توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهادات و انتقادات
shahab24
24 May 2008, 08:05 AM
در اين تايپيك اعضا لطف كنند پيشنهادات و انتقاداتشون رو با لحني مناسب بنويسند و از توهين به ديگران و نظراتشون هم به جد بپرهيزن.
باتشكر
shahab24
24 May 2008, 08:07 AM
لطفا قانوني وضع بشود كه با پستهايي كه فقط شكلك خالي هستند برخورد، و پاك شوند وجز تعداد پستهاي ارسالي محسوب نشوند
با تشكر
Administer
27 May 2008, 05:58 PM
سلام به همگی
بنده به عنوان یکی از مسئول های این انجمن آماده دریافت هر نوع پیشنهاد سازنده و هرگونه انتقاد بجا هستم:287:
با تشکر
shahab24
7 June 2008, 10:46 AM
سلام
يك پيشنهاد:
لطفا تمام فروم براي اعضاء غير عضو هم نمايش داده بشه تا اونها هم با كم و كيف فروم آشنا بشن و شايد عضو هم بشن،ولي خب مثل هر فروم ديگر براي اونا محدوديتهايي از جمله مخفي بودن لينكهاي دانلود ويا منابع و يا هر لينك مرتبط و ناتوان بودن در ارسال موضوع برقرار باشه
Ali-Wizard
7 June 2008, 10:54 AM
سلام
دلایل خاصی برای اینکار وجود دارد
تا برای بخش سرگرمی مدیری پیدا نشود امکان این حالت نیست
با تشکر فراوان :qqb014:
Hadit
8 June 2008, 11:54 PM
یک پیشنهاد
شما فقط تو قسمت سرگرمی پاسخ ها رو به عنوان پست حساب نکنید
چون انجمن سرگرمی برای تفریح بچه های فرم هست نه بالا بردن آمار نوشته ها:qqb013:
Ali-Wizard
9 June 2008, 10:26 AM
سلام دوستان عزیز
از انتقادات مفیدتان ممنونم
ولی با توجه به وضعیت فروم فعلا برای اینکار کمی زود هست
شاد و پیروز باشید
ahmadnet
18 June 2008, 03:36 PM
هادی جان فاروم که جای مسابقه نیست که ببینیم کی پست زیاد تر میزاره کی کمتر ! اگه مسابقه یا جایزه ای در کار بود حرف شما صحیح ولی این آمار فقط برای اطلاع از فعالیت کاربران هست و فکر هم نکنم ارزش دیگه ای داشته باشه !
Hadit
18 June 2008, 10:07 PM
خدا کنه همینجوری باشه که تو می گی
Administer
19 June 2008, 08:45 PM
خدا کنه همینجوری باشه که تو می گی
دوست عزیز
مطلب آپ کردن اصلا از نظر ما تعداد پست زیاد کردن نیست، بلکه این کیفیت کاره که برای ما مهمه! حالا ناراحتی نداره که؟
هر کسی که حسابش پاک است از محاسبه چه باک است؟!
ارزش کارهایی که برای این انجمن انجام خواهید داد، پیش ما محفوظ خواهد ماند!
shahab24
20 June 2008, 07:04 AM
سلام به همگي
هادي جان اگر يه سري به تمام فرومها،چه ايراني و چه خارجي بزني ارتقاء درجه تا يك حدي بسته به تعداد پست داره و از يك جا به بعد ديگه هيچ ربطي به تعداد پست پيدا نميكنه و از اين جا به بعد بستگي به كيفيت پستها داره كه در اين مورد مديرها و در اكثر مواقع رئيس كل يا همون مدير عامل فروم اعمال تغيير در درجه كاربر ميكنند.
موفق باشيد، فاقعي
EZO
10 October 2008, 03:30 PM
:: یک انتقاد جدی
بعضی از کاربران عزیز که خیلی هم دوسشان دارم بجای اینکه دنبال مطالب جدید باشن.و سعی کنن مطالب خوب و مفید پست کنن. دنبال این هستن که زدن شکلک و کلمات کوچیک و بدرد نخور پست بگیرن.
:: از این انتقاد من ناراحت نشید من به فکر ارتقای کیفیت تالارها هستم ..همین
مدیر شدن هیچ مهم نیست . مدیر ماندن مهم هستش .....
کوچیکتون ازوجی
Hadit
10 October 2008, 04:05 PM
سلام دوست عزیز ممنون از انتقادتون
1:اگه منظورتون پست هایی است که دوستان تشکر می کنند و... همین باعث بالا رفتن آمار بازدید اون پست می شه...
2:این پست ها برای ارتقاء درجه به حساب نمی یاد و پست های مفید حسابه برای ارتقاء درجه یه مثال یکی از کاربران به نام (پسر خوب) 600 پست داره ولی هنوز کاربر عادی هستش چون پست مفید نداره...
sasho
11 October 2008, 02:13 AM
من کاملا با نظر هادی موافقم ....
یه پیشنهاد ....
با توجه به اینکه میزان مطالب به صورت صفحه ای بسته بندی میشه ....
و بسیاری از موضوعات در صفحات قبل قرار میگیرند ...برای دسترسی بهتر کاربران به موضوعات .... اگه بشه موضوعات به صورت لینک باکس یا منوی متحرک تو همون انجمن مربوط نمایش داده بشه ...خیلی عالی میشه ...نمیدونم میشه یا نه ...فقط یه پیشنهاد بود ....:wink:
archi_arch
14 December 2008, 02:48 PM
سلام به مدیر محترم سایت...من یه پیشنهاد دارم و اونم اینه که برای کاربرها امتیاز در نظر بگیریم تا انگیزشون بیشتر بشه...مثلا هر کاربری که عضو میشه یه امتیاز اولیه داشته باشه و با توجه به پستایی که میده و برای دیگران مفیده کاربر ها به اون امتیاز بدن تا هم انگیزشون بیشتر بشه و هم کاربرها پستای مفید بدن نه فقط اسپم!
shahab24
9 February 2009, 07:03 AM
سلام
ببخشيد من هميشه به عنوانهايي كه هم داده مي شده مشكل داشتم.نمي دونم براي من اينجوريه يا ... مثلا من برام نوشته شده كابر فعال اما رو لوگوم نوشته عضو جديد!!! اگر تعداد پست مشخص مي كنه خب چرا براي اتوماتيك قرار دادن لوگوي من عضو جديد هستش؟ بعد هم من كاربر فعال رو تو دسته بندي سايت نمي بينم يا اينكه من اشتباه ميكنم؟ لطفا يكي جواب بده.
درضمن با نظر دوستمون كه گفتن امتياز موافقم.البته اگه نرم افزار سايت جوابب بده كه اونم بايد علي آقا جواب بدن.
amin_1404
9 February 2009, 02:19 PM
سلام
ببخشيد من هميشه به عنوانهايي كه هم داده مي شده مشكل داشتم.نمي دونم براي من اينجوريه يا ... مثلا من برام نوشته شده كابر فعال اما رو لوگوم نوشته عضو جديد!!! اگر تعداد پست مشخص مي كنه خب چرا براي اتوماتيك قرار دادن لوگوي من عضو جديد هستش؟ بعد هم من كاربر فعال رو تو دسته بندي سايت نمي بينم يا اينكه من اشتباه ميكنم؟ لطفا يكي جواب بده.
درضمن با نظر دوستمون كه گفتن امتياز موافقم.البته اگه نرم افزار سايت جوابب بده كه اونم بايد علي آقا جواب بدن.
سلام دوست عزيز
به نظر من كيفيت مهمه نه كميت . تعداد پست ها زياد مهم نيست كه افراد ارتقاء درجه بگيرن اين مطالب مفيد اعضاء كه باعث ارتقاء درجه كاربري مي شود.
Tony Montana
9 February 2009, 03:21 PM
سلام
با سلام
باید به عرض شما و تمامی دوستان برسونم که اولآ شما نیستید که تعیین میکنید
چه عنوانی داده بشه به کاربران
من بارها به شخص شما توضیح دادم در این مورد ولی برای اینکه بقیه دوستان روشن
بشن بازم میگم
تازمانی که لوگوی شما عضو جدید هست سیستم به صورت خودکار و رندم به شما درجه
میده به طور مثال کاربر فعال
باید این رو قید کنم که دلیل تغییر عنوان کاربریتون رو خودتون بهتر اطلاع دارید
امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید.
shahab24
10 February 2009, 07:15 AM
سلام
سلام دوست عزيز
به نظر من كيفيت مهمه نه كميت . تعداد پست ها زياد مهم نيست كه افراد ارتقاء درجه بگيرن اين مطالب مفيد اعضاء كه باعث ارتقاء درجه كاربري مي شود.
ممنون از نظرتون،ولي مسئله من ارتقاءدرجه نيست!!! من ميگم هماهنگي بين اون چيزي كه آقا ميثم تو تاپيك درجات (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)گفتن با عمل نيست:
1=برای ارتقاء کاربری به کاربر ویژه تعداد........................................ ...... 100 پست
2= برای ارتقاء کاربری به مدیر آزمایشی تعداد........................................ ..160 پست
3= برای ارتقاء کاربری به مهندسین تالار تعداد........................................ .. 300 پست
4= برای ارتقاء کاربری به مدیر ویژه تعداد........................................ ....... 350 پست
البته مي دونم اينها به كيفيتن ولي تو هر تالاري چند درجه اتومات قرار دارن.اصلا كاربر فعال تو درجات ذكر شده نداريم!!! من ميگم يكم به صورت واضح تر تو قسمت مربوطه توضيح داده بشه.
من خودم تو چندتا پست قبل اگر بخونيد به آقا هادي همين جوابو دادم و خودم يكي از طرفدارهاي دادن درجه بر حسب كيفيت هستم نه كميت يعني پستهاي ناب نه كپي پيست از اين ور و اونور بدون ذكر منبع كه اگر به قوانين قسمت آكواريوم هم سر بزنيد مي بينيد يه همچين قانوني گذاشته بودم(البته تو دوره مديريتم)كه در حال حاضر كه مدير نداره اكثر پستها يا تكرارين يا منبع ندارن،آقا بهراد بايد بهتر بدونن چون يه تاپيك بدون منبع گذاشته بودن كه بهشون پيام خصوصي دادم و رفع مورد شد.
با سلام
باید به عرض شما و تمامی دوستان برسونم که اولآ شما نیستید که تعیین میکنید
چه عنوانی داده بشه به کاربران
من بارها به شخص شما توضیح دادم در این مورد ولی برای اینکه بقیه دوستان روشن
بشن بازم میگم
تازمانی که لوگوی شما عضو جدید هست سیستم به صورت خودکار و رندم به شما درجه
میده به طور مثال کاربر فعال
باید این رو قید کنم که دلیل تغییر عنوان کاربریتون رو خودتون بهتر اطلاع دارید
امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید.
من تعيين نكردم،من فقط گفتم قسمت عنوان دادن اتوماتتون ايراد داره يا نه؟ چون براي من كه 500 پست به بالا زدم و تو قسمت سرگرمي هم كمترين پستها رو زدم و در قسمت ارتقا درجه كه بالا آوردم الان بايد به صورت اتومات حداقل كاربر ويژه باشم.البته درجه و نام كاربري برام مهم نيست.مهم اينه كه بيام و به بعضي از دوستان مشتاق آكواريوم و ماهي جواب بدم.چون مي دونم كس ديگه ايي اينجا نمي تونه جوابشون رو كامل بده!!!
در مورد تغيير عنوان كاربري هم تو اين سايت عادت كردم... به هر دليلي سريع نام كاربريم عوض مي شه كه جاش نيست اينجا بحث كنم.
amin_1404
10 February 2009, 09:30 AM
shahab 24 دوست عزيزم اگه توجه كرده باشي ميثم جان بجزء اون 4 مورد كه شما ياد آوري كردين يه نكات مهمي هم گفتن . دوست عزيز هدف همه ي ما از مدير تا عضو پيشرفت پارسي گلد و بالا بردن سطح علمي خودمون و اعضاي هست.
لطفآ توجه فرمائید:
1=برای ارتقاء کاربری به کاربر ویژه تعداد........................................ ...... 100 پست
2= برای ارتقاء کاربری به مدیر آزمایشی تعداد........................................ ..160 پست
3= برای ارتقاء کاربری به مهندسین تالار تعداد........................................ .. 300 پست
4= برای ارتقاء کاربری به مدیر ویژه تعداد........................................ ....... 350 پست
نکات مهم:
1= در بعضی تالارها تعداد پست ها بسته به اهمیت و نوع رشته متفاوت است
2=این درست که تعداد پست اهمیت بالائی دارد ولی هر ارتقاء کاربری با بررسی سابقه
کاری و اخلاقی کاربر انجام میشود
3=مهم ترین مطلب اینکه هر گونه پستی که فاقد محتوا و ارزش و بار علمی باشد جزء
معیارهای ما به حساب نمی آید
4=کاربران توجه داشته باشند تمامی مسائل در تالار زیر نظر ماست و انجام اعمال خوب
و مثبت و چه نا شایست و دور از قوانین در ارتقاء کاربری تآثیر ویژه دارد
Ali-Wizard
10 February 2009, 10:49 AM
سلام
ممنون از نظرتون،ولي مسئله من ارتقاءدرجه نيست!!! من ميگم هماهنگي بين اون چيزي كه آقا ميثم تو تاپيك درجات (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)گفتن با عمل نيست:
البته مي دونم اينها به كيفيتن ولي تو هر تالاري چند درجه اتومات قرار دارن.اصلا كاربر فعال تو درجات ذكر شده نداريم!!! من ميگم يكم به صورت واضح تر تو قسمت مربوطه توضيح داده بشه.
من خودم تو چندتا پست قبل اگر بخونيد به آقا هادي همين جوابو دادم و خودم يكي از طرفدارهاي دادن درجه بر حسب كيفيت هستم نه كميت يعني پستهاي ناب نه كپي پيست از اين ور و اونور بدون ذكر منبع كه اگر به قوانين قسمت آكواريوم هم سر بزنيد مي بينيد يه همچين قانوني گذاشته بودم(البته تو دوره مديريتم)كه در حال حاضر كه مدير نداره اكثر پستها يا تكرارين يا منبع ندارن،آقا بهراد بايد بهتر بدونن چون يه تاپيك بدون منبع گذاشته بودن كه بهشون پيام خصوصي دادم و رفع مورد شد.
من تعيين نكردم،من فقط گفتم قسمت عنوان دادن اتوماتتون ايراد داره يا نه؟ چون براي من كه 500 پست به بالا زدم و تو قسمت سرگرمي هم كمترين پستها رو زدم و در قسمت ارتقا درجه كه بالا آوردم الان بايد به صورت اتومات حداقل كاربر ويژه باشم.البته درجه و نام كاربري برام مهم نيست.مهم اينه كه بيام و به بعضي از دوستان مشتاق آكواريوم و ماهي جواب بدم.چون مي دونم كس ديگه ايي اينجا نمي تونه جوابشون رو كامل بده!!!
در مورد تغيير عنوان كاربري هم تو اين سايت عادت كردم... به هر دليلي سريع نام كاربريم عوض مي شه كه جاش نيست اينجا بحث كنم.
دوست عزیز شما خودت هم می دونی که یک مدت حاشیه های زیادی برای تالار بوجود آوردی.
ما گفتیم انتقادات و پیشنهادات، اما شما تنها شخصی هستی که هم از تالار انتقاد کردی هم از مدیران تالار و همچنین، در مسائل مدیریتی که اصلا مربوط به شما نمیشه همیشه دخالت کردید.
بارها سعی شده فرصتهایی به شما داده بشه اما متاسفانه حتی یک قدم مثبت هم بر نداشتید.
در صورت تکرار این مسائل و ادامه پیدا کردن این مباحث، با شما برخورد جدی تری خواهد شد.
Mobarake
10 February 2009, 02:39 PM
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همگی...
یه خواهش از مدیریت دارم...
اینکه اگه امکانش هست بخش خوشنویسی و نقاشی از هم جدا بشن... چون این دو تا ، دو هنر جدا از همن !
Ali-Wizard
10 February 2009, 02:46 PM
سلام
کاملا درسته
amin_1404
12 February 2009, 10:17 AM
سلام به تمام دوستان عزيز
پيشنهاد مي كنم به جاي اينكه عزيزان پست جديد صرفاً براي تشكر
از يك مطلب بزنند از دكمه تشكر لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) استفاده كنند.
قابل توجه ناظر محترم سايت :policeman:
Yamin o yasar
12 February 2009, 11:10 PM
سلام به تمام دوستان عزيز
پيشنهاد مي كنم به جاي اينكه عزيزان پست جديد صرفاً براي تشكر
از يك مطلب بزنند از دكمه تشكر لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) استفاده كنند.
قابل توجه ناظر محترم سايت :policeman:
سلام به کاربرهای عزیز و آقا امین گل.امین جان فرمایش شما رو تا حدودی قبولش دارم, ولی اینم باید عرض کنم که در برخی مواقع باتوجه به موضوع یک پست دوستانی که اون پست رو میبینند لازم میدونند که نظر خودشون رو بگن واین خیلی هم خوبه وگاهی اوقات هم مورد استقبال قرار میگیره واینطوری هم میتونند که از ارسال کننده ی اون پست قدردانی کنند ولی نباید این تشکرها بیهوده و یا بقول شما صرفا برای ایجاد یک پست و افزودن بر تعداد پستها باشه که در اینصورت حتما اون پست حذف خواهد شد.
EZO
14 February 2009, 11:02 AM
دوست عزیز امین جان
گاهی موقع بعضی از دوستان مطالب بسیار مفید و با ارزشی میگذارن که واقعا حیف هستش که آدم نظر خودشو در باره اون مطلب نگه
( از نظر من البته)
lili
21 February 2009, 10:21 PM
سلام
منتقدم:nah:
در صفحه اصلی وقتی تالار هنر را انتخاب میکنم وارد تالار ادبیات می شوم لطفا رسیدگی کنید
با تشکر فراوان:notworthy:
Yamin o yasar
21 February 2009, 11:18 PM
سلام
منتقدم:nah:
در صفحه اصلی وقتی تالار هنر را انتخاب میکنم وارد تالار ادبیات می شوم لطفا رسیدگی کنید
با تشکر فراوان:notworthy:
سلام, ممنون از انتقادتون.ولی من بررسی کردم و اصلا همچین اتفاقی که شما فرمودید نیفتاد.
لطفا مجددا امتحان کنید و یا اگه دوست داشتید با لینک زیر وارد شین که شما رو به تالار هنر هدایت میکنه :
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
EZO
22 February 2009, 01:49 AM
سلام لیلی خانوم
درسته بعد از کلیک بر روی تالار هنر در صفحه اول ( Parsigold.com ) به تالار ادبیات میره
قبلا از طرف من گزارش داده شده بود
اصلا مشکلی نیست به زودی درست خواهد شد.:smile:
با تشکر
dragon
4 March 2009, 10:58 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز وفعال پارسی گلد
من ی پیشنهاد خیلی خوبی دارم میشه مدیر سایت ی ایدی یاهو بسازه وبعد ایدیشو میانه همه ی کاربرا بده وقتیکه همه ایدی رو ادد کردند ی کنفرانس بزاریم از تمامه کاربران دعوت کنیم که توی کنفرانس شرکت کنند و در اونجا بیشتر باهم اشنا بشیم کی بامن موافقه؟
dragon
6 March 2009, 04:18 PM
من ی پیشنهاد خیلی خوبی دارم میشه مدیر سایت ی ایدی یاهو بسازه وبعد ایدیشو میانه همه ی کاربرا بده وقتیکه همه ایدی رو ادد کردند ی کنفرانس بزاریم از تمامه کاربران دعوت کنیم که توی کنفرانس شرکت کنند و در اونجا بیشتر باهم اشنا بشیم کی بامن موافقه؟
ببخشید کسی نیست به نظر من جواب بده؟:notworthy:
Yamin o yasar
6 March 2009, 04:49 PM
ببخشید کسی نیست به نظر من جواب بده؟:notworthy:
دوست خوبم. شما دراین پیشنهاد مدیریت رو مخاطب قرار دادید.بنابراین بهتره که خود مدیریت به نظر شما پاسخ بده.ممنون از پیشنهادتون.:wubclub:
dragon
7 March 2009, 07:31 PM
منم توی این موقع وقت گیر اوردم دارم نظر میدم!!!!
dragon
12 March 2009, 04:17 PM
با سلام خدمت تمام برادران گرامی پارسی گلد
اگر موافق باشید ی ویترین جوایز ایجاد کنیم که در این ویترین شامل ی سری درجات .ماننده
مدال طلا مدال نقره مدال برنز و.... که این مدال ها بر اساس فعالیتها که نوعی بشه که بتوانیم زحماتشونو جبران کنیم که این مدالها در زیر مشخصات نشان داده میشود کی با من موافقه؟
amin corleone
12 March 2009, 04:22 PM
با سلام خدمت تمام برادران گرامی پارسی گلد
اگر موافق باشید ی ویترین جوایز ایجاد کنیم که در این ویترین شامل ی سری درجات .ماننده
مدال طلا مدال نقره مدال برنز و.... که این مدال ها بر اساس فعالیتها که نوعی بشه که بتوانیم زحماتشونو جبران کنیم که این مدالها در زیر مشخصات نشان داده میشود کی با من موافقه؟
من موافقم . صد آفرین به این هوش ، احسنت ، این ایده های شما فوق العاده است بی شوخی می گم :yes:
Maryam Afshari
22 March 2009, 07:20 PM
سلام اگر ميشه بخش معرفي بازي رو حذف كنيد چون نقد وبرسي بازيها با معرفي بازي ها يكي نه؟
Blue Girl
27 March 2009, 04:59 PM
با سلام و خسته نباشيد خدمت بچه هاي پارسي گلد .
تو بيشتر پست ها مي بينم خيلي ها ميان فقط تشكر ميكنن و حتي 1 بار هم توي اون موضوع شركت نميكنن (مثلاً توي بحث هاي آزاد)و جالب اينكه بعضي هاشون، از مديران تالار ها هستن! من ميدونم كه هر كس اين اختيار رو داره كه تو هر موضوع كه مي خواد شركت بكنه و شايد براش اون موضوع جذابيت نداشته اما يعني همه ي موضوع ها جذاب نيستن.؟حالا اصلاً ما ميزاريم به حساب اينكه جالب نيستن، پس چرا فقط تشكر مي كنن؟؟؟ به نظرتون براي بالا بردن تعداد اين كارو نمي كنن؟؟؟
Nafas
27 March 2009, 05:51 PM
با سلام و خسته نباشيد خدمت بچه هاي پارسي گلد .
تو بيشتر پست ها مي بينم خيلي ها ميان فقط تشكر ميكنن و حتي 1 بار هم توي اون موضوع شركت نميكنن (مثلاً توي بحث هاي آزاد)و جالب اينكه بعضي هاشون، از مديران تالار ها هستن! من ميدونم كه هر كس اين اختيار رو داره كه تو هر موضوع كه مي خواد شركت بكنه و شايد براش اون موضوع جذابيت نداشته اما يعني همه ي موضوع ها جذاب نيستن.؟حالا اصلاً ما ميزاريم به حساب اينكه جالب نيستن، پس چرا فقط تشكر مي كنن؟؟؟ به نظرتون براي بالا بردن تعداد اين كارو نمي كنن؟؟؟
ساناز خانوم گل سلام
شما هم خسته نباشید
عزیزم از اینکه شما علاقمندید مدیران سایت در بحث های آزاد شرکت کنند نکته مثبت و خوبیه و اینو می رسونه که نظرات مدیران برای شما محترم و مهم است
خانومی اکثرمدیران سعی می کنند در موضوعات شرکت کنند اما بهر حال اونها هم مسئولیت هایی داشته و اگر فرصت و امکان داشته باشه حتما" این کار رو می کنن
از انتقاد سازنده و بجا شما تشکر می کنم منم به نوبه خودم قول می دم تا اونجا که بتونم در مباحث مختلف شرکت کنم
از دیگران دوستان در سایت هم درخواست می کنم تاجای ممکن حتما" نظرات خودشون رو مد نظر داشته و اعلام فرمایند.
ساناز عزیزم از اینکه انتقاد کنی حرفی نیست اما نباید تهمت بزنی
( این کار رو می کنن تعداد رو بالا ببرن ) حرف درستی نیست تشکر مدیران نشون دادن توجه اونها به پست های شماست و قدر دانی از شما
محیط پارسی گلد محیطی پال صمیمی و بی آلایشی هست و جای هیچگونه جملات منفی نیست ما دوست داریم همه با هم در پیشرفت و ترقی سایت و همدیگه کمک کنیم و اطلاعات هم رو بالا ببریم
امیدوارم شما دوست خوبم هم در این راه یاری بخش ما باشی
باز هم سپاسگزار از پیشنهاد و انتقاداتتون :notworthy:
Ali-Wizard
27 March 2009, 07:38 PM
سلام اگر ميشه بخش معرفي بازي رو حذف كنيد چون نقد وبرسي بازيها با معرفي بازي ها يكي نه؟
سلام دوست عزیز
معرفی بازی و نقد و بررسی دو فاکتور جدا از هم هستند.
Blue Girl
28 March 2009, 02:32 PM
ساناز خانوم گل سلام
شما هم خسته نباشید
عزیزم از اینکه شما علاقمندید مدیران سایت در بحث های آزاد شرکت کنند نکته مثبت و خوبیه و اینو می رسونه که نظرات مدیران برای شما محترم و مهم است
خانومی اکثرمدیران سعی می کنند در موضوعات شرکت کنند اما بهر حال اونها هم مسئولیت هایی داشته و اگر فرصت و امکان داشته باشه حتما" این کار رو می کنن
از انتقاد سازنده و بجا شما تشکر می کنم منم به نوبه خودم قول می دم تا اونجا که بتونم در مباحث مختلف شرکت کنم
از دیگران دوستان در سایت هم درخواست می کنم تاجای ممکن حتما" نظرات خودشون رو مد نظر داشته و اعلام فرمایند.
ساناز عزیزم از اینکه انتقاد کنی حرفی نیست اما نباید تهمت بزنی
( این کار رو می کنن تعداد رو بالا ببرن ) حرف درستی نیست تشکر مدیران نشون دادن توجه اونها به پست های شماست و قدر دانی از شما
محیط پارسی گلد محیطی پال صمیمی و بی آلایشی هست و جای هیچگونه جملات منفی نیست ما دوست داریم همه با هم در پیشرفت و ترقی سایت و همدیگه کمک کنیم و اطلاعات هم رو بالا ببریم
امیدوارم شما دوست خوبم هم در این راه یاری بخش ما باشی
باز هم سپاسگزار از پیشنهاد و انتقاداتتون :notworthy:
شبنم خانم من اصلاً منظورم تهمت زدن نبود.شما به خودتون نگيريد چون 1 از مديرايي كه همه جا هست شمايي.اما من دوست نداشتم اسم ببرم اما رويه يكي از مديرا دقت كردم هيچ جا شركت نمي كنه و فقط تشكر مي كنه؟؟؟ميدونم اون مدير هم سرش شلوغه اما يعني هميشه؟؟تازه من نگفتم حتماً فقط سوال كردم.تازه فكر ميكردم هر كسي جواب بده جز شما چون واقعاً منظورم شما نبوديد. ببخشيد كه انتقاد كردم
archi_arch
28 March 2009, 02:42 PM
ساناز جان وقتی یه مدیری یا هر کاربر دیگه ای از کسی تشکر میکنه نشون دهنده اینه که برای اون پست و کاربر احترام قائل بوده ...حالا به هر دلیلی که تو اون بحث شرکت نکرده ما نمیتونیم مواخذش بکنیم...
Nafas
28 March 2009, 02:48 PM
شبنم خانم من اصلاً منظورم تهمت زدن نبود.شما به خودتون نگيريد چون 1 از مديرايي كه همه جا هست شمايي.اما من دوست نداشتم اسم ببرم اما رويه يكي از مديرا دقت كردم هيچ جا شركت نمي كنه و فقط تشكر مي كنه؟؟؟ميدونم اون مدير هم سرش شلوغه اما يعني هميشه؟؟تازه من نگفتم حتماً فقط سوال كردم.تازه فكر ميكردم هر كسي جواب بده جز شما چون واقعاً منظورم شما نبوديد. ببخشيد كه انتقاد كردم
اين حرفا چيه خانومي
شما خيلي هم گليد هر وقت هم دوست داريد مي تونيد انتقاد كنيد
ساناز گل نگاه همين انتقادات شما باعث پيشرفت سايت مي شه من تازه مي خواستم بگم اگه راه حلي به نظرتون مي رسه كه شركت كردن بچه ها در بحث ها بيشتر بشه همين جا بگيد تا بررسي بشه و مدنظر قرار بگيره
بازم اگه ناراحت شدي خانومي عذر مي خوام
اميدوارم هميشه فعال و پرانرژي و شاد و سلامت باشي انشاء اله
Hadit
28 March 2009, 06:03 PM
سلام به تمام دوستان گلم
امیدوارم همتون خوب باشید
همین جور که ساناز خانوم گفتن یکی از مدیر ها است که میاد تو تمام بحث ها و شرکت نمی کنه فکر می کنم منظورشون من باشه...:confuse:
دوست عزیز من بحث های آزاد رو گناه نمی دونم به نظر من چیز جالبی هم هست
مدیر های پارسی گلد میان پست های مفید می می زارن و خیلی هم دستشون درد نکنه نیاز به تفریح و سرگرمی دارند....
من به شخصه در این بحث ها از این به بعد شرکت می کنم....
(در حد توان)
این بخش یعنی (پیشنهادات و انتقادات) جای خوبی هستش دوستان حتما نظر های خدتون رو بگید....
Blue Girl
29 March 2009, 02:17 AM
آقا هادي نه من اصلاً منظورم شما نبودي اتفاقاً اون مدير خودش فهميد منظورم اونه و حتي تو اينجا هم نظري نداده پس دوستاي عزيز مطمئن باشيد منظورم شما ها نبوديد.خوشحالم كه شما از انتقادم ناراحت نشديد.:wink:
Blue Girl
29 March 2009, 02:27 AM
ساناز جان وقتی یه مدیری یا هر کاربر دیگه ای از کسی تشکر میکنه نشون دهنده اینه که برای اون پست و کاربر احترام قائل بوده ...حالا به هر دلیلی که تو اون بحث شرکت نکرده ما نمیتونیم مواخذش بکنیم...
من اصلاً قصده مواخذه نداشتم گفتم كه 1 سوا ل كردم همين.:confuse:
سایت خیلی پیشرفت کرده . و این یعنی افراد زیادی زحمت کشیدن
اما هنورم مشکلات زیادی داره
مثلا قانون تشکر زیر پا گذاشته شده و قبلا هم میشد .
باید سخت گیری بشه حتما از پستهایی تشکر کنیم که واقعا لایق بودن
حالا چرا اینو مدتها قبل عنوان نکردم ؟
چون اون موقع به خاطرش امتیاز نمیدادن
اما الان هر کی سپاس هاش زیاد باشه بهش امتیاز محبوبت میدن
این امتیاز به نظر من بر پایه و اساس محکمی استوار نبوده
چون خیلی دیدم که کیلویی سپاس میزنن
و سپاس رو اون عظمتش رو کمرنگ کردن
اما مشکل بعدی اینه که زیر مجموعه های خیلی از تالارها زیاد شده .
این برای تبلیغات فروم عالیه اما سایت رو خیلی پیچیده و بزرگ کرده
aliforouzan
20 June 2009, 03:55 AM
من علی فیروزان از ماهشهر و مهندس نفت هستم ، پیشنهاد می کنم قسمتی با این عنوان ایجاد شود،با تشکر
Nafas
20 June 2009, 07:22 AM
سلام
خيلي خوش اومديد
لطفا" فارسي تايپ كنيد
چشم پيشنهاد شما بررسي مي شود
باتشكر از حضورتون
فران 14057 askarim45@yaho
25 June 2009, 10:38 AM
با سلام و تشکر فراوان از مدیران سایت پارسی گلد .
من از قسمت خیاطی دیدن و نهایت استفاده را بردم . خواهشمند است در صورت امکان دستور فرمائید الگوهاو مدلهایی جهت تهیه لباس کودکان دختر ارائه شود . با تشکر فراوان
فران 14057 askarim45@yaho
25 June 2009, 10:47 AM
ضمن تشکر فراوان
اینجانب خواستار آموزش الگوها و مدلهایی برای لباس کودکان (دختر ) میباشم .
Nafas
25 June 2009, 11:42 AM
ضمن تشکر فراوان
اینجانب خواستار آموزش الگوها و مدلهایی برای لباس کودکان (دختر ) میباشم .
سلام خیلی خوش اومدید :wubclub:
خیلی خوشحالیم که مطالب موجود در سایت به کارتون اومد
راجع به پیشنهاد شما حتما" اقدام لازم پس از بررسی صورت می پذیرد
با تشکر از حضورتون
:notworthy:
index
3 July 2009, 09:40 PM
سلام دوستان
من يه پيشنهاد دارم ،
از يه طرف : يه خورده بخش ها شلوغ شدن و موضوعات بعضي ها خيلي شبيه هم هستند و با عنوان هاي مختلف و يا حتي با يك عنوان هستند
از طرف ديگه : مني كه ميخوام يه تاپيك جديد بزنم نميدونم تو اون زمينه تاپيكي هست يا نه اگه هم بخوام جستجو كنم بايد تمام زير مجموعه هاي يه بخش رو ببينم و صفحات مختلف يه بخش رو جستجو كنم و اين كار يه خورده سخته و حوصله زيادي ميخواد؛ مثلا خودم چندين دفعه ميخواستم مطالب جالبي بزارم ولي حوصلم نيومده تموم اون بخش مورد نظرمو جستجو كنم و منصرف شدم از گذاشتن مطلب.
واسه حل اين مشكل من يه پيشنهاد دارم : بيايم براي هر بخش يه فهرست بزاريم كه تمام تاپيك هاي اون بخش رو ليست كنه و هر كدوم از عنوان تاپيك ها بصورت لينكي از تاپيك باشه و شايدم حتي يه ذره توضيح از اون تاپيك يا يه عكس كوچيك از اون و ... اينجوري هر كي بخواد تاپيك بزنه اول تو فهرست ميگرده اگه موضوعي شبيه اون وجود داره كه تو همون موضوع پستشو ميزنه و اگه وجود نداره يه تاپيك جديد واسش ميزنه.
يه چيز ديگه هم اينكه نمي دونم چرا حس ميكنم سايت خيلي تالار به تالار شده و يه خورده شلوغه اگه يه خورده موضوعات جمع بندي ميشدن و يا يه جوري متحد تر و منظم تر ميشدن بهتر بود.
Ali-Wizard
3 July 2009, 10:55 PM
سلام
باهاتون موافقم
همین الان یه امکان اضافه کردم که بصورت اتوماتیک هنگام ارسال تاپیک اگر تاپیکتون تکراری باشه اطلاع میده.
فکر می کنم کافی باشه.
باز هم اگر پیشنهادی داشتید بفرمائید.
amin_1404
4 July 2009, 02:21 AM
سلام دوستان
من يه پيشنهاد دارم ،
از يه طرف : يه خورده بخش ها شلوغ شدن و موضوعات بعضي ها خيلي شبيه هم هستند و با عنوان هاي مختلف و يا حتي با يك عنوان هستند
از طرف ديگه : مني كه ميخوام يه تاپيك جديد بزنم نميدونم تو اون زمينه تاپيكي هست يا نه اگه هم بخوام جستجو كنم بايد تمام زير مجموعه هاي يه بخش رو ببينم و صفحات مختلف يه بخش رو جستجو كنم و اين كار يه خورده سخته و حوصله زيادي ميخواد؛ مثلا خودم چندين دفعه ميخواستم مطالب جالبي بزارم ولي حوصلم نيومده تموم اون بخش مورد نظرمو جستجو كنم و منصرف شدم از گذاشتن مطلب.
واسه حل اين مشكل من يه پيشنهاد دارم : بيايم براي هر بخش يه فهرست بزاريم كه تمام تاپيك هاي اون بخش رو ليست كنه و هر كدوم از عنوان تاپيك ها بصورت لينكي از تاپيك باشه و شايدم حتي يه ذره توضيح از اون تاپيك يا يه عكس كوچيك از اون و ... اينجوري هر كي بخواد تاپيك بزنه اول تو فهرست ميگرده اگه موضوعي شبيه اون وجود داره كه تو همون موضوع پستشو ميزنه و اگه وجود نداره يه تاپيك جديد واسش ميزنه.
يه چيز ديگه هم اينكه نمي دونم چرا حس ميكنم سايت خيلي تالار به تالار شده و يه خورده شلوغه اگه يه خورده موضوعات جمع بندي ميشدن و يا يه جوري متحد تر و منظم تر ميشدن بهتر بود.
شیوا جان خودش تو کار index هست پیشنهاد خوبیه.
سلام
باهاتون موافقم
همین الان یه امکان اضافه کردم که بصورت اتوماتیک هنگام ارسال تاپیک اگر تاپیکتون تکراری باشه اطلاع میده.
فکر می کنم کافی باشه.
سلام علی جان
این امکانات فقط برای موضوع تایپیک تا مطالب هم شامل حال می شه. اینطوری مشیه چندتا تایپیک تکراری داشت با موضوع مختلف
Ali-Wizard
4 July 2009, 08:03 AM
سلام علی جان
این امکانات فقط برای موضوع تایپیک تا مطالب هم شامل حال می شه. اینطوری مشیه چندتا تایپیک تکراری داشت با موضوع مختلف
امین جان اگر دقت کرده باشی، 90% مطالب تکراری، از نظر موضوع هم تکراری هستند.
از طرفی اگر موضوع فرق کنه و مطالب یکی باشه، تقریبا میشه گفت راهی جز جستجو در تالار وجود نداره.
amin_1404
4 July 2009, 08:15 AM
امین جان اگر دقت کرده باشی، 90% مطالب تکراری، از نظر موضوع هم تکراری هستند.
از طرفی اگر موضوع فرق کنه و مطالب یکی باشه، تقریبا میشه گفت راهی جز جستجو در تالار وجود نداره.
سلام علی جان
شما درست می فرمایید ممنون از زحمات شما.
index
4 July 2009, 10:56 PM
سلام
باهاتون موافقم
فکر می کنم کافی باشه.
ممنون علي آقا
ولي فكر نميكنم اين كافي باشه چون مثلا من يه تاپيك ميزنم به اسم مسير انتقال نيرو تو قطعات ماشين كه توش تمام قطعات ماشين رو توضيح ميده از جمله كلاچ بعد اگه يكي بياد و يه تاپيك بزنه با عنوان طرز كار كلاچ ماشين ؛ باز همون مشكل اولي پيش مياد !
در واقع امكاني كه شما قرار دادين براي دو تا تاپيك هم نام هست ولي تو اين مثالي كه من زدم تاپيك دومي يه جزيي از تاپيك اولي بود ولي از نظر عنوان اصلا شبيه هم نيستند.
L E G E N D
5 July 2009, 12:05 PM
من هم یک سری پیشنهاد دارم
1)این قالب رو نمیخواهید عوض کنید؟
2)در قسمت آمار و ارقام بهتر نیست که به جای بهترین تاپیک گذارها بهترین پست دهندگان یا ارسال کنندگان را قرار بدیم؟یکی از دلایلش هم اینه که در حال حاظر اکثر کاربران برای اینکه آمار پستهای خود را بالا ببرند تاپیک های زیادی میزنند.اگر برترین پست دهندگان را قرار بدیم تاپیک های جامع بیشتر و پستهای کل سایت هم بیشتر میشود.
الان مثلا ببینید .این آمار انجمنه(تاپیک ها: 34,280, پستها: 84,168)
آمار برای تاپیک ها خوبه ولی برای پست ها کمه.البته این نظر من بود
3)سیستم امتیازات.این نوع سیستم امتیازات (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue81) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue79) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue77) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue76) و..) کمی قدیمی شده و همچنین ابتداییست
ببخشیدا ولی نظر شخصیم رو میگم و قصد اهانت به کسی رو هم ندارم.
4)تاپیک های مهم در بسیاری از بخش ها کم میباشد.
یکی از حسن ها تاپیک های مهم جلوگیری از ارسال تاپیک های کم حجم هست.
تاپیک مهم در بخش عکس خیلی مهم هست که من در این بخش تاپیک مهمی نمیبینم
امیدوارم نظراتم باعث دلخوری کسی نشود:wubclub:
یا حق
Hadit
5 July 2009, 12:08 PM
محمد جان ممنون از نظراتی که دادی....خوب بود.....
Ali-Wizard
5 July 2009, 01:59 PM
ممنون علي آقا
ولي فكر نميكنم اين كافي باشه چون مثلا من يه تاپيك ميزنم به اسم مسير انتقال نيرو تو قطعات ماشين كه توش تمام قطعات ماشين رو توضيح ميده از جمله كلاچ بعد اگه يكي بياد و يه تاپيك بزنه با عنوان طرز كار كلاچ ماشين ؛ باز همون مشكل اولي پيش مياد !
در واقع امكاني كه شما قرار دادين براي دو تا تاپيك هم نام هست ولي تو اين مثالي كه من زدم تاپيك دومي يه جزيي از تاپيك اولي بود ولي از نظر عنوان اصلا شبيه هم نيستند.
نه؛ فقط تاپیکهای همنام نیست
تاپیکهای مشابه هم هست.
این دو تاپیک چندان هم به هم نزدیک نیستن و این دو تاپیک جزء مطالب تکراری به شمار نمیان:
مسير انتقال نيرو تو قطعات ماشين
طرز كار كلاچ ماشين
اما تاپیکی مثل: "روز پدر مبارک" و "فردا روز پدر است" رو در قسمت تاپیکهای مشابه لیست می کنه و حتی لینک تاپیک رو هم میزاره که شما قبل از ارسال مطلب، مطالب تکراری رو مطالعه کنید و اطمینان کسب کنید.
راه دیگه هم که وجود داشت جستجو بود.
اگر شما پیشنهاد خاصی دارید بفرمائید.
Ali-Wizard
5 July 2009, 02:37 PM
من هم یک سری پیشنهاد دارم
1)این قالب رو نمیخواهید عوض کنید؟هر طرحی راجع به گرافیک سایت دارید اینجا (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)مطرح کنید.
2)در قسمت آمار و ارقام بهتر نیست که به جای بهترین تاپیک گذارها بهترین پست دهندگان یا ارسال کنندگان را قرار بدیم؟یکی از دلایلش هم اینه که در حال حاظر اکثر کاربران برای اینکه آمار پستهای خود را بالا ببرند تاپیک های زیادی میزنند.اگر برترین پست دهندگان را قرار بدیم تاپیک های جامع بیشتر و پستهای کل سایت هم بیشتر میشود.
الان مثلا ببینید .این آمار انجمنه(تاپیک ها: 34,280, پستها: 84,168)
آمار برای تاپیک ها خوبه ولی برای پست ها کمه.البته این نظر من بودمتاسفانه یکسری از دوستان اصلا تاپیکی ندارند و فقط در قسمت بحثهای آزاد مشغول هستند.
این درحالیست که به قول شما بهترین تاپیک گذارها رو گذاشتیم.
ایجاد تاپیک = ایجاد مطلب
نتیجتا" این مطلب ممکنه به درد خیلی از دوستان بخوره.
ولی اینکه نفر قبلی چه کاری انجام داد و نفر بعدی چه کسی هست، صرفا سرگرمی هست و جزء امتیازات نیست.
3)سیستم امتیازات.این نوع سیستم امتیازات (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue81) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue79) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue77) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند._issue76) و..) کمی قدیمی شده و همچنین ابتداییست
ببخشیدا ولی نظر شخصیم رو میگم و قصد اهانت به کسی رو هم ندارم.
ما در تالارهای زیادی امتیازاتی مثل: مدال، عصای جادویی، مغز طلایی، چوب دستی، پر طلائی و... رو دیدیم.
درحالی که امتیازات پارسی گلد، بر اساس واقعیت طراحی شده، نه بر اساس اشیائی که در تخیلات افراد وجود دارد.
و همچنین این طرحها، هیچگونه کپی برداری از هیچ سایتی نیست.
4)تاپیک های مهم در بسیاری از بخش ها کم میباشد.
یکی از حسن ها تاپیک های مهم جلوگیری از ارسال تاپیک های کم حجم هست.
تاپیک مهم در بخش عکس خیلی مهم هست که من در این بخش تاپیک مهمی نمیبینم.درمورد این مبحث با شما کاملا موافقم. بزودی به این موضوع رسیدگی میشه.
امیدوارم نظراتم باعث دلخوری کسی نشود:wubclub:
یا حقخیلی ممنونم از اینکه با انتقاداتتون قصد پیشرفت سایت رو دارید.
L E G E N D
5 July 2009, 04:08 PM
متاسفانه یکسری از دوستان اصلا تاپیکی ندارند و فقط در قسمت بحثهای آزاد مشغول هستند.
این درحالیست که به قول شما بهترین تاپیک گذارها رو گذاشتیم.
ایجاد تاپیک = ایجاد مطلب
نتیجتا" این مطلب ممکنه به درد خیلی از دوستان بخوره.
ولی اینکه نفر قبلی چه کاری انجام داد و نفر بعدی چه کسی هست، صرفا سرگرمی هست و جزء امتیازات نیست.
خب میتونید تاپیک های بحث های آزاد را جز شمارش قرار ندهید
با این روالی که که در پیش داریم زحمت بقیه عزیزان که در بخش های گوناگون فعالیت میکنند کم اثر هم میشه
L E G E N D
9 July 2009, 09:16 PM
سلام
نمیشه رنگ کاربری را تغییر بدید؟
Hadit
9 July 2009, 10:03 PM
سلام
مگه اشکالی داره محمد جان قشنگن که
L E G E N D
11 July 2009, 01:43 AM
سلام
ببخشید که اینقدر حرف میزنم ولی چرا بازی های آنلاین را راه نمی اندازید؟
Miss_Sare
11 July 2009, 01:33 PM
سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهاد داشتم:
در بخش تالار معماری ، دانشگاه مجازی ، آموزش عکاسی گذاشته شده....و توضیح داده شده که چه جوری عکس بگیریم. به نظر من اگه هر هفته یه موضوع واسه عکس گرفتن انتخاب بشه و تو این یک هفته عکس هامونو بذاریم تو تاپیک برای انتقاد و فهمیدن نقاط ضعفمون خیلی موثر تر هست چون حداقل تلاش میکنم که ضعف هامون رو رفع کنیم.
با تشکر.:wubclub:
Archi.AtishParish
12 July 2009, 12:14 AM
سلام و خسته نباشید.
یه پیشنهاد داشتم:
در بخش تالار معماری ، دانشگاه مجازی ، آموزش عکاسی گذاشته شده....و توضیح داده شده که چه جوری عکس بگیریم. به نظر من اگه هر هفته یه موضوع واسه عکس گرفتن انتخاب بشه و تو این یک هفته عکس هامونو بذاریم تو تاپیک برای انتقاد و فهمیدن نقاط ضعفمون خیلی موثر تر هست چون حداقل تلاش میکنم که ضعف هامون رو رفع کنیم.
با تشکر.:wubclub:
:wubclub:سلام دوست خوبم ... خیلی خیلی به پارسی گلد خوش اومدین
با نظرتون موافقم اگر دوستان هم موافق باشند در اولین فرصت تاپیک زده خواهد شد:jimlad:
Miss_Sare
15 July 2009, 05:21 PM
:wubclub:سلام دوست خوبم ... خیلی خیلی به پارسی گلد خوش اومدین
با نظرتون موافقم اگر دوستان هم موافق باشند در اولین فرصت تاپیک زده خواهد شد:jimlad:
سلام سما جان:wubclub:
مرسی از خوش امد گویی.
چقدر استقبال شد.:err:
می تونین تو تالار عکس این تاپیکو بذارین که همه بتونن شرکت کنن و تنوع بیشتر بشه.(تنوع در مورد موضوع عکس).
یه موضوع دیگه هم هست اونم اینکه الان که تابستون شده و اکثر بچه های معماری سرشون خلوت تره ... واسه اینکه دستمون برای راندو و اسکیس و خیلی چیزای دیگه قوی بشه ....یه سری از کارامونو بذاریم بقیه بیان نقدش کنن ....اینجوری خیلی چیزا یاد میگیریم.
اینجا نمیایم که خوش بگذرونیم اینجا میایم یه چیزی یاد بگیریم.
با تشکر:wubclub:
Mobarake
15 July 2009, 10:24 PM
سلام...
خواستم بگم اگه برای انجمن موسیقی هم یه زیر فروم برای خبر بذارید مثل بخش سینما عالی میشه...
آخه یه سری از مطالب خبر هستن و نمیشه براشون جایی پیدا کرد تو بخش موسیقی.
ممنون و خسته نباشید.
Ali-Wizard
15 July 2009, 10:45 PM
سلام...
خواستم بگم اگه برای انجمن موسیقی هم یه زیر فروم برای خبر بذارید مثل بخش سینما عالی میشه...
آخه یه سری از مطالب خبر هستن و نمیشه براشون جایی پیدا کرد تو بخش موسیقی.
ممنون و خسته نباشید.
تالار موسیقی، فعلاً نیازی به توسعه نداره
اخبار موسیقی رو هم می تونید تو تالار موسیقی ایران و جهان (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) بنویسید.
GeLaw
31 August 2009, 05:17 PM
سلام
من 2 تا انتقاد داشتم
اول اینکه چرا مسابقاتی نمیزارین که کاربرا رقابت کنن با هم؟مثلا مسابقه ی عکاسی یا طراحی لوگو یا انتخاب فعال ترین کاربر که با رای گیری سایر اعضا انتخاب بشه ؟
دوم اینکه تو قسمتی که می خوایم پست بدیم ،برایه مثال اگر بخوایم عکس بزاریم یا فونت و رنگش رو تغییر بدیم تغییرات بصورت HTML نشون داده میشه و بعد از ارسال به حالت معمولی در میاد.به نظر من بهتره یه فکری به حالش بکنین...
مرسیلینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
GeLaw
1 September 2009, 07:05 PM
این پایین تو عکس "از اینکه" نباید به "اینکه" تغییر پیدا کنه؟
GeLaw
1 September 2009, 07:50 PM
چرا دو تا " مهندسی رباتیک " داریم؟؟؟
Ali-Wizard
1 September 2009, 09:52 PM
سلام
من 2 تا انتقاد داشتم
اول اینکه چرا مسابقاتی نمیزارین که کاربرا رقابت کنن با هم؟مثلا مسابقه ی عکاسی یا طراحی لوگو یا انتخاب فعال ترین کاربر که با رای گیری سایر اعضا انتخاب بشه ؟
دوم اینکه تو قسمتی که می خوایم پست بدیم ،برایه مثال اگر بخوایم عکس بزاریم یا فونت و رنگش رو تغییر بدیم تغییرات بصورت HTML نشون داده میشه و بعد از ارسال به حالت معمولی در میاد.به نظر من بهتره یه فکری به حالش بکنین...
مرسیلینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
سلام دوست گرامی
در مورد مسابقه حق با شماست
بزودی مسابقاتی هم دایر میشه
درمورد مشکل پست دادن هم باید عرض کنم احتمالاً شما از مرورگرهایی مثل Opera استفاده می کنید که همیشه در اجرای اسکریپت مشکل دارند.
پیشنهاد می کنم از Firefox استفاده کنید.
Ali-Wizard
1 September 2009, 09:54 PM
چرا دو تا " مهندسی رباتیک " داریم؟؟؟
اگر دقت بفرمائید میبینید که یکی تالار Root یا ریشه هست و دیگری زیر مجموعه
مسلماً نباید تاپیکی در تالار ریشه ایجاد بشه و نتیجتاً می بایست همون نام دوباره در زیر مجموعه تکرار بشه
برای درک بهتر، به تالار مهندسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) مراجعه کنید.
سرافراز باشید.
GeLaw
1 September 2009, 10:41 PM
خوب شما فکر نمیکنی بهتره یکیو تغییر بدی؟
آخه این شباهت گیج کنندست!
هردو ظاهرا" زیر مجموعه هستن!!
Ali-Wizard
1 September 2009, 10:59 PM
خوب شما فکر نمیکنی بهتره یکیو تغییر بدی؟
آخه این شباهت گیج کنندست!
هردو ظاهرا" زیر مجموعه هستن!!
در قسمت انتخاب سریع تالار، بله
ولی اگر به صفحه ی اصلی سایت مراجعه کنید، هیچ مشکلی نیست و کاملاً مشخصه.
گاهی اوقات مجبوریم یک نام رو دوبار تکرار کنیم.
برای مثال کشور ایران، استانی به نام قزوین داره و دوباره شهری در این استان با نام قزوین نامگذاری شده.
با این حساب مردم می بایست گیج بشوند و شهر رو از استان تشخیص ندهند.
GeLaw
2 September 2009, 01:13 AM
نه.اما خوب واسه کسایی که تازه واردن ممکنه سوال پیش بیاد.
باشه.متوجه شدم.مرسی که رسیدگی کردین:wubclub:
amirpasha
14 September 2009, 01:50 AM
ای کاش میشد حداقل در این سایت و بین اعضای اون فرهنگ زیبای کتاب خوانی رو جا می انداخت برای این منظور چند پیشنهاد ارائه میکنم انشاا... که مدیران از آن سود جویند:
1. معرفی کتابهای پر فروش و روز دنیا و ایران
2. معرفی مشاهیر ادبی دنیا و ایران
پیشنهاد میشه در قسمت بالای سایت روزانه ستونی باز بشه که حداقل در بر دارنده قسمتی از این مطالب باشد.
من خودم به شخصه ابتدای امر از کتاب خواندن خسته میشدم اون هم دلایل زیادی داشت یکی از این دلایل نبود شناخت نسبت به نویسنده ای بود که کتابی رو از اون میخوندم اما کم کم که عادت به کتاب خوانی در من ایجاد شد نویسنده ها رو تا حدودی شناختم طرز نوشتارشون عقاید و نظراتشون انتخاب ها ساده تر شد حتی بعد از مدتی سخت گیری در انتخاب کتاب خوب باعث شد که فقط کتابهای ناب رو بخونم. شناخت نویسنده ای که کتابی از اون در دست میگیرید و مطالعه میکنید در فکر و روحیات شما تائثیر گذار است.
shahab24
21 September 2009, 11:54 PM
سلام
آقا رضا، مدیر محترم و گرافیست عزیز و همیشه همراه تالار:wubclub:؛
امیدوارم خسته نباشی.
یه پیشنهاد داشتم،تو قمست 3dsmax تاپیک های زیادی به اسم sample ساخته میشه که اغلب فقط یک لینک دانلود دارن.می خواستم لطف کنید و یه طبقه بندی کنید و اونهایی که تو یک دسته هستند رو یک جا بزارید تا کاربرا گیج نشن و هم تعداد صفحه ها به صورت کذایی بالا نرن. بعد هم یک خواهش دیگه،این بخشهای آموزشی که اون ها هم به صورت لینک دانلود آورده میشن و چون افراد از محتوا کاملا نمی تونن با خبر بشن،لطف کنید و یه خلاصه توضیح مثلا 10 خط اول آموزش رو بزارید خوب میشه.
ببخشید فضولی کردم ، موفق باشید :spinny:
GeLaw
16 October 2009, 04:06 PM
اگر ممکنه تصحیح کنید .
EZO
16 October 2009, 10:16 PM
گلاره جان
ممنون از این همه دقت
نمرت بیسته
roza
12 November 2009, 09:51 AM
سلام خسته نباشید اگر می شد در همه تالارها برای هر موضوع زیر مجموعه تحت عنوان اخبار آن موضوع تشکیل میشد خیلی خوب بود مثلا در تالار موسیقی خیلی اخبار در این رابطه وجود داره ولی من اصلا نمی دونم این اخبار رو کجا باید بزارم . در قسمت موسیقی دانان ایران یا جهان. آموزش کده/ یا دانلود عکس و موزیک چون اخبار هیچ ربطی به این جا ها نداره ممنون می شم اگه کمک کنید.
EZO
12 November 2009, 01:38 PM
فکر خوبیه رزا جان
اما باید با مدیریت مشورت بشه
در اولین وقت به مدیریت میگم ...
دستت درد نکنه
GeLaw
13 November 2009, 06:08 PM
راستی چرا تو انجمن جایی واسه دانلود موسیقی غیر ایرانی نیست؟!
GeLaw
13 November 2009, 06:36 PM
یه سوال دیگه ...
چرا توی انجمن ها اسم آخرین نویسنده یا آخرین ارسال کننده رو با رنگ اصلی خود کاربر نشون میدید؟ آخه اینطوری خیلی شلوغ و قاطی میشه (البته به نظر من) و فکر میکنم ضرورتی هم نداره که اینطوری رنگارنگ باشه ...
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
EZO
13 November 2009, 07:53 PM
سلام دوباره گلاره جان
بابت دانلود موسیقی غیر ایرانی بگم که والله اگه دقت کنی همین موسیقی ایرانی هم محدود کردیم ( مجاز و سنتی) ، یکی از دلایل مهمش میتونی ترس از فیلتر شدن باشه ، اگه دقت کنی میبینی که حتی وبلاگهای که دانلود آهنگهای خارجی میذارن فیلتر میشن یا فیلتر خواهند شد.
پس به نظر من ارزش چندانی نداره ریسک کنیم ( اینقدر سایت دانلود هستش که ...) ، این نظر منه
در مورد رنگ کاربرا بگم که
به نظر من از اولش بدتر نشده هیچ بهتر هم شده...
چون اول همه یه رنگ بودن و شناختن کاربرا میان چندین اسم سخت بود ، اما الان راحت شده
مثال: میان چندین کاربر اگر بخوای دنبال کاربر ezo بگردی اول آبی ها رو میبینی و بعد توی آبی ها ezo پیدا میشه ، به نظر من تجزیه و تحلیل چشم خیلی خیلی راحت تره
دوم اینکه تازه نام کاربری کسایی که درجه دارن زیباتر و تو چشم تره که به نظر من حق اون کاربره..
بعدش اینکه گلاره جان فکر نکنم رنگهای که کاربرا دارن و کنار هم بودن اونا هم باعث بشه ظاهری بهم خورده و بدجوری داشته باشه..! نظر چیه؟
GeLaw
13 November 2009, 08:02 PM
نمیدونم
ولی من هربار میبینم حس میکنم صفحه خیلی شلوغ و درهم برهمه!
قبلا" اگه اشتباه نکنم اینطور نبود (اوایل که اومده بودم)
اونطوری خیلیییی بهتر بود ...
GeLaw
13 November 2009, 09:37 PM
همین عکس...
لوگین--> لاگین
:wink:
MansouR_13
8 December 2009, 02:58 PM
Ali-Wizard
8 December 2009, 06:40 PM
سلام
اصلاح شد.
melisa_gold
11 December 2009, 08:29 PM
من یه انتقاد دارم و اون اینه که تو همه ی انجمن ها همه ی افراد میتونن افراد آنلاین رو ببینن یا تو پروفایلشون بنویسن ولی اینجا نمیشه اینجا همه ی امکانات واسه مدیرانه اینطوری اصلا خوب نیست مخصوصا این 2 تایی که گفتم خیلی حیاتین:dull:
Ali-Wizard
12 December 2009, 10:37 AM
من یه انتقاد دارم و اون اینه که تو همه ی انجمن ها همه ی افراد میتونن افراد آنلاین رو ببینن یا تو پروفایلشون بنویسن ولی اینجا نمیشه اینجا همه ی امکانات واسه مدیرانه اینطوری اصلا خوب نیست مخصوصا این 2 تایی که گفتم خیلی حیاتین:dull:
سلام
بله، حق با شماست.
در همه ی انجمنها خیلی کارها صورت می گیره
مثلاً اینکه افراد زیادی برای اون انجمن زحمت می کشن در حالی که مدیر کل تنها هدفش از راه اندازی انجمن سرگرمی تابستانه بوده و هروقت از این سرگرمی خسته شد، بدون توجه به دیگران به اتمام میرسونه!
و یا اینکه کاربران می بایست برای دیدن یک مطلب، بیش از چند تبلیغ غیر قابل تحمل رو مشاهده کنند!
مجوز افراد آنلاین و نوشتن پروفایل تنها برای مدیران قابل استفاده هست، چون ممکنه افراد متفرقه از این دسترسی سوء اسفاده کنند.
گروه پارسی گلد هر روز به فکر هرچه بهتر شدن امکانات و در نتیجه رضایت کاربران اقدامی جدید می کنه و اگر دقت بفرمائید خیلی از امکانات رو ما اینجا فراهم کردیم که در انجمنهای دیگه اهمیتی داده نشده.
موفق و پاینده باشید.
یا حق
melisa_gold
12 December 2009, 10:56 AM
من نمیدونم که چه سو استفاده ای ممکنه بشه و به هیچ وجه هم با این محدودیت ها موافق نیستم به حر حال شما مدیرین هرجور خودتون صلاح میدونید
با تشکر
Archi.AtishParish
12 December 2009, 12:28 PM
:01:
یه پیشنهاد
میشه به بخش سرگرمی یه تالار مسابقه + شه؟! :browse_143:
GeLaw
12 December 2009, 01:26 PM
آقا علی ، شما فکر نمیکنی حد اقل کاربر ویژه باید اجازه ی نوشتن تو پروفایل بقیه ی اعضا رو هم داشته باشه ؟
Ali-Wizard
12 December 2009, 06:23 PM
من نمیدونم که چه سو استفاده ای ممکنه بشه و به هیچ وجه هم با این محدودیت ها موافق نیستم به حر حال شما مدیرین هرجور خودتون صلاح میدونید
با تشکر
آقا علی ، شما فکر نمیکنی حد اقل کاربر ویژه باید اجازه ی نوشتن تو پروفایل بقیه ی اعضا رو هم داشته باشه ؟
ببینید دوستان، هدف از اینکار ایجاد محدودیت نیست.
متاسفانه همه ی دوستان به محیط کاربری دقت بیشتری می کنند درصورتیکه ما باید امنیت رو هم در نظر بگیریم.
در مورد این مسائل هم همیشه در جلسات بحث و گفتگو میشه تا بهترین تصمیم از هر لحاظ گرفته بشه و سایت بهترین خدمات رو ارائه بده.
مطمئن باشید بهترین تصمیم در مورد سطوح دسترسی، هم از لحاظ محیط کاربری و هم از لحاظ امنیتی گرفته شده.
Morteza-MH
12 December 2009, 06:48 PM
کاملا" درسته !
کاریر های ویژه و مدیر ها باید یک سری امکانات اضافه داشته باشند ، نسبت به ... !
:browse_184:
Mohsen66
12 December 2009, 07:13 PM
یه پیشنهاد
منم با نظر شما موافقم و خیلی روش فکر کردم اما هر مسابقه ای یک جایزه ای داره رویه اونش موندم .
و بعدش هم یکم درگیر کارهای همزمان دیگه شدمو از یادم رفت
حتماً من دنبال این حرف شما رو می گیرم
Hadit
12 December 2009, 07:22 PM
در مورد اینکه تمام کاربرا بتونن تو پروفایلها نظر بدن مخالف نیستم.. و حق مسلمشونه که بتونن این کار رو کنن.. (با این حال که می دونم چرا الان محدوددیت هست) و کاربرا به این فکر میکنن که ما می خوایم یه لینک بدیم به یک کاربر حتما بریم پیام خصوصی کنیم و عنوان انتخاب کنیم و .... که وقتمون گرفته می شه.... خب دوستان به اینا فکر می کنن... درسته ما به امنیت و اینکه فیلتر نشیم فکر می کنیم... اما ما باید به نظر کاربر ها احترام بزاریم.. به نظر شما بهتر نیست که از فیلتر کلمات استفاده کنیم ؟؟؟
اما در نظر اینکه بتونن آواتار و عوض کنن و پروفایل رو تکمیل کنن محدودیت باشه خوبه.....
Nafas
12 December 2009, 08:26 PM
با تشکر
ببینید دوستان، هدف از اینکار ایجاد محدودیت نیست.
متاسفانه همه ی دوستان به محیط کاربری دقت بیشتری می کنند درصورتیکه ما باید امنیت رو هم در نظر بگیریم.
در مورد این مسائل هم همیشه در جلسات بحث و گفتگو میشه تا بهترین تصمیم از هر لحاظ گرفته بشه و سایت بهترین خدمات رو ارائه بده.
مطمئن باشید بهترین تصمیم در مورد سطوح دسترسی، هم از لحاظ محیط کاربری و هم از لحاظ امنیتی گرفته شده.
دوستان عزیز درخواست ها و نظرات شما منطقی و کاملا" درسته
تصمیم مدیر محترم و نظر ایشون هم کاملا" درسته
در حال حاضر و درشرایط کنونی بهترین تصمیم برای انجمن اونی هست که بتونه امنیت و آرمش و فضای سالم و محیط علمی و دوستانه انجمن رو حفظ کنه
کنترل های شبانه روزی و پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری انجمن تونسته تا بدین جا با اهداف سایت جلو بره و ما رو از راهمون دور نکرده و هر چه بیشتر و بهتر در جهت رو به رشد و کمال یاری رسونده
تمام تلاش دست اندرکاران پارسی گلد فراهم نمودن امکانات بیشتر و ویژه برای کاربران عزیز جهت استفاده بهینه از انجمن می باشد که این مهم جز با یاری و همکاری شما دوستان عزیز ممکن نمی باشد
بنابراین برای رسیدن به این مهم همگی باید با احساس مسئولیت بیشتر و فعالیت های همه جانبه و دوسویه خود تلاش نمائیم .
انشاءالله در آینده نزدیک با افزایش رو به رشد فعالیت همه کاربران عزیز محدودیت های غیرضروری برداشته و باهم به پیشرفت پارسی گلد کمک نمائیم .
نظرات شما دوستان عزیز محترم و ارزشمندو
تصمیم گیری های مدیر محترم و زحمتکش پارسی گلد هم قابل احترام و باارزش می باشد .
Archi.AtishParish
12 December 2009, 08:46 PM
منم با نظر شما موافقم و خیلی روش فکر کردم اما هر مسابقه ای یک جایزه ای داره رویه اونش موندم .
میسی محسن جان بله اتفاقا منم می خواستم اینو بگم :browse_148:
علی جان اگه میشه برای برنده های مسابقه امتیاز در نظر بگیریم :browse_143:
مثلا نفر اول 60 نفر دوم 45 نفر سوم 30 ... البته نمی دونم امکانش هست یا نه!
Nafas
12 December 2009, 08:53 PM
یه پیشنهاد
آقا محسن و خانوم مهندس عزیز بااجازه و احترام به نظر هر دو عزیز:
حس رقابت و برنده شدن یکی از احساس های لطیف و قدرتمند و پر انگیزه هست
فکر می کنم همین که کاربرای عزیز این احساس ها رو که الان در شرایط کنونی زندگی های پر از روزمرگی کشته شده بدست می آرن بهترین جایزه و هدیه باشه
مزایای مسابقه اینقدر زیاده که آدم بعدی مادی جایزه رو بتونه فراموش کنه ابعاد و پیامدهایی که به دنبال رقابت و مسابقه بوجود می آد می تونه عامل مهمی برای گذاشتن این تاپیک باشه منتها احتیاج به مدیریت و کنترل بسیار زیاد و چشمگیری داره با مشخص شدن گرداندگان بخش مسابقه پارسی گلد در هر زمینه و وظایف نفرات گروه مسابقه , موافق با ایجاد تاپیک مسابقه هستم .
باز هم از شما دوستان عزیز که زحمت می کشید و نظرات سازنده ارائه می دهید تشکر فراوان دارم .
Archi.AtishParish
12 December 2009, 09:52 PM
میسیییییی شبنم جان ... من به شخصه پایه هر گونه همکاری هستم :browse:
راجع به جایزه هم نمی دونم چه جوری از حرفام برداشت کردید اما جدا از تمام مسائل به نظر من " البته با اجازه " اینه که جایزه نمک و هیجان مسابقه رو بیشتر می کنه و اصلا کاری به تحریک دوستان برای شرکت در مسابقه ندارم ... اما اگه نمیشه ممنون میشم دلیلشو واضح تر بدونم:browse_130:
GeLaw
13 December 2009, 11:09 PM
میتونید برای جایزه مدالی در نظر بگیرید و هرکس که برنده شد زیر پروفایلش یه مدال یا جام یا .. اضافه شه ، اینجور پلاگین ها زیاده
یا یه چیزی مثل امتیاز دهی ، که بصورت عددی باشه ،چون همین امتیازات و جوایزه که حس رقابت رو افزایش میده
Nafas
14 December 2009, 08:08 AM
میتونید برای جایزه مدالی در نظر بگیرید و هرکس که برنده شد زیر پروفایلش یه مدال یا جام یا .. اضافه شه ، اینجور پلاگین ها زیاده
یا یه چیزی مثل امتیاز دهی ، که بصورت عددی باشه ،چون همین امتیازات و جوایزه که حس رقابت رو افزایش میده
گلاره جان پيشنهادتون رو در جلسه مطرح مي كنيم
ممنون از شما كه پيشنهادات خوب مي ديد و نظراتون خودتون رو توي تاپيكها ارائه مي ديد :browse_050:
MansouR_13
24 December 2009, 09:29 AM
سلام،
میخواستم بدونم چرا قسمت تقویم غیر فعاله و کار نمیکنه؟
Reza Trojan
6 January 2010, 12:49 AM
با نظر علي آقا كاملا موافقم
شما دوستان فقط به جزئيات توجه داريد
چرا كسي نمياد از مديريت به خاطر اينكه فضاي زيباي سايت رو با تبليغات اعصاب خورد كن پر نميكنه تشكر كنه
دقت كرديد تا حالا چقدر اين تبليغات متحرك اعصاب خورد كن هستش
مگه مديريت نميتونه با گذاشتن تبليغ يه حداقل پولي به جيب بزنه
يا اينكه تا حالا تو هيچ انجمني ديديد كه مدير انجمن هميشه حواسش به همه باشه ...با همه خودموني باشه مثه يه برادر باشه منكه به غير پارسي گلد جايي نديدم...... اصلا مدير اون انجمن ها توجهي به مديراش نداره چه برسه به كاربراي عاديش
پس شما هم يه مقدار انصاف داشته باشيد و نيمه ي خالي ليوان رو نبينيد ...البته نيمه ي خالي كه بي دليل خالي نيست علت داره علتشم كاملا قانع كننده هستش.....
اگه قرار باشه برا هر كاربر تو پروفايل يكي ديگه بتونه پيغام بده ....فكر ميكنيد ميشه تك تك پروفايل هارو چك كرد ...نميشه ديگه....
اونوقت يكي مياد يه پيغام خلاف و يا ببخشيد چرت ميذاره و از چشمه مديران دور ميمونه...اونوقت هركي عضو بشه و بره اون پيغام رو ببينه فك نكنم ديگه بمونه تو اين انجمن
علي آقا بنده بابت تمام زحماتتون از شما مدير عزيز سپاسگذارم
(هرچند كه ميدونم خيلي ها اين پست منو به يه سمت ديگه ميكشونن ولي هيچ اشكالي نداره )
bay
8 January 2010, 01:05 AM
اقا رضا کاملاً با حرفت موافقم نه به خاطر این که خاطرت خیلی عزیز ... به خاطر این که حرف حساب جواب نداره
Miss_Sare
8 January 2010, 07:44 PM
یکی منو دریاب ه.
سلام.
خسته نباشید.
چرا اینجا بخش ایران شناسی نداره؟
اگه این بخش باشه هر کسی اهل هر دیاری هست میاد در مورد شهرشون مطلب میذاره همه هم آشنا میشن با شهرهای مختلف.
لطفا بخش ایران شناسی هم به سایت اضافه کنین....... موندم تاپیکی که میخوام بذارم کجا بذارم.
با تشکر.:pars (35):
Ali-Wizard
8 January 2010, 08:21 PM
سلام
خوب شما یک سری به این تالار و زیرمجموعه هاش بزنید:
گردشگری (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
Miss_Sare
8 January 2010, 08:24 PM
سلام
خوب شما یک سری به این تالار و زیرمجموعه هاش بزنید:
گردشگری (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
سلام
چشم بصیرت میخواد که من ندارم.. لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
ممنون از راهنماییتون لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
sasho
8 January 2010, 11:51 PM
با نظر علي آقا كاملا موافقم
شما دوستان فقط به جزئيات توجه داريد
چرا كسي نمياد از مديريت به خاطر اينكه فضاي زيباي سايت رو با تبليغات اعصاب خورد كن پر نميكنه تشكر كنه
دقت كرديد تا حالا چقدر اين تبليغات متحرك اعصاب خورد كن هستش
مگه مديريت نميتونه با گذاشتن تبليغ يه حداقل پولي به جيب بزنه
يا اينكه تا حالا تو هيچ انجمني ديديد كه مدير انجمن هميشه حواسش به همه باشه ...با همه خودموني باشه مثه يه برادر باشه منكه به غير پارسي گلد جايي نديدم...... اصلا مدير اون انجمن ها توجهي به مديراش نداره چه برسه به كاربراي عاديش
پس شما هم يه مقدار انصاف داشته باشيد و نيمه ي خالي ليوان رو نبينيد ...البته نيمه ي خالي كه بي دليل خالي نيست علت داره علتشم كاملا قانع كننده هستش.....
اگه قرار باشه برا هر كاربر تو پروفايل يكي ديگه بتونه پيغام بده ....فكر ميكنيد ميشه تك تك پروفايل هارو چك كرد ...نميشه ديگه....
اونوقت يكي مياد يه پيغام خلاف و يا ببخشيد چرت ميذاره و از چشمه مديران دور ميمونه...اونوقت هركي عضو بشه و بره اون پيغام رو ببينه فك نكنم ديگه بمونه تو اين انجمن
علي آقا بنده بابت تمام زحماتتون از شما مدير عزيز سپاسگذارم
(هرچند كه ميدونم خيلي ها اين پست منو به يه سمت ديگه ميكشونن ولي هيچ اشكالي نداره )
من هم باهاتون موافقم ...هیچ مدیری تو هیچ انجمنی ندیدم که به کاربراش این همه اهمیت بده ...تمام فکر و تلاش علی جان ..خانم طبرسی و ... به اینه که کاربرا از انجمن راضی باشن ....
( پرانتز ::: حتی حاضرن شام و ناهار بدن ...خودم تا حالا چند باری رفتم ...اگه کسی هم خواست مستقیما تو جریان کار باشه ..بهم بگه آدرس بدم ...شام و ناهار میده علی جان ...فقط جهت رضایت کاربراش ....:browse_148:
علی جان دستت درد نکنه ...خانم طبرسی دست شما هم درد نکنه ...:browse_137::browse_056::browse_072:)
Nafas
9 January 2010, 02:46 PM
اااااااااااااا
دوستاي خوب پارسي گلدي من همه شما رو به محمودآباد منزل آقا صادق دعوت مي كنم :browse_162:
Hadit
9 January 2010, 03:01 PM
صادق جان ناهار و شام نمی ده فقط ... صبحانه .. سحری .. عصرونه هم می ده...
منم چند بار گفت برم محمود آباد خونشون که به علت درس نتونستم...
دوستانی که میل دارن اینجا بگن صادق جان آدرس خونه رو براشون پیام خصوصی می کنه...
محمود آباد خیلی قشنگه ها از دست ندید...
صادق اینجوری الان منتظره شما دوستان پارسی گلدی هستش :browse_018:
Nafas
9 January 2010, 03:10 PM
ممنون آقا هادي :browse:
تا مي تونين مهمون جمع كنيد
تا آقا صادق باشه از اين حرفا ديگه نزنه :browse_188:
ضمنا" مهموني خونه آقا صادق به صرف نهاره :browse_154:
EZO
9 January 2010, 03:41 PM
بچه ها اتوبوسش با من ، با یکی از همسایه هامون که راننده اتوبوسه هماهنگ کردم ، به راننده گفتم خودت و خانوادت هم دعوتین ، بهش گفتم یه10 20 روزی چیزی نخورین تا پتانسیل زیادی برای مهمونی رفتن داشته باشین .
sasho
9 January 2010, 06:22 PM
اااااااااااااا
دوستاي خوب پارسي گلدي من همه شما رو به محمودآباد منزل آقا صادق دعوت مي كنم :browse_162:
سلام ....بفرمایید در خدمتیم ...فقط قبلش خبر بدین ...:browse_140:
بچه ها اتوبوسش با من ، با یکی از همسایه هامون که راننده اتوبوسه هماهنگ کردم ، به راننده گفتم خودت و خانوادت هم دعوتین ، بهش گفتم یه10 20 روزی چیزی نخورین تا پتانسیل زیادی برای مهمونی رفتن داشته باشین .
اتوبوس قشنگیه ...اتوبوس چرا رضا جان ...بگو قطار ...هواپیما ...که بچه ها تو مسیر خسته نشن ....:browse_140:
نه هادی جان ...اگه پارسی گلدیها باشن ..ناهار شام ...صبحانه ...عصرونه ...سحری ....:browse_140:
ممنون آقا هادي :browse:
تا مي تونين مهمون جمع كنيد
تا آقا صادق باشه از اين حرفا ديگه نزنه :browse_188:
ضمنا" مهموني خونه آقا صادق به صرف نهاره :browse_154:
مهمون حبیب خداست ...همتون رو سر ما جا دارید ...:browse_140:
فقط قبلش بهم خبر بدین ..که من بارو بندیلمو جمع کرده باشم ...باهاتون بعد مهمونی بیام ...:browse_050:
بمدت 2 ماه ..گردش در چالوس به خرج تک تکتون...:browse_050:
در کل من فقط به مدیر گفتم شام و ناهار بده ...اینهمه طرفدار داشت ...:browse_037: معلومه که مدیرو خیلی دوست دارید .......اوکی ....بخاطر اینکه مدیر سایت قبل من وقت گرفتن ...ابتدا ایشون مقدم ترند ....بعد خانم طبرسیرضا جان ....بعد ...بعد هادی جان ...و بعدش مستر عزیز ....و اگه خدا قسمت کرد ...صادق ....که در خدمتم ....:browse_072:
موفق باشید دوستان گل .......بعد امتحانات برنامه ها شروع میشه ...:browse_202::browse_202:
Nafas
10 January 2010, 07:28 AM
حتما" حتما" با دوستان پارسي گلدي مزاحم ميشيم
مطمئن باشيد ميايم
لطفا" آدرس رو برايمون بعدا" بفرستيد:browse_162:
bay
10 January 2010, 07:34 AM
ببینم حالا این مهمونی مال رفیق فابریکاتونه یا ما غریبه ها رو هم راه میدید :browse_140:
Nafas
10 January 2010, 09:32 AM
ببینم حالا این مهمونی مال رفیق فابریکاتونه یا ما غریبه ها رو هم راه میدید :browse_140:
آوا خانوم دست شما درد نكنه شما مگه غريبه هستيد نداشتيما :browse_126:
Archi.AtishParish
10 January 2010, 12:35 PM
من هم باهاتون موافقم ...هیچ مدیری تو هیچ انجمنی ندیدم که به کاربراش این همه اهمیت بده ...تمام فکر و تلاش علی جان ..خانم طبرسی و ... به اینه که کاربرا از انجمن راضی باشن ....
( پرانتز ::: حتی حاضرن شام و ناهار بدن ...خودم تا حالا چند باری رفتم ...اگه کسی هم خواست مستقیما تو جریان کار باشه ..بهم بگه آدرس بدم ...شام و ناهار میده علی جان ...فقط جهت رضایت کاربراش ....:browse_148:
علی جان دستت درد نکنه ...خانم طبرسی دست شما هم درد نکنه ...:browse_137::browse_056::browse_072:)
بابا دمت گرم مدیر جان .... راست میگی صادق جان ... :browse_140:
من همین جا از طرف تمام برو بچ دکتر و مهندس و معلم و ... تمام قد از زحمات بی دریغ علی جان تشکر می نمایم!لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
" یکی منو بگیره الان با مخ میفتم پایین "
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. 2Fup%2Fimages%2Fvl5h70ku2p0fut0klhux.jpg)
اااااااااااااا
:browse:
هادی جان تو خجالت نکشیدی دل مهندس جماعت و شکوندی ؟ :browse_176:مگه درس فرار می کنه حاضر شو یه دست گلم بگیر همه با هم میریم خونه شون ازش عدر خواهی کن !لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
رضا جان تو همیشه باید همه رو هیجان زده کنی گولوله ی استعداد ...لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
نمیشه یه لامبورگینی هم از همسایتون بگیری لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
سلام ....بفرمایید در خدمتیم ...فقط قبلش خبر بدین ...:browse_140:
اتوبوس قشنگیه ...اتوبوس چرا رضا جان ...بگو قطار ...هواپیما ...که بچه ها تو مسیر خسته نشن ....
نه هادی جان ...اگه پارسی گلدیها باشن ..ناهار شام ...صبحانه ...عصرونه ...سحری ....:browse_140:
مهمون حبیب خداست ...همتون رو سر ما جا دارید ...:browse_140:
فقط قبلش بهم خبر بدین ..که من بارو بندیلمو جمع کرده باشم ...باهاتون بعد مهمونی بیام ...
بمدت 2 ماه ..گردش در چالوس به خرج تک تکتون...:browse_050:
در کل من فقط به مدیر گفتم شام و ناهار بده ...اینهمه طرفدار داشت ...:browse_037: معلومه که مدیرو خیلی دوست دارید .......اوکی ....بخاطر اینکه مدیر سایت قبل من وقت گرفتن ...ابتدا ایشون مقدم ترند ....بعد خانم طبرسیرضا جان ....بعد ...بعد هادی جان ...و بعدش مستر عزیز ....و اگه خدا قسمت کرد ...صادق ....که در خدمتم ....:browse_072:
موفق باشید دوستان گل .......بعد امتحانات برنامه ها شروع میشه ...:browse_202::browse_202:
دمت گرم همکار گلم ... میبینی تمام بچه های مهندسی همیشه پایه هستن
ببخشید نمی تونم نگم صادق جان لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
دوستان عزیز آقا صادق مهربونمون گفتن چون علی جان خیلی زحمت می کشن و خسته هستن اولین نفر صادق جان مهمونی میدن لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
حتما" حتما" با دوستان پارسي گلدي مزاحم ميشيم
مطمئن باشيد ميايم
لطفا" آدرس رو برايمون بعدا" بفرستيد:browse_162:
بعدا چیه شبنم جوونم ... نقد و ول کنیم نسیه رو بچسبیم لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
ای بابا آوا جوونم هر کی بیاد توی جمع پارسی گلدی ها از لحظه ورودش میشه دوست صمیمی همه ی بچه های گل پارسی گلدلینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.ی
Nafas
10 January 2010, 12:54 PM
آقا صادق مي بينيم كه مهمونات زياد شدن
يه وقت فرار نكني ها :browse_162:
sasho
10 January 2010, 01:26 PM
بابا دمت گرم مدیر جان .... راست میگی صادق جان ... :browse_140:من همین جا از طرف تمام برو بچ دکتر و مهندس و معلم و ... تمام قد از زحمات بی دریغ علی جان تشکر می نمایم!لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. 2Fup%2Fimages%2Fvl5h70ku2p0fut0klhux.jpg)
هادی جان تو خجالت نکشیدی دل مهندس جماعت و شکوندی ؟ :browse_176:مگه درس فرار می کنه حاضر شو یه دست گلم بگیر همه با هم میریم خونه شون ازش عدر خواهی کن !لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
رضا جان تو همیشه باید همه رو هیجان زده کنی گولوله ی استعداد ...لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
نمیشه یه لامبورگینی هم از همسایتون بگیری لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
دوستان عزیز آقا صادق مهربونمون گفتن چون علی جان خیلی زحمت می کشن و خسته هستن اولین نفر صادق جان مهمونی میدن لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
بعدا چیه شبنم جوونم ... نقد و ول کنیم نسیه رو بچسبیم لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
ای بابا آوا جوونم هر کی بیاد توی جمع پارسی گلدی ها از لحظه ورودش میشه دوست صمیمی همه ی بچه های گل پارسی گلدلینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.ی
بله ...شما لطف دارید سما خانم ...ما همیشه در خدمتیم ...
حالا علی جان خسته هستند ...شبنم خانم خسته هستند ...رضا جان و هادی جان و مسترعزیز ...که نمیزارن من زودتر بگیرم ...اونا مقدم ترند ...تازه اونا قبول کنند ..من قبول نمیکنم ...در مرام ما نیست ...که حق کشی کنیم ..:browse_176:و حق کسی پایمال بشه ....:browse_153::browse:
آقا صادق مي بينيم كه مهمونات زياد شدن
يه وقت فرار نكني ها :browse_162:
[/QUOTE]
سلام خانم طبرسی ....ما همیشه در خدمت دوستان هستیم ...مهمون حبیب خداست ...مخصوصا اگه پارسی گلدی باشه...
فرار نمیکنم ...دارم برنامه میچینم ...:browse:
[QUOTE=bay;146080]ببینم حالا این مهمونی مال رفیق فابریکاتونه یا ما غریبه ها رو هم راه میدید :browse_140:
سلام آوا خانم ...دستتون درد نکنه ....شماا غریبه شدید حالا ......
شما از همون اول عضو خانواده بزرگ پارسی گلد شدید و هستید و خواهید ماند ...
منتظر حضور سبزتان هستیم ...:browse:
Ali-Wizard
10 January 2010, 01:53 PM
صادق جان اگر شعارهات تموم شده، تاریخ رو اعلام کن که بچه ها منتظرن...
bay
10 January 2010, 02:04 PM
شبنم جان ... سما خانم و اقا صادق از لطف هر سه تایی شما ممنونم ...
اخ جون مهمونی ... :browse_148:
فقط اقا صادق میشه مهمونی کنار دریا باشه یا وسط جنگل توی یدونه کلبه چوبی :GA (15):
sasho
10 January 2010, 02:41 PM
صادق جان اگر شعارهات تموم شده، تاریخ رو اعلام کن که بچه ها منتظرن...
:browse_154:علی جان ..ما که کوچیک همه بچه ها هستیم ...من 2 امتحاناتم تموم میشه ...قبلا هم گفتم ..از قبل اعلام کنید که من سوپرایز نشم ...
:browse_140:علی جان خیلی ماهی ....شعار ؟؟؟ من که گفتم ....1
-آقای علی اکبری 2- خانم شبنم طبرسی 3-آقای رضا ازوجی 4- آقای هادی تندیس 5-آقای حمید اکبری 6-صادق شکری ....
این بود برنامه که بچه ها تنوع داشته باشند ....شما پیچوندید:browse_143:
شبنم جان ... سما خانم و اقا صادق از لطف هر سه تایی شما ممنونم ...
اخ جون مهمونی ... :browse_148:
فقط اقا صادق میشه مهمونی کنار دریا باشه یا وسط جنگل توی یدونه کلبه چوبی :GA (15):
آوا خانم ...علی جان جایی رو تهیه دیدند که هم به دریا دید داره هم به کوه ....(دیگه خودتون فکرشو بکنید چی میشه ...) تازه خونه علی اینا یه حیاط طویل داره با درختان میوه و ... که خیلی قشنگه ...
در کل در خدمت همه پارسی گلدی های گل هستیم ....:browse_151:
bay
10 January 2010, 02:53 PM
علی اقا که همیشه به ما لطف دارن و شرمنده مون میکنن :GA (15):
از شما هم ممنونم اقا صادق گل ...
فقط یه خواهش کوچولو ، میشه من رو با همسرم دعوت کنید ، اخه من بدون اون هیچ جا نمیرم ، حتی خونه مامانم :browse_018:
sasho
10 January 2010, 05:20 PM
علی اقا که همیشه به ما لطف دارن و شرمنده مون میکنن :GA (15):
از شما هم ممنونم اقا صادق گل ...
فقط یه خواهش کوچولو ، میشه من رو با همسرم دعوت کنید ، اخه من بدون هیچ جا نمیرم ، حتی خونه مامانم :browse_018:
سلام ...آوا خانم شما مجوز دارید هر کدوم از اقوامتونو بیارید ...مخصوصا آقاتون که عزیز دل ماست .....حتما بیاید ...خوشحال میشیم ...:browse:
مگه نه علی جااااااااااااااااااااان:bro wse_202:.......................
bay
10 January 2010, 05:32 PM
سلام ...آوا خانم شما مجوز دارید هر کدوم از اقوامتونو بیارید ...مخصوصا آقاتون که عزیز دل ماست .....حتما بیاید ...خوشحال میشیم ...:browse:
مگه نه علی جااااااااااااااااااااان:bro wse_202:.......................
دیگه دارید خجالتم میدید :GA (15):
ممنونم اقا صادق :browse_018:
EZO
11 January 2010, 11:53 AM
بابا دمت گرم مدیر جان .... راست میگی صادق جان ... :browse_140:
من همین جا از طرف تمام برو بچ دکتر و مهندس و معلم و ... تمام قد از زحمات بی دریغ علی جان تشکر می نمایم!لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
ممنون سما جان
بابا آدم این موقع ها هیجان زده میشه مجبور میشه دست به کارهایی بزنه
....:browse_222:
Hadit
11 January 2010, 12:23 PM
من 17 سالمه صادق جان کسی از من انتظار نداره.. اما شما که 23 سال داری و وقت .. گرفتنته از شما انتظار می ره.. .
نگاه صادق جان... کیک که به ما ندادی... ناهر هم نمی خوای بدی... اونم من نمیاام به بچه ها پارسی گلد....
مهندس بیا و ناهار رو بده که بچه ها نگن داره می پیچونی... زشته آبرومون رفت..
nazijoon43
30 January 2010, 12:30 AM
فقط خواستم سلامی عرض کنم
سسسسسسسسسسسسللللللللللامم ممممممممممم
Nafas
30 January 2010, 08:09 AM
فقط خواستم سلامی عرض کنم
سسسسسسسسسسسسللللللللللامم ممممممممممم
دوست عزيز سلام
خيلي خوش اومديد
اميدواريم از كاربران دائمي و فعال ما باشيد
دوست عزيزدر انجمن راه زندگي بخشي هست با نام با شما
شما مي تونيد هر سخن و صحبتي كه داريد اونجا بيان كنيد
اين قسمت پيشنهادات و انتقادات هست و موضوعي كه شما عنوان كرديد مربوط به اينجا نمي شد
با تشكر از شما كاربر گرامي
GeLaw
3 February 2010, 01:56 PM
گرچه کسی تصحیح نمی کنه ،ولی... .
sasho
3 February 2010, 11:37 PM
من 17 سالمه صادق جان کسی از من انتظار نداره.. اما شما که 23 سال داری و وقت .. گرفتنته از شما انتظار می ره.. .
نگاه صادق جان... کیک که به ما ندادی... ناهر هم نمی خوای بدی... اونم من نمیاام به بچه ها پارسی گلد....
مهندس بیا و ناهار رو بده که بچه ها نگن داره می پیچونی... زشته آبرومون رفت..
چشم هادی جان .ناهار هم میدیم ...شما فقط امر کنید ..تاریخ مشخص کنید ...همه بچه ها دعوتن ...:GA (5): فدای چشمان سیاهت .....:browse_072:
amin_1404
27 February 2010, 10:03 PM
سلام دوستان
از همه شما عذر می خوام که مدیر نالایقی هستم و هیچ چیز حالیم نیست.
همینجا می گم من دیگه مدیر نیستم
اینطوری برای همه بخصوص علی اقا هم بهتره
Reza Trojan
28 February 2010, 12:39 AM
سلام امين جان
كي اين حرف رو زده
شما اتفاقا يه مدير خوب و با شخصيتي هستي
چرا همچين فكري ميكنيد؟
رضا مقدسي
28 February 2010, 11:04 AM
سلام.بهتر نيست يه تايپيك بگزاريد و تمام قسمت هايي كه مدير ندارن رو مشخص كنيد؟
البته اگه در قسمت تايپيك هاي مهم باشه بهتره.با تشكر
Reza Trojan
28 February 2010, 12:21 PM
رضا جان
تمامي تالارها در پايينش يه قسمت داره به اسم مديران تالار
اگه تالاري مدير داشته باشه نام كاربريش در اونجا درج شده
اگر هم نشده باشه كه ديگه معلوم و واضح هست كه مدير نداره
رضا مقدسي
9 March 2010, 08:52 AM
اي طور بايد تمام تالارها رو چك كرد ووقت زيادي ميبره.اما با اين كار در وقت صرفه جويي ميشه!!!
Ali-Wizard
9 March 2010, 09:24 AM
اي طور بايد تمام تالارها رو چك كرد ووقت زيادي ميبره.اما با اين كار در وقت صرفه جويي ميشه!!!
سلام
به لینک زیر برید:
نمايش مديران تالار (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
رضا مقدسي
9 March 2010, 09:30 AM
يه پيشنهاد ديگه اي دارم
اونم اينه كه بهتر نيست وبكم داخل تمام تالار ها باشه؟
رضا مقدسي
9 March 2010, 09:31 AM
سلام
به لینک زیر برید:
نمايش مديران تالار (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
منونم علي جان.ولي من گفتم تالار هايي كه مدير ندارن!!!
MansouR_13
9 March 2010, 10:07 AM
منونم علي جان.ولي من گفتم تالار هايي كه مدير ندارن!!!
خب تالار هایی که اسمشون نیست، یعنی ندارن دیگه!!!
Reza Trojan
9 March 2010, 01:40 PM
منصور جان بابت توضيحتون ممنون
sina-xxl
10 March 2010, 11:53 PM
من چرا نمیتونم آواتار داشته باشم؟؟؟
تو کنترل پنل شخصی error میده
Reza Trojan
11 March 2010, 12:07 AM
شما باید 21 پست بذارید بعد اولتار داشته باشید
Jack sparrow
11 March 2010, 09:07 AM
شما باید 21 پست بذارید بعد اولتار داشته باشید
دوست عزیز این قانون را عوض کنید..
آواتار یک چیز شخصی و هر کاربری باید بتونه عوض کنه؟؟؟:browse_037:
من تو هیچ فرومی ندیدم همچین قانونی باشه..
Reza Trojan
11 March 2010, 12:38 PM
سلام
دوست عزیز فکر نمیکنم قوانین یک انجمن رو به این راحتی که شما فکر میکنید عوض کنن.
بله اواتار شخصی هست و خود شخص انتخاب میکنه اما بعد از اینکه حضور بدون مشکلشون تایید شد.
دلیلی نیست که قوانین هر انجمن مثل هم باشه
هر کدام قوانین خودشونو دارن.
GeLaw
6 May 2010, 09:21 PM
علت این ناهماهنگی فاحش چیه ؟
Hadit
7 May 2010, 01:17 AM
علت این ناهماهنگی فاحش چیه ؟
خیلی خوشحالم که هر 1 سال 1 بار می یای و یه پارازیتی میندازی ...:browse_188:
ما که تا الان همچین مشکلی نداشتیم ... حتما تو هم یه ctrl+F5 می زدی حل می شد ....:browse_222:
گلاره خانم این بخاطر اینه که اون چند دکمه دیگه هنوز Load نشده بودن و شما باید Refresh کنید.
با تشکر :browse_061:
GeLaw
8 May 2010, 01:47 PM
الان یکی دو هفته ای هست که اینطوری شده ! و رفع هم نمیشه ! ریفرش کردم ...
خیلی خوشحالم که هر 1 سال 1 بار می یای و یه پارازیتی میندازی ...لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
ما که تا الان همچین مشکلی نداشتیم ... حتما تو هم یه ctrl+F5 می زدی حل می شد ....
واقعا ممنون هادی جان ، اگه تو نبودی من چطور می تونستم جواب سوالم رو اینطور تخصصی و دقیق بگیرم !
Ali-Wizard
8 May 2010, 04:02 PM
الان یکی دو هفته ای هست که اینطوری شده ! و رفع هم نمیشه ! ریفرش کردم ...
واقعا ممنون هادی جان ، اگه تو نبودی من چطور می تونستم جواب سوالم رو اینطور تخصصی و دقیق بگیرم !
سلام
معمولاً وقتی یکسری تصاویر با نام ثابت در سایت جایگزین میشن، از این قبیل مشکلات هم بوجود میاد.
دلیلش هم این هست که تمام این تصاویر در cache سیستمتون ذخیره میشه.
در کل دو راه وجود داره
1. تخلیه cache سیستم
2. استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl + F5
L E G E N D
8 May 2010, 08:34 PM
سلام خدمت دوستان
یک عرضی داشتم
میخواستم ببینم این قالب سایت رو نمیخواهید عوض کنید؟
درسته که براش زحمت کشیدید وقالب خوبی هم هست
ولی خداییش دیگه قدیمی شده
البته شرمنده قصد جسارت نداشتم
فقط نظر دادم
رنگ آبی اسمانی باشه دلنشین تر هم هست
naser0172
9 May 2010, 12:48 AM
به نظر من قالب سایت خیلی خیلی عالیه...
من به فروم های زیادی سر میزنم..ولی خداییش تا الان هیچ فرمی به زیبایی و در عین حال به سادگی اینجا ندیدم...جا داره همینجا از آقا رضا گرافیست بی نقص و حرفه ای سایت تشکر کنم...همه چیش عالیه ...به خصوص ترکیب رنگها...رضا جون کارت عالیه داداش...
L E G E N D
9 May 2010, 10:36 AM
به نظر من قالب سایت خیلی خیلی عالیه...
من به فروم های زیادی سر میزنم..ولی خداییش تا الان هیچ فرمی به زیبایی و در عین حال به سادگی اینجا ندیدم...جا داره همینجا از آقا رضا گرافیست بی نقص و حرفه ای سایت تشکر کنم...همه چیش عالیه ...به خصوص ترکیب رنگها...رضا جون کارت عالیه داداش...
عزیز دلم مگه من گفتم به درد نمیخوره؟
من هم توی فروم های زیادی مدیر هستم اینکه دلیل نمیشه
متنی که فرستادم رو دقیق بخون
گفتم قدیمی شده
شما هم از روی احساس صحبت نکن.
من فقط پیشنهاد دادم
آدم باید انتقاد پذیر باشه اگه بخواد پیشرفت کنه
naser0172
9 May 2010, 11:00 AM
عزیز دلم مگه من گفتم به درد نمیخوره؟
مگه من همچین حرفی رو زدم محمد جان
من هم توی فروم های زیادی مدیر هستم اینکه دلیل نمیشه
متنی که فرستادم رو دقیق بخون
خب خیلی عالیه امیدوارم موفق باشید ولی خیلی دلیل خوبیه که فروم خودمون رو با بقیه فروم ها مقایسه کنیم...ومن هم این کار رو کردم ...اصلا هم تعصبی برخورد نکردم...
گفتم قدیمی شده
حالا میگید قدیمی شده این دیگه بستگی به خود آدم داره...
شما هم از روی احساس صحبت نکن.
اصلا احساسی صحبت نکردم..و تو مسائل دیگه سایت خیلی انتقاد کردم و فقط نظرمو دادم داداشی..
من فقط پیشنهاد دادم
آدم باید انتقاد پذیر باشه اگه بخواد پیشرفت کنه
بازم باید بی ادبی بنده رو ببخشید اصلا قصد جسارت نداشتم..
دوست دارم داداشی..:browse_061:
یا علی
DO ZAR BEDE ASH
9 May 2010, 11:02 PM
با سلام
دنبال ایراد نیستم ولی نمیدونم چرا asp تو تالار برنامه نویسی هست ولی php نیست ؟!:browse_074:
آیا ؟! :دی
Ali-Wizard
9 May 2010, 11:12 PM
با سلام
دنبال ایراد نیستم ولی نمیدونم چرا asp تو تالار برنامه نویسی هست ولی php نیست ؟!:browse_074:
آیا ؟! :دی
سلام
خوش آمدید
اگر کمی دقت کنید، هر دو زبان رو در بخش طراحی و توسعه وب (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) می یابید.
L E G E N D
26 May 2010, 10:39 AM
سلام
نمیخوام زیاد ایراد بگیرم ولی بخش اتاق خواب اشتباهی اطاق خواب نوشته شده
Reza Trojan
26 May 2010, 10:52 AM
سلام
بابت توجهتون ممنون
ولي فكر ميكنم كلمه ي اطاق يا به قول شما اتاق مثل كلمات
باتري و باطري
امپراطور و امپراتور
هر رو صورتش رسم هست
محمد جان
26 May 2010, 12:22 PM
رضا جان من هم فكر ميكنم حق با محمد باشه .
L E G E N D
26 May 2010, 09:56 PM
یک پیشنهاد دارم امیدوارم مورد قبول واقع بشه
پیشنهاد میکنم در فروم بازی های آنلاین رو راه اندازی بکنید
با تشکر
Archi.AtishParish
26 May 2010, 10:23 PM
سلام
نمیخوام زیاد ایراد بگیرم ولی بخش اتاق خواب اشتباهی اطاق خواب نوشته شده
محمد جان در رشته معماری و عموما در نقشه ها واژه ی " اتاق " با " ط = اطاق " نوشته میشه
ممنون از توجهتون:browse_162:
L E G E N D
28 May 2010, 11:58 PM
پیشنهاد میکنم که بخشی با عنوان جام جهانی 2010 به بخشهای سایت اضافه بشه..
نمیدونم چرا کسی جواب منو نمیده؟
naser0172
29 May 2010, 12:08 AM
خیلی عالیه محمد جان
میشه یه قسمت تو همون تالار ورزش سایت اضافه بشه تحت همین عنوان و دوستان مطالبشون بزارن
Blue Girl
29 May 2010, 12:11 AM
آخه آقا محمد گل ...برادر من..
شما 1 ذره بگردی میبینی که این تاپیک ها ایجاد شده!
باز اگه منظورتون چیز دیگه ست و این تاپیک های ایجاد شده به نظرتون درست نیست نظرتون رو اعلام کنید.
اخبار جام جهانی تو قسمت اخبار ورزشی هست و برنامه بازی ها و... تو بخش فوتبال.
Blue Girl
29 May 2010, 12:15 AM
خیلی عالیه محمد جان
میشه یه قسمت تو همون تالار ورزش سایت اضافه بشه تحت همین عنوان و دوستان مطالبشون بزارن
ببخشید داداش ناصر اما من شخصاً!باهاتون موافق نیستم چون فکر میکنم بعد از اتمام مسابقات جام جهانی با اون قسمت به مشکل میخوریم.(ناراحت نشی:browse:)
درسته الان تاپیکها کاملاً سازماندهی نشده اما انشاا... اینکار رو میخوام انجام بدم و 1 بخش مرتب تری داشته باشیم.
باز اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن منم استفاده میکنم از راهنمایی هاشون.
L E G E N D
29 May 2010, 12:39 AM
آخه آقا محمد گل ...برادر من..
شما 1 ذره بگردی میبینی که این تاپیک ها ایجاد شده!
باز اگه منظورتون چیز دیگه ست و این تاپیک های ایجاد شده به نظرتون درست نیست نظرتون رو اعلام کنید.
اخبار جام جهانی تو قسمت اخبار ورزشی هست و برنامه بازی ها و... تو بخش فوتبال.
ساناز جان ممنون بابت توجهت
ولی یک بخش با یک تاپیک خیلی فرق میکنه
فردا که بیکار شدم یکسری تاپیک قراره بزنم
بعدش میبینی که اگه همچین بخشی باشه بهتر میشه.
در ضمن بعد از اتمام جام جهانی این بخش به آرشیو سایت منتقل میشه
مشکلی نداره
ببخشید اگه زیاده روی کردم
Blue Girl
29 May 2010, 12:50 AM
من میدونم که به بخش آرشیو میره اما به خاطر شکل و تقسیم بندی تالار گفتم که نمیشه .شایدم بشه و من اشتباه میکنم اما خب من خودم قبلاً که مدیر نبودم این درخواست رو به مدیر ورزش اون موقع برای موضوع دیگه گفتم که ایشون گفتن به خاطر دسترسی راحت تر به موضوعات ،ترجیح میدن بخش های مختلف ایجاد نکنن و زیر مجموعه ها کمتر بشه.
الانم من به پیشنهادتون رسیدگی کردم و با مدیر در میون گذاشتم و منتظر جوابشون هستم .پس لطفاً منتظر باشید.
در ضمن خودم هم گفتم که میدونم اطلاعاتی که راجع به این موضوع گذاشته شده منسجم نیست و اون هم به خاطر اینه که 1 سری کاربرای عزیزمون لطف کردن و اطلاعاتی گذاشتن اما کامل نبوده و همین تو کار من مشکل ایجاد کرده.
naser0172
29 May 2010, 01:06 AM
ببخشید داداش ناصر اما من شخصاً!باهاتون موافق نیستم چون فکر میکنم بعد از اتمام مسابقات جام جهانی با اون قسمت به مشکل میخوریم.(ناراحت نشی:browse:)
درسته الان تاپیکها کاملاً سازماندهی نشده اما انشاا... اینکار رو میخوام انجام بدم و 1 بخش مرتب تری داشته باشیم.
باز اگه دوستان نظری دارن اعلام کنن منم استفاده میکنم از راهنمایی هاشون.
فکر کنم منظورمو بد رسوندم یا بد متوجه شدین آبجی
منم همین نظ رو دارم ...گفتم اگه این بخش در تالار ورزش ایجاد بشه خیلی عالی میشه...
مطمئنا مطالب زیادی با موضوعات متفاوتی هس که میشه بخاطرش یه بخش ایجاد بشه تا نظم زیبایی بگیره...
بعد از اتمام هم میشه این بخش به آرشیو سایت انتقال بیابد
با تشکر...:ga (15):
Blue Girl
30 May 2010, 10:37 AM
آره خیلی خوبه این بخش ایجاد بشه چون این جوری هم کار خود من راحت تره و هم اطلاعات این موضوع تو 1 جا قابل دسترس میشه .
من اطلاع دادم که این کار انجام میشه یا نه اما جوابی به من داده نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reza Trojan
30 May 2010, 10:40 AM
سلام
خواستم بگم كه علي آقا اين چند روز يه كم مشغول هستن والا حتما جواب ميدادن
فكر كنم تا امشب يا فردا صبح صبر كنيد جواب خواهيد گرفت
موفق باشيد
Lagoon Night
1 June 2010, 02:06 PM
لطفا يه بخش هم واسه مادران بذاريد درباره نكات قبل از بارداري / شيرخواران / نوزادان / خردسالان و غيره...
فكر ميكنم بخش جالبي بشه و واقعا جاش اينجا خاليه
ممنون...
naser0172
1 June 2010, 07:26 PM
لطفا يه بخش هم واسه مادران بذاريد درباره نكات قبل از بارداري / شيرخواران / نوزادان / خردسالان و غيره...
فكر ميكنم بخش جالبي بشه و واقعا جاش اينجا خاليه
ممنون...
سلام زهره خانم ...
فكر ميكنم به اين بخش (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) اگه سر بزنيد اين نكاتي رو كه گفتيد باشه...
ولي به نظر من هم بخش خوبي ميشه اگه راه بيفته و به صورت تخصصي در اين زمينه بحث بشه
با تشكر..
AMIR67
11 June 2010, 11:25 AM
سلام دوستان!
اميدوارم كه حالتون خوب باشه.
راستش من ميخواستم بدونم چرا مهندسي تاسيسات
تو سايت نيس يا من نتوستم پيداش كنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟
MemarchitecT90
11 June 2010, 12:10 PM
سلام
میتونم بپرسم مهندسی تاسیسات زیر شاخه کدوم یکی از مهندسی هاست؟
Reza Trojan
11 June 2010, 02:17 PM
سلام
من هم فکر نمیکنم چنین قسمتی باشه
لیست تالارهارو دیدم اما نبود
این موضوع رو با علی اقا مطرح میکنم اگه لازم بدونن ایجاد میکنن
راستی لیلا خانوم حرف خوبی زدن .... مهندسی تاسیسات زیر شاخه ی کودوم تالار میشه؟
MemarchitecT90
11 June 2010, 02:19 PM
من فکر کنم یعنی مطمئنم که
زیر شاخه مهندسی ها نیست
یا واسه کار و دانشه
یا فنی حرفه ای
Lagoon Night
11 June 2010, 02:21 PM
ليلا جون من به جناب مدير گفتم اما ايشون علاقه اي ظاهرا به اين كار ندارن:browse_106:
MemarchitecT90
11 June 2010, 02:27 PM
تو تاپیکات رو جدا بزن خوب
اون که دست خودته
سر فصلا که تکمیل بشه 1فکری به حالش میکنن
نه
علی اقا دیر جواب میدن ولی جواب میدن حتما
Reza Trojan
11 June 2010, 02:30 PM
سلام
حق با لیلا خانومه
شا این کارو انجام بدید
من هم برا جدا کردن پست هایی که تا الان گذاشتید کمکتون میکنم
Lagoon Night
11 June 2010, 02:34 PM
سلام
حق با لیلا خانومه
شا این کارو انجام بدید
من هم برا جدا کردن پست هایی که تا الان گذاشتید کمکتون میکنم
2عالمه ممنون بعد از تموم شدن تهران باقيشو جدا ميذارم
Reza Trojan
11 June 2010, 02:38 PM
خواهش
منم از شما ممنونم
موفق باشید
MansouR_13
11 June 2010, 02:45 PM
من فکر کنم یعنی مطمئنم که
زیر شاخه مهندسی ها نیست
یا واسه کار و دانشه
یا فنی حرفه ای
مگه اگه کار دانش یا فنی حرفه ای باشه، مهندسی نمیشه؟؟؟؟؟
رشته های که در مراکز کار و دانش و فنی حرفه ای تدریس میشن،از همون اولش مترکز رویه اون رشته هستن نه اینکه مهندسی نباشن!!!
فکر کنم اینارو خودتون بهتر باید بدونین!!
MemarchitecT90
11 June 2010, 02:50 PM
بله اگه اطلاع دقیق داشته باشی
چند واحد 2 یا 4 فکر کنم
کمتر از مهندسی دارن
و مدرکشون معادل مهندسی هست
این تو مدرک ذکر میشه
ولی خودشون خوشحالن میگن مهندسی
البته خوب 2واحد چیه دیگه!
من منظورم از مهندسی فنی مهندسی بود
یعنی زیر شاخه ریاضی
Nafas
12 June 2010, 08:30 AM
سلام دوستان!
اميدوارم كه حالتون خوب باشه.
راستش من ميخواستم بدونم چرا مهندسي تاسيسات
تو سايت نيس يا من نتوستم پيداش كنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟
دوست عزيز تالار مهندس مكانيك ما بدون مدير مي باشد عذرخواهي ما رو بابت دير پاسخ دادن قبول فرمائيد .
گرايش مکانیک - تاسیسات(فعالیت در زمینه سیستم های گرمایشی و سرمایشی و تهویه مطبوع و آتش نشانی و... ساختمان ها)
كه يكي از چند گرايش هاي مهندسي مكانيك در دانشگاههاي ايران مي باشد كه با توجه به مطالبي كه جمع آوري نموده بوديم در رابطه با مهندسي مكانيك و زير شاخه هاي مربوطه اين زير شاخه در مهندسي مكانيك منظور نگرديد به دليل حجم كم مطالب و همچنين در دو سال قبل هنگام ايجاد انجمن پارسي گلد گرايش هاي رشته مهندسي مكانيك به همان سه گرايش حرارت و سيالات و ... كه در مهندسي مكانيك تالار ما موجود مي باشد ختم مي شده و گرايش تاءسيسات به اين گستردگي نبوده اميدواريم كه با فعال بودن كاربران در اين بخش شما و ديگر دوستان عزيز به خواسته شان درپارسي گلد برسند.
چنانچه كاربر فعالي در اين تالار موجود باشد و احاطه كامل به اين رشته داشته باشد در ايجاد و ساماندهي تالار مهندسي مكانيك و زيرشاخه هاي مربوط به آن در اسرع وقت اقدام خواهد شد
درپايان از شما دوست عزيز تشكر نموده و چنانچه خواهان فعاليت در اين بخش مي باشيد مي توانيد مطالب رو در تالار مهندسي مكانيك افزوده تا با بررسي و نظر مديريت محترم نسبت به ايجاد اين بخش اقدام شود.
با تشكر ازشما و آرزوي موفقيت براي شما
اين هم جهت اطلاع دوستان عزيزم در پارسي گلد :
گرایشهای مهندسی مکانیک در دانشگاههای ایران
مکانیک - حرارت و سیالات (فعالیت در زمینه ی نیروگاههای حرارتی و برودتی و پالایشگاههای نفت و... )
مکانیک - طراحی جامدات (فعالیت در طراحی ماشین آلات صنعتی و صنعت خودرو سازی و... )
مکانیک - ساخت و تولید (فعالیت در کارگاههای ابزارسازی ، جوشکاری و ساخت و تولید ماشین الات صنعتی و ...)
مکانیک - دریا ( تنها در دانشگاه صنعتی شریف از حدود 3 سال پیش تدریس میشود)
مکانیک - تاسیسات(فعالیت در زمینه سیستم های گرمایشی و سرمایشی و تهویه مطبوع و آتش نشانی و... ساختمان ها)
مکانیک -انرژی (دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات )
محمدهارون
12 June 2010, 09:03 AM
سلا امید وارم که دارای صحت بوده باشید
محمدهارون
12 June 2010, 09:09 AM
به نظر بنده مهندسی را ازنگاه اجتماعی به دسته های مختلف تقسیم میشود . حالا سوال اینجا است که آیا شخص که برای مدت به یک ساختمان کارمیکند به او مهندس بگویم ویا شخص که پنج سال تحصیل میکند به او مهندس خطاب کنیم . مهم اینجا است که آنقدر شخص که درعمل دریک ساختمان کارمیکند دارای تجربه است . اشخاصیکه پنج سال درپوهنتون دروس مهندسی را فرا میگیرند بشکل طیوریکی قابل تقدیر هستند صرف میتوانیم ازآنها نظر دررابطه به یک ساختمان داشته باشیم . تشکر
محمدهارون
12 June 2010, 09:13 AM
خانم لیلا شما میتوانید که منظور اصلی تان را بگوید .
MemarchitecT90
12 June 2010, 03:15 PM
خانم لیلا شما میتوانید که منظور اصلی تان را بگوید .
سلام
والا من منظور خاصی نداشتم
فقط سوال برام پیش اومد و پرسیدم
ولی متاسفانه ما اینجا چندتا آقا معلم داریم
که از بس دنبال سوتی گرفتن هستن
یادشون میره حواسشون به سوتیای خودشون باشه!!!
بعدم به اون عمله تجربی که شما میگید
نمیگن مهندس
میگن مهنس با نون مشدد!!!
شبنم خانم ممنون از اطلاعاتتون
ندانستن که عیب نیست
نپرسیدن عیبه
MemarchitecT90
18 June 2010, 02:20 PM
سلام
چرا اینجا مهندسی هوا فضا نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من تاپیکامو کجا بذارم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MemarchitecT90
19 June 2010, 05:46 PM
سلام
من مهندسی هوا فضااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
میییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییخوااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااام
ای باباااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
حداقل بگید نه
بعدشم چرا مدت زمان آنلاین بودن هر نفر رو تو قسمت مشخصاتش نمیذاریییییییییییید؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
Reza Trojan
19 June 2010, 07:06 PM
سلام
آبجي ، علي آقا اين چند روز حسابي مشغول هستند
آنلاين بشن حتما رسيدگي خواهند كرد
Nafas
20 June 2010, 07:55 AM
سلام
چرا اینجا مهندسی هوا فضا نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من تاپیکامو کجا بذارم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ليلا خانوم
با توجه به اين دو تا لينك
كه مدير محترم تالار علوم پايه و ناظر محترم ايجاد نمودند فعلا" مطالب مربوط به اين رشته رو مي توانيد در تالار نجوم قرار داده تا در آينده با توجه به مستقل بودن رشته مهندسي هوافضا با مشاوره مديران انجمن تصميم جديد گرفته شود .
با تشكر از شما :browse_061:
MemarchitecT90
20 June 2010, 09:23 AM
سلام
باشه چشم
ولی این رشته گسترده تر از ان حرفاس
Archi.AtishParish
29 June 2010, 07:09 PM
با توجه به تخته شدن بحث های ازاد ؛یه پیشنهاد برای دور هم بودن دوستان و پیشرفت بیشتر تالار ها دارم :
خواستار افزودن تالاری با نام " دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور " در قسمت تالار های متفرقه می باشم :browse_140:
مزایای ایجاد این تالار ؛
دوستان تاپیک دانشگاه خودشون رو ایجاد و ضمن آشنایی با هم دانشگاهی های خود در سایت به گفتگو بپردازند و از تجربیات یکدیگر بهره مند گردند
تشویق و دعوت دوستان عضو از هم دانشگاهی های خود برای شرکت بیشتر در مباحث علمی و تفریح سالم ، بدون ایجاد هر گونه مشکل برای سایت و اعضا! :browse_153:
و از دیگر مزایا معرفی دانشگاه ها به دوستان پشت کنکوری و کمک به آنان در انتخاب دانشگاه می باشد!
با تشکر از نظرات سازنده تمام دوستان گل پارسی گلدی:browse_162:
Nightingale
21 August 2010, 06:04 PM
سلام
چند تا پیشنهاد داشتم و انتقاد
چرا این محدودیت 20 پست وجود داره برای یک سری فعالیت ها ؟
دوم اگر میشه هک EditFavrSmile رو روی سایت نصب کنید تا بتونیم شکلک ها رو هدفمند تر تنظیم کنیم برای خودمون و این برای سایت شما که حجم و تعداد شکلک هاش زیاده خیلی لازمه
در ضمن شکلک های کاربردیتون کمه :pars (29):
یه کم ازین شکلک زرد ها اضافه کنید
:72:
Nightingale
22 August 2010, 10:42 AM
یه کم حجم فایل های پیوستو افزایش بدید چون مثلا ما عکس میذاریم در تالار عکس بهتره که پیوستشم بکنیم که اگر برای سرور سایتی که ازش عکس رو برداشتیم مشکلی پیش اومد اینجا باشه نمونش و کلا تاپیک از بین نره
naser0172
22 August 2010, 12:00 PM
یه کم حجم فایل های پیوستو افزایش بدید چون مثلا ما عکس میذاریم در تالار عکس بهتره که پیوستشم بکنیم که اگر برای سرور سایتی که ازش عکس رو برداشتیم مشکلی پیش اومد اینجا باشه نمونش و کلا تاپیک از بین نره
سلام دوست عزیز
به نظر من حجم فایل پیوست برای عکس خیلی مطلوبه....مثلا عکسی که حجمش 500کیلوبایته رو که نباید توی تاپیک با این حجم بالا گذاش..همین عکس رو میشه با همون کیفیت با حجم 150کیلوبایت و حتی کمتر هم در آورد و گذاش...
اینجوری برای سنگین نشدن تاپیکا بهتره ....واز طرفی کاربرانی که از دایل آپ استفاده میکنن راحتتر میتونن صفحه هارو باز کنن.....حالا این نظر شخصیه من بود
بابت پیشنهاداتون ممنون دوست عزیز :browse_153:
Nightingale
22 August 2010, 12:12 PM
سلام دوست عزیز
به نظر من حجم فایل پیوست برای عکس خیلی مطلوبه....مثلا عکسی که حجمش 500کیلوبایته رو که نباید توی تاپیک با این حجم بالا گذاش..همین عکس رو میشه با همون کیفیت با حجم 150کیلوبایت و حتی کمتر هم در آورد و گذاش...
اینجوری برای سنگین نشدن تاپیکا بهتره ....واز طرفی کاربرانی که از دایل آپ استفاده میکنن راحتتر میتونن صفحه هارو باز کنن.....حالا این نظر شخصیه من بود
بابت پیشنهاداتون ممنون دوست عزیز :browse_153:
حرف شما زمانی در این مورد درسته که عکس هایی که فردی میگذاره در سایت :
1- از داخل سیستمش آپ کنه و ریسایزش کنه
2-عکس جنبه آرشیوی نداشته باشه (یعنی عکس هایی مثل عکس های خبری باشه که خیلی ابعاد مهم نیست ولی در عکس های آرشیوی مثل بگراند ها مسلما با ابعاد کم خیلی کاربردی نخواهد بود )
این هم نظر من بود :72:
ممنون از توجهتون:72:
naser0172
22 August 2010, 12:24 PM
حرف شما زمانی در این مورد درسته که عکس هایی که فردی میگذاره در سایت :
1- از داخل سیستمش آپ کنه و ریسایزش کنه
2-عکس جنبه آرشیوی نداشته باشه (یعنی عکس هایی مثل عکس های خبری باشه که خیلی ابعاد مهم نیست ولی در عکس های آرشیوی مثل بگراند ها مسلما با ابعاد کم خیلی کاربردی نخواهد بود )
این هم نظر من بود :72:
ممنون از توجهتون:72:
اشتباه نکنید من اصلا به ابعاد عکس کاری ندارم...شما یه عکس بدین و با همون ابعاد حجم کمش رو بدم بهتون...مثلا این تاپیک برید
من عکسی رو که با دوربین دیجیتال گرفتم و حجمی حدوده 3مگابایت داشت رو با همون اندازه به حجم 500کیلوبایت در آوردم حالا بماند عکسای دیگه...تازه بازم میشد کمتر کرد که دیگه لزومی نبود...
اینم تاپیک
البته اینم بگما من با حرفتون که حجم فایلهای پیوست زیاد بشه موافقم ولی نه اینکه ما مثلا عکسی رو که میتونیم حجمش رو کم کنیم با حجم بالا بزاریم...
Nightingale
22 August 2010, 12:37 PM
اشتباه نکنید من اصلا به ابعاد عکس کاری ندارم...شما یه عکس بدین و با همون ابعاد حجم کمش رو بدم بهتون...مثلا این تاپیک برید
من عکسی رو که با دوربین دیجیتال گرفتم و حجمی حدوده 3مگابایت داشت رو با همون اندازه به حجم 500کیلوبایت در آوردم حالا بماند عکسای دیگه...تازه بازم میشد کمتر کرد که دیگه لزومی نبود...
اینم تاپیک
البته اینم بگما من با حرفتون که حجم فایلهای پیوست زیاد بشه موافقم ولی نه اینکه ما مثلا عکسی رو که میتونیم حجمش رو کم کنیم با حجم بالا بزاریم...
متوجه منظورتون شدم
خب در هر صورت من الان دیگه عکس ها رو رو آپلود سنتر سایت میذارم که از بین نره:72:
مرسی بازم از توجهتون:72:
naser0172
22 August 2010, 12:49 PM
ممنون دوست عزیز
خیلی عالیه که عکسها رو در سایت آپلود میکنید علاوه بر پایدار موندن عکسا به رتینگ سایت هم کمک میشه...
موفق باشید
Nightingale
23 August 2010, 02:42 PM
سلام
ببخشید میخواستم بدونم که اخبار عمومیو باید کجا بذاریم؟
مثلا سینما و ورزش مشخصه ولی اخبار عمومی یا حوادث رو کجا باید بذاریم؟
دیگه اینکه کجا باید برای مناسبت های تاپیک بزنیم ؟
مثلا تبریک به یه نفر بزرگداشت یه روز مثل روز پزشک که الان درش هستیم
naser0172
23 August 2010, 02:52 PM
سلام
ببخشید میخواستم بدونم که اخبار عمومیو باید کجا بذاریم؟
مثلا سینما و ورزش مشخصه ولی اخبار عمومی یا حوادث رو کجا باید بذاریم؟
دیگه اینکه کجا باید برای مناسبت های تاپیک بزنیم ؟
مثلا تبریک به یه نفر بزرگداشت یه روز مثل روز پزشک که الان درش هستیم
سلام سحر خانم ...
برای سوال اولتون مطمئن نیستم ولی معمولا اینجا میزارن..یعنی جای مشخصی براش نیس تا اونجایی که میدونم...ولی برخی از کاربران اینجا میزارن
مطالب جالب و خواندنی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
برای مناسبتها..
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. منــاسبتهــا (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
این قسمت برای تبریکات بچه های پارسی گلد فراهم شده است
Nightingale
23 August 2010, 03:05 PM
سلام سحر خانم ...
برای سوال اولتون مطمئن نیستم ولی معمولا اینجا میزارن..یعنی جای مشخصی براش نیس تا اونجایی که میدونم...ولی برخی از کاربران اینجا میزارن
مطالب جالب و خواندنی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
برای مناسبتها..
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. منــاسبتهــا (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
این قسمت برای تبریکات بچه های پارسی گلد فراهم شده است
در مورد مطلب دوم مرسی ندیده بودمش :72:
در مورد اولیم آخه مثلا حوادث که جالبو خوندنی نیست :confused:
Nightingale
2 September 2010, 02:00 PM
سلام
میشه قالبیت اجرای فایل های فلش رو بگذارید؟
الان در بخش گرافیک و فلش این فایل ها قابل نمایش نیستند
ممنونم
vBulletin® v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.