PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد

avan
1 February 2010, 06:04 PM
با عرض سلام و خسته نباشید.
میخواستم بگم که اگر ممکنه که در سایت قسمتی رو واسه اخبار حوادث ایران و جهان بگذارید.

Reza Trojan
1 February 2010, 06:34 PM
اشكان جان .....اين بحث در بين مديران مطرح شده و در حال بررسي هست
البته شبنم خانوم يا علي آقا حتما براتون توضيح ميدن

Nafas
2 February 2010, 07:25 AM
با عرض سلام و خسته نباشید.
میخواستم بگم که اگر ممکنه که در سایت قسمتی رو واسه اخبار حوادث ایران و جهان بگذارید.

آقا اشكان عزيز

اجازه بديد مديران انجمن فعاليت هاشون رو انطوري كه انتظار مي ره در مورد همين مجموعه هايي كه هست نشون بدن درصورت تائيد حتما" بخش اخبار هم راه اندازي مي گردد اما اگر الان اين كار صورت بگيرد مانند ديگر مجموعه ها مدتي فعال مي شود و دوباره مسكوت

گرچه به شخصه اعتقاد زيادي به اخبار و خبررساني دارم و اميدوارم هر چه زودتر با فعاليت هاي سازنده و مستمر دوستان خوبمون اين بخش راه اندازي گردد.

avan
2 February 2010, 07:29 PM
آقا اشكان عزيز

اجازه بديد مديران انجمن فعاليت هاشون رو انطوري كه انتظار مي ره در مورد همين مجموعه هايي كه هست نشون بدن درصورت تائيد حتما" بخش اخبار هم راه اندازي مي گردد اما اگر الان اين كار صورت بگيرد مانند ديگر مجموعه ها مدتي فعال مي شود و دوباره مسكوت

گرچه به شخصه اعتقاد زيادي به اخبار و خبررساني دارم و اميدوارم هر چه زودتر با فعاليت هاي سازنده و مستمر دوستان خوبمون اين بخش راه اندازي گردد.

ممنون.من هم امیدوارم

avan
2 February 2010, 07:30 PM
اشكان جان .....اين بحث در بين مديران مطرح شده و در حال بررسي هست
البته شبنم خانوم يا علي آقا حتما براتون توضيح ميدن

از شما هم ممنونم رضا جان