکر
گروه کاربری سایت پارسی گلد

Ali-Wizard
8 April 2008, 11:58 AM
با تشکر از سجاد عزیز :72:

ahmadnet
8 April 2008, 06:01 PM
خیلی ممنون از هدیه ات

amirarsalan
9 April 2008, 02:55 AM
به به , به به , خيلي ممنون

Administer
31 July 2008, 12:50 PM
سلام به دوستان عزیز و جدید الورود

میخواستم این هدیه رو شما ها از دست ندید و دانلودش کنید:wubclub:

shima
31 July 2008, 01:08 PM
چه هديه ي ماماني ، به به

Ehsan
31 July 2008, 01:27 PM
متشکرم

Hadit
31 July 2008, 05:47 PM
ممنون از هدیه

sasho
31 July 2008, 11:27 PM
ممنون از هدیتون....

Mohsen66
18 May 2009, 06:22 AM
دستت طلا پسر

moeinz
29 March 2011, 10:42 PM
سلام
این که رمز میخاد
تاریخ انقضاش گذشته؟

Ali-Wizard
29 March 2011, 11:49 PM
رمز: لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.

atiye rezazade
30 March 2011, 12:02 PM
سلام!

من که این هدیه نصیبم نشد!!

هر کاری کردم باز نمیشه!

Hossein.406
30 March 2011, 01:01 PM
سلام!

من که این هدیه نصیبم نشد!!

هر کاری کردم باز نمیشه!
شما باید نرم افزار win zip رو روی سیستم خودتون نصب کرده باشید تا بتونید بازش کنید

atiye rezazade
31 March 2011, 11:02 AM
سلام!

ممنون که کمکم کردین آقای مقدسی!!