PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد بخش فناوری های دفاعی-نظامی

HMDB
8 April 2010, 04:47 PM
سلام
دوستان هر سایت باید بخش دفاعی داشته باشه...
من خودم تا حالا توی همه ی فروم های ایرانی این بخش رو دیدم
هیچ مشکلی هم برای سایتشون بوجود نیاورده (علارغم حرف های مسئولین)
در ضمن این بخش ها قسمت دفاع مقدس هم دارند
اعضا حق دارند در اینجا انتقاد کنند
مگه اینجا بخش پیشنهاد و انتقاد نیست؟
خوب من میخوام الان انتقاد کنم
هر عضوی اینجا میگه فلان بخش رو درست کنید میگن مشکل ساز میشه
خوب یهو وردارید این بخش رو دیگه
اینجا مثل اینکه فقط مدیر تصمیم میگیره...باقیه اعضا اصلا حساب نمیشن
در هر صورت من کاملا پیگیر این موضوع میشم
تا حالا 100 بار با پیام شخصی به مدیر گفتم و بازم میگم
این جور جواب ها غیر قابل قبوله که مشکل ساز میشه..اصلانم اینجوری نیست
منتظر جواب مسئولینم...

sasho
8 April 2010, 05:19 PM
عزیز دل برادر ..اگه مدیر یه چیزی میگه ..حتما یه چیزی میدونه که میگه ..هر چی باشه ..تجربه مدیر از منو شما بیشتر و خیلی از سایت ها و تالار ها رو دیده ...و یه چیزی دیگه ...فقط مدیر نیست که تصمیم گیرنده است ...با بچه ها جلسه میشه و بعدا نظر دهی میشه ....تصمیم آخر ..تصمیم جمع هست....و مدیر اعلام میکنه....موفق باشی ....

Reza Trojan
8 April 2010, 06:54 PM
حميدرضا جان از پيشنهاد و انتقادت كاملا استقبال ميشه
اما داداش گلم منم ميخوام حرف صادق جانو تكرار و تاكيد كنم كه اتفاقا علي آقا تنها مديريه كه تنهايي تصميم نميگيره با اينكه مديره
مديران ارشد هر هفته جلسه اي حضوري با هم دارند و درمورد همه چي تصميم ميگيرند
اينطور نيست كه علي آقا چون خودش دوست نداره بگه نميخوام
و اما مسئله ي مشكل ساز بودن كه ميگيد همه چيرو ميگن مشكل سازه
حميدرضا جان خيلي چيزارو شما در انجمن هاي ديگه ميبينيد و خيلي بي مشكل در نظر ميگيريد در حالي كه يك مدير مثل علي جان از مشكلاتي كه دامن گيره فروم ها ميشه باخبره و ميبينه
پس وقتي ميگن مشكل سازه حتما يقين بدون كه مشكل خواهد داشت
شايد تا چند وقت بدون مشكل باشه اما حتما به مشكل بر ميخوره

ببخشيد خيلي حرف زدم
بازم ممنون حميدرضا جان

HMDB
8 April 2010, 06:59 PM
ممنون از نظرتون اقا صادق....ولی هر دفعه مدیریت به صورت انفرادی این درخواست رو رد کرد..

HMDB
8 April 2010, 07:00 PM
ممنون داداش رضا که نظرت رو اعلام کردی

Reza Trojan
8 April 2010, 08:17 PM
ممنون از نظرتون اقا صادق....ولی هر دفعه مدیریت به صورت انفرادی این درخواست رو رد کرد..

دوباره سلام
خوب داداش حميدرضا گفتم كه عزيزم هميشه تو جلسات نتايجي گرفته ميشه كه مديريت به اطلاع ميرسونن

ممنون داداش رضا که نظرت رو اعلام کردی

خواهش ميكنم

HMDB
8 April 2010, 08:26 PM
داداش یعنی همون موقع که پیام دادم همون لحظه گفتن نه!
تو این 3 ثانیه با کی مشوت کردن؟!

Reza Trojan
8 April 2010, 08:37 PM
خوب ببين حميدرضا جان
شما مسلما اولين نفري نبودي كه چنين پيشنهادي دادي
اين پيشنهادات تو جلسات بررسي ميشه حتي خيلي مسائل كه كسي حرفي ازش نزده چون احتمال ميره كه مطرح بشه دربارش صحبت ميشه و نظر داده ميشه و نتيجه گيري ميشه
پس شما مطمئن باش كه پيشنهاد شما هم دربارش صحبت شده

Nafas
10 April 2010, 07:28 AM
آقا حميد رضا و بقيه دوستان عزيز سلام

ممنون از نظرات و پيگيريهاتون

يكي از مواردي كه همه بايد رعايت كنيم و از ايجاد سوءتفاهمات جلوگيري كنيم اينه كه در عوض ديگران صحبت نكنيم بزاريم صحبت مربوط به هر شخصي مي شه خودش پاسخگو باشه مي دونم دوستان حسن نيت دارند اما اگر رعايت بشه و هر كي جاي خودش صحبت كنه بهتره

حالا آقا حميد رضا در مورد پيشنهاد تالار دفاعي كاملا" موافقم دلايل هم براي موافقتم به صورت زير مي باشد :

1- در مورد دفاع و آموزش هاي دفاعي و مسائل نظامي كمتر در گوگل به موارد جامع و كامل برمي خوريم و اين مي تونه براي ما يه درجه مثبت تلقي بشه و كمتر انجمن و سايت كاملي در اين مورد وجود دارد .
2- درصدي از مراجعه كنندگان اينترنت در دبيرستان ها به سرچ مقالات نظامي و دفاعي در رابطه با درس آموزش دفاعي مي باشد كه اكثرا" ناكام مي مانند .
3- سايت بسيار تخصصي در اين مورد وجود داره كه داراي مطالب كاملا" جامع هست اما به دليل رنكينگ پائين اكثر در سرچ ها جستجوگران مشاهده نمي شه و مطالب اون در انجمن ما مي تونه در رديف اول گوگل قرار بگيره
4- با توجه به زير مجموعه هاي گسترده اين بخش مطالب بسياري مي توان قرار داد كه بازدهي انجمن را درصد زيادي بالا خواهد برد.

بنابراين چون انجمن ما جامع و تخصصي مي تونه در تمام موارد تا جائيكه به اهداف پارسي گلد لطمه اي نخوره از مجموعه هاي مختلف ايجاد و مديريت بشه بنابراين شما كمي تحمل بفرمائيد تا در مورد پيشنهاد راي اعضاي جلسه گرفته بشه و به اطلاع شما رسونده بشه

حميد رضا جان اگر ما در همان لحظه سوال شما به شما پاسخ مي ديم يعني داريم نظر شخصي خودمون رو بيان مي كنيم اما براي اجراي پيشنهادات دوستان حتما" بايد با مشورت و بررسي و تجزيه و تحليل نهائي اقدام بشه بنابراين شما بر دوستان خرده نگيريد يه كمي هم آستانه تحمل و صبرتون رو بالا ببريد انشاءالله پاسخ قانع كننده اي دريافت مي كنيد .

دوستان عزيز توجه كنن پيشنهادات خود را با ذكر چند دليل بيان كنند كه در بررسي ها مد نظر قرار گيرند اينكه جاي يه مجموعه در انجمن خاليه يا انجمن هاي ديگه اين مجموعه رو دارند دليل زياد قانع كننده اي نيست

شما مي تونيد با توجه به اينكه

چطوري اين پيشنهاد به ذهنتون رسيد.؟

چه كمبودي در انجمن احساس كرديد كه اين پيشنهاد رو داديد ؟

درصورت راه اندازي اين انجمن جه اتفاقات رو به پيشرفتي مي تونه بوجود بياد ؟

اين مجموعه در بالا بردن مراجعه كاربران به انجمن چند درصد نقش داره ؟

چند درصد از كاربران اينترنتي به اين مجموعه نياز دارند ؟

و ....

ما رو در بررسي پيشنهادات و اجراي اونها كمك كنيد .

البته باز هم ما اين پيشنهادات و پيگيريهاي دوستان رو فقط و فقط دليل علاقمنديشان به پارسي گلد مي دانيم و خوشحاليم كه توجه و دقت نظر دارند
دوستان عزيز اميدواريم با كمك هم پارسي گلدي جهاني بسازيم انشاءالله

HMDB
10 April 2010, 05:31 PM
ممنون شبنم خانوم..

HMDB
11 April 2010, 02:03 AM
با تشکر از صحبت های شبنم خانوم من میخواستم به سئوال های ایشون جواب بدم و دلایل خودمو مطرح کنم

چطوري اين پيشنهاد به ذهنتون رسيد.؟
از اونجا که من علاقه ی زیادی به نظام دارم دوست دارم این بخش در خونه ی دوم من یعنی پارسی گلد باشه
برای اکثر دوستان در اینجا بخش های مرتبط با تخصصشون است
از اونجا که من اطلاعات زیادی در این زمینه دارم خواستم اطلاعاتمو در اختیار دیگر دوستان قرار بدم

چه كمبودي در انجمن احساس كرديد كه اين پيشنهاد رو داديد ؟
اینکه من واقعا توانایی اداره و پیشرفت این بخش رو دارم و میدونم در روز تعداد تایپیک های انجمن رو افرایش خواهد داد و هم به کامل شدن انجمن کمک خواهد کرد و مهمتر اینکه هر فردی در زمینه ی تخصصش فعالیت خواهد کرد

درصورت راه اندازي اين انجمن جه اتفاقات رو به پيشرفتي مي تونه بوجود بياد ؟
چون این بخش دارای دفاع مقدس و زندگینامه شهدا و معرفی انها و وصیتنامه شهدا است هم میتونه تاثیر گذار باشه و هم اینکه فرهنگ دفاع و مقاومت رو در بعقیه زنده میکنه

اين مجموعه در بالا بردن مراجعه كاربران به انجمن چند درصد نقش داره ؟
در این مورد نمیشه حدسی زد اما مطمئنا برای کاربران خود سایت مفید و سرگرم کننده خواهد بود.البته کسانی که به اینجور مطلب ها مراجع کنند کم نیستند
در هر صورت به نظر من وجودش بهتر از نبودشه!

چند درصد از كاربران اينترنتي به اين مجموعه نياز دارند ؟
در این مورد هم اطلاعی ندارم