PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ******* اطلاعيه مهم *********

Nafas
1 February 2010, 08:54 AM
سلام به تمامي مديران پارسي گلد

به اطلاع شما دوستان عزيز مي رساند متاءسفانه مدت زيادي مي باشد كه شاهد عدم فعاليت بعضي از مديران انجمن هستيم فعاليت هم صرف گذاشتن تاپيك يا شركت در بحث هاي آزاد نمي باشد .

مديران عزيز بايد توجه نمايند كه هدف از فعاليت در انجمن كمك به پيشرفت و ارتقاء انجمن مي باشد و هر كدام از ما بايد فعاليتي نمائيم كه يك پله به بالارفتنمان كمك نمايد .

لذا از آنجائيكه كه شاهد حضور كمرنگو مثمر ثمر مديران عزيز هستيم برآن شديم كه موارد زير را به اجرا درآوريم :

1- كليه مديران حضور و فعاليت هاي خود را روزانه در تاپيك گزارش كار خود ثبت نمايند .
درصورت عدم ثبت بيش از سه روز تذكر و درصورت ادامه عدم توجه يك اخطار در پرونده درج خواهد شد.

2- چنانچه مدير بخواهد بيش از سه روز در انجمن فعاليت نداشته باشد توجه فعاليت نه حضور بي نتيجه به مدير انجمن يا معاونت گزارش نمايد.

3- چنانچه مديري تعداد تخلفاتش به 5 برسد يكي از امتيازاتش كاسته خواهد شد .

4- چنانچه مديري تعداد امتيازات كاسته شده اش به 3 برسد يك درجه كاهش درجه سمت مورد نظر را خواهد داشت .

5- موارد بالا شامل كليه مديران از جمله ناظرين ، مديران ارشد ، گرافيست ، مديران وِيژه ، مديران آزمايشي مي باشد .

6- چنانچه مديري نياز داشته باشد كه مدت زيادي در انجمن نباشد ضمن تعيين جانشين با اطلاع مديريا معاونت اين امر صورت پذيرد .

عزيزان با توجه به زحماتي كه تمامي شما براي انجمن انجام داده ايد و مي دهيد لازم است موارد بالا را رعايت فرمائيد تا مجبور نباشيم جهت حفظ انجمن با مديري برخورد نمائيم .

ضمن ارج نهادن به فعاليت هاو زحمات مديران عزيز
و
با تشكر از همه شما دوستان عزيز
(لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)

TM.BAX
1 February 2010, 09:24 AM
سلام نفس جون خسته نباشی ، اینجوری که نمیشه ،همه باید اخطار بگیرن وقتی دسترسی به نت نداشته باشم چی جوری هرروز بیام ؟ خیلی دارید سختگیری می کنید

naser0172
1 February 2010, 10:13 AM
من به خانم طبرسی حق میدم...ایشون فقط پیشرفت و سیر تکاملی پارسی گلد رو میخوان..

حرف خانم مسیحی هم درسته ..آخه خیلیا دسرسی به نتشون کمه ....
امیدوارم این همه سختگیری نتیجه ی خوبی داشته باشه... و کماکان رو به جلو حرکت کنیم..

Nafas
1 February 2010, 10:43 AM
دوستان زمانيكه به نت دسترسي نداشتيد يا نتونستيد آن لاين شويد
هر زمان كه آن لاين شديد با يه گزارش مي تونيد موضوع رو به اطلاع مدير برسونيد و دلايل توجيهي تون رو بيان كنيد مشكلي كه نيست

ضمنا" سختگيري زماني پيش مي آد كه ما آدمها هممون كارهامون رو به درستي انجام نديم اگر هممون تا به حال انتظاري كه ازمون مي رفت و رو انجام مي داديم اين سختگيريه ها هم بوجود نمي آمد

دوستان هر زماني كه به هر علتي نمي تونيد در انجمن باشيد تنها با يك گزارش مي تونيد اين كاررو انجام بدهيد .

با تشكر از همه شما

Reza Trojan
1 February 2010, 12:33 PM
سلام
به نظر بهترين كار داره در انجمن صورت ميگيره.......خيلي وقته كه خيلي از مديران و كلا مسئولين ( اوليش خوده من ) كارامونو به درستي انجام نميديم
شايد اين اخطارها راهي باشه براي بهتر شدن فعاليت من و دوستان
از شبنم خانوم هم تشكر ميكنم كه واقعا به فكر هرچه بهتر شدن پارسي گلد هستن.

sasho
1 February 2010, 10:16 PM

5- موارد بالا شامل كليه مديران از جمله ناظرين ، مديران ارشد ، گرافيست ، مديران وِيژه ، مديران آزمايشي مي باشد .

عزيزان با توجه به زحماتي كه تمامي شما براي انجمن انجام داده ايد و مي دهيد لازم است موارد بالا را رعايت فرمائيد تا مجبور نباشيم جهت حفظ انجمن با مديري برخورد نمائيم .

و

سلام شبنم خانم ..خوبید ..باهاتون موافقم ..هر چند خودم زیاد اینکار رو انجام نمیدم ..اما تلاش میشه از این به بعد درست عمل کنم ....و نهایت تشکر رو از شما و دوستان گل دارم ...

پرانتز : ( یعنی شامل حال مهندسین نمیشه :browse::GA (5):)

ممنون از زحماتتون ...:browse_072:

AMIRAK
1 February 2010, 10:24 PM
ممنون از شما بخاطر اين همه دقت ..
اين خيلي خوبه .
اين عالي كه به فكر پيشرفت هستيد . ممنون

Blue Girl
1 February 2010, 11:37 PM
مرسی خانم طبرسی از این اقدامتون ... من که شخصاً این اعتقاد رو دارم که واقعاً این اقدام لازم بود تا 1 سری قسمت ها که فعالیتشون کم شده باز راه بیفتن...

naser0172
1 February 2010, 11:39 PM
بله واقعا باید ازین همه تلاش خانم طبرسی تشکر کرد.....

paren
8 February 2010, 05:21 PM

به اطلاع شما دوستان عزيز مي رساند متاءسفانه مدت زيادي مي باشد كه شاهد عدم فعاليت بعضي از مديران انجمن هستيم فعاليت هم صرف گذاشتن تاپيك يا شركت در بحث هاي آزاد نمي باشد .

مديران عزيز بايد توجه نمايند كه هدف از فعاليت در انجمن كمك به پيشرفت و ارتقاء انجمن مي باشد و هر كدام از ما بايد فعاليتي نمائيم كه يك پله به بالارفتنمان كمك نمايد .

لذا از آنجائيكه كه شاهد حضور كمرنگو مثمر ثمر مديران عزيز هستيم برآن شديم كه موارد زير را به اجرا درآوريم :

1- كليه مديران حضور و فعاليت هاي خود را روزانه در تاپيك گزارش كار خود ثبت نمايند .
درصورت عدم ثبت بيش از سه روز تذكر و درصورت ادامه عدم توجه يك اخطار در پرونده درج خواهد شد.

2- چنانچه مدير بخواهد بيش از سه روز در انجمن فعاليت نداشته باشد توجه فعاليت نه حضور بي نتيجه به مدير انجمن يا معاونت گزارش نمايد.

3- چنانچه مديري تعداد تخلفاتش به 5 برسد يكي از امتيازاتش كاسته خواهد شد .

4- چنانچه مديري تعداد امتيازات كاسته شده اش به 3 برسد يك درجه كاهش درجه سمت مورد نظر را خواهد داشت .

6- چنانچه مديري نياز داشته باشد كه مدت زيادي در انجمن نباشد ضمن تعيين جانشين با اطلاع مديريا معاونت اين امر صورت پذيرد .

و

سلام...
من از صبح تا این ساعت یعنی 6:15 سره کارم روزای تعطیلم دانشگاام یعنی تقریبا روزی 1 یا 2 ساعت میتونم بیام اگه به نظرتون من نمیتونم با این شرایط قسمته خودمو خوب مدریت کنم...
دیگه هر جور...
:browse_201:

HMDB
8 February 2010, 05:32 PM
مدیرا گوش کردید یا نه ؟ :browse_176: