توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیحاتی پیرامون حذف تالار بحثهای آزاد
Ali-Wizard
10 April 2010, 12:25 PM
به نام خدا و عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
لازم دونستم توضیحاتی پیرامون حذف شدن بحثهای آزاد انجمن بدم.
ابتدا باید عرض کنم همانطوریکه از عنوان وبسایت مشخص هست (انجمن مرجع و تخصصی پارسی گلد) اینجا یک مکان علمی هستش که قرار هست محوریت سایت روی مطالب علمی و پرسش و پاسخ ها باشه.
درصورتیکه متاسفانه بحثهای آزاد باعث نکات منفی زیر شده:
1. عدم مشاهده مطالب مفید در آخرین ارسالها توسط کاربران
2. ایجاد بی نظمی در کل تالار
3. عدم جذب افراد متخصص
4. جذب افرادیکه فقط و فقط به دنبال سرگرمی هستند و هدفی ندارند که این افراد مسلماً به بی نظم کردن تالار می افزایند.
5. دور شدن از رسالت اصلی وبسایت مبنی بر تخصصی بودن مطالب
6. با توجه به سرعت بالای ارسال مطالب بیهوده در بحثهای آزاد، نظارت بر روی تک تک ارسالات امکانپذیر نبود!
7. آمار بالای پستها و تشکرها در این قسمت و نا راضی بودن افرادیکه برای ارسال یک مقاله ی مفید زحمتهای بسیاری می کشند.
درضمن جایگزینی مناسب برای تالار بحث آزاد تهیه شده که برای مراجعه به آن روز لینکهای زیر کلیک کنید:
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. اتاق تنهایی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. مشاوره های شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. دل نوشته های شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. تجارب شخصی شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
موفق و پیروز باشید.
HMDB
10 April 2010, 12:42 PM
موافقم...
MemarchitecT90
10 April 2010, 12:46 PM
با تشکر از تصمیم مدیرانه شما
صد در صد موافقم
naser0172
10 April 2010, 12:58 PM
با عرض سلام و درود خدمت مدیریت و تمامی پارسی گلدیای عزیز
خیلی خوشالم که این کار بالاخره صورت گرفت ...اینکار باید زودتر از اینا صورت میگرفت..
علی آقا خیلی ممنون بابت این تصمیم عاقلانه..
امیدوارم بتونیم با کمک یکدیگر انجمنی علمی و تخصصی داشته باشیم و البته بهترین باشیم..
یا علی
saeid khan
10 April 2010, 01:53 PM
بهترین کاری که میشد کرد همین بود
با تشکر
L E G E N D
10 April 2010, 02:14 PM
بسیار عالیست
L E G E N D
10 April 2010, 02:24 PM
ممنون علی جان
کار خوبی بود
ولی من فکر نمیکردم جزیره رو حذفش کنی...
ما کار برها که نمیتونیم پیام عمومی بدیم حداقل یک جایی بود که با هم هر از گاهی صحبتی میکردیم
میتونی جزیره رو برگردونی و کاری کنی که پست هاش جز آمار قرار نگیره و دکمه تشکر هم نداشته باشه
Life Section
10 April 2010, 03:25 PM
اینم حرفیه خسته نباشی
saeid khan
10 April 2010, 05:40 PM
میگم اگه امکانش هست یه چت روم اختصاصی توی سایت بزنید مثل بقیه سایتها تا یه تنوعی هم باشه و هم جایی باشه برای گفتگوی اعضا با هم
3fid
10 April 2010, 06:22 PM
من اونجارو خيلي دوست داشتم....
AMIRAK
10 April 2010, 08:48 PM
سلام و خسته نباشيد به همه
اين يكي از بهترين كاراي مديريت بود
ممنون علي آقا
hanafi
10 April 2010, 08:51 PM
با تمام احترامی که به دوستان دارم
حذف آن کار شایسته ای بود
چون وقت همه رو مشغول میکرد
دوستان دوستتون دارم
توی کوچه پس کوچه های تالار پیداتون میکنم
fetne
11 April 2010, 01:08 AM
من بحث های آزاد رو دوست داشتم به این دلیل که:
زیاد کار میکنم و تنها زندگی میکنم.وقتی با پارسی آشنا شدم و در بحث های آزاد شرکت کردم خستگی کارم و احساس تنهایی که داشتم از بین رفت....من در انجمن های دیگه ای هم عضو هستم ولی با بچه های اینجا تونستم ارتباط بهتری برقرار کنم با شرکت در بحث ها....
به نظر من هرکسی که دنبال علم و دانش باشه میتونه مستقیم وارد تالارهای مورد نظرش بشه و از اون استفاده کنه و دلیلی نداره وارد بحث های آزاد بشه(دوستانی که به اصطلاح به دنبال علم و دانش هستند بیشتر وقت خود را در تاپیک های بحث آزاد "تلف"میکنند)
از آقای اکبری درخواستی دارم:
اگه میشه کاری کنید که بحث های آزاد در قسمت آخرین ارسالها دیده نشه ولی وجود داشته باشه..
این رو هم بگم که صلاح پارسی گلد,حذف یا اضافه کردن تالارها در محدوده ی اختیارات علی آقاست و ما فقط نظرمون رو میگیم....بازم ممنون
HMDB
11 April 2010, 01:23 AM
سلام دوستان
من یک پیشنهاد جالب و منطقی در مورد این بخش به اقا علی مدیر سایت دادم که انشاالله اگه خودشون صلاح بدونن اعلام میکنن
رضا مقدسي
11 April 2010, 08:20 AM
سلام.فكر كنم همه نظر منو بدونيد.شما با اين كارتون 2 گروه ايجاد كرديد، 1گروه موافق و 1 گروه مخالف.از ديروز تا الان خيلي ها به من پيام دادن و موافقت و مخالفت خودشون را اعلام
كردند.تعداد اونهايي كه مخالفت خودشون رو اعلام كردند كم نيست اونها همون اعضاء فعالي بودند كه هر وقت ميومدي اونها رو تو تالار ها ميديدي.اونها گفتند كه ما فقط به خاطر بحث هاي آزاد ميومديم و اگر بحث هاي آزاد نباشه ما هم نمييايم.من مي خوام يه سايت بهشون معرفي كنم كه اونجا هم مثل پارسيه.اگر يه زماني باز هم بحث هاي آزاد روبه راه شد به پيام خصوصيم پيام بديد.ولي در كل هيچ سايتي مثل پارسي نبوده.بهترين سايت بوده كه من و خيلي هاي ديگه نمي تونستيم حتي 1 روز ازش جدا بشيم.موفق و سربلند باشيد.:browse_184:
كوچيك شما رضا مقدسي
:browse_130::browse_050::browse_072:
:browse_106::browse_106::browse_106: :browse_106::browse_106::browse_106: :browse_106::browse_106::browse_106: :browse_106::browse_106::browse_106:
بانو شرقی
11 April 2010, 08:40 AM
دادش رضا احساستو درک می کنم ولی ...............
چون پارسی گلد یه سایت علمی هست و به عنوان یه سایت علمی به همه کاربرا و دیگران معرفی شد از اول .
من که با کاره آقا آکبری موافقم .
وفکر می کنم اگه پارسی گلد برات مهم باید بمونی و با فعالیتای خودت به پیشرفت سایت کمک کنی .ممنون
رضا مقدسي
11 April 2010, 09:06 AM
نمي تونم.مرسي.شما به بزرگي خودتون ببخشيد...
MemarchitecT90
11 April 2010, 09:08 AM
آقا رضا کنار هم بودن از بحثای بیخود خیلی ارزشمندتره........
وقت شما محترمه..........
اگه واقعا بچه های ابنجارو دوست داری
پس بمون و فعالیتی بکن که هم به پیشرفت خودت کمک کنه
هم سایت
هم همه کاربرا و بازدیدکنندگان........
موفق باشی
رضا مقدسي
11 April 2010, 09:50 AM
ببخشيد....
3fid
11 April 2010, 06:20 PM
منم با رضا و فتنه جون كاملا موافقم
:browse_106:بحث هاي آزاد شده بود تنها لحظه هاي آروم زندگيه من.....
اما...
اينجا هم نيومد ارامش به ما....
3fid
11 April 2010, 06:22 PM
مرسي كه نظر مارو به عنوان يه ساكن توي همون جزيره اي كه شده بود
...محترم شمردين!!!!!!!!!!!!!!!!!
azad joon
12 April 2010, 10:47 AM
با تشکر از مدیریت جناب عالی
خدمت مدیریت محترم سایت عارضم که شما در پی
پیشبرد اهداف سایت تمام مشترکین خود را در عمل
انجام شده قرار دادید و حتی به تعدادی افراد خاص با این
کار بی احترامی نموده و شعور و شخصیت آنها را زیر
سوال بردید.
و همانتور که ما همیشه تابع زور هستسیم و عادت
به زور شنیدن از عوامل قدرت(حتی شما) را داریم.
من هم از شما تشکر میکنم.
لیکن لازم به ذکر است که این اتاقی که شما حذف
کردید یا از اول نباید طراهی میکردید یا شما به هیچ
عنوان حق کذاشتن محدودیت برای این اتاق را نداشتید. همانطور که از نامش نمایان بود.
(بحثهای آزاد) یا بهتر (بحثهای آزاد با رعایت قوانین اسلامی یا مدیر سایت یا هرچی مدیر دوست داره
بگید):browse_176:
TALAS
12 April 2010, 01:15 PM
من یه عضو جدید محسوب میشم و شاید زود باشه که بخوام در این گونه بحث ها شرکت کنم,اما لازم میبینم که من هم نظری بدم
انجمن مرجع و تخصصی پارسی گلد:
انجمنی که باید بهش رجوع کرد و با توجه به نیاز های خود از قسمت های تخصصی آن استفاده کرد و همچنین اطلاعاتی طبق تخصص خود و یا...به انجمن ارائه کرد.
بحث های آزاد برای عضو جدیدی مثل من فکر میکنم خیلی مفید هم میتونه باشه,چون باعث آشنایی با افراد عضو و روحیات و احساسات اونهاست که خود باعث صمیمیت من با اونها میشه و میتونم در مورد مطالبی که ارائه میکنن بهتر نظراتم رو بگم(که شاید باعث ایجاد بحث های جدید و اضافه شدن بر معلومات و همچنین یادگیری چیزهایی بشه که بلد نبودیم و یا نظراتمون رو 180 درجه میتونه تغییر بده)امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
(من بیشتر دوست دارم از مطالب انجمن استفاده کنم و در طول زمان اگه تونستم کمکی هم بکنم)
اضافه میکنم که نظر نهایی با مدیریت انجمنه
TM.BAX
12 April 2010, 02:10 PM
به نام خدا و عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
لازم دونستم توضیحاتی پیرامون حذف شدن بحثهای آزاد انجمن بدم.
ابتدا باید عرض کنم همانطوریکه از عنوان وبسایت مشخص هست (انجمن مرجع و تخصصی پارسی گلد) اینجا یک مکان علمی هستش که قرار هست محوریت سایت روی مطالب علمی و پرسش و پاسخ ها باشه.
درصورتیکه متاسفانه بحثهای آزاد باعث نکات منفی زیر شده:
1. عدم مشاهده مطالب مفید در آخرین ارسالها توسط کاربران
2. ایجاد بی نظمی در کل تالار
3. عدم جذب افراد متخصص
4. جذب افرادیکه فقط و فقط به دنبال سرگرمی هستند و هدفی ندارند که این افراد مسلماً به بی نظم کردن تالار می افزایند.
5. دور شدن از رسالت اصلی وبسایت مبنی بر تخصصی بودن مطالب
6. با توجه به سرعت بالای ارسال مطالب بیهوده در بحثهای آزاد، نظارت بر روی تک تک ارسالات امکانپذیر نبود!
7. آمار بالای پستها و تشکرها در این قسمت و نا راضی بودن افرادیکه برای ارسال یک مقاله ی مفید زحمتهای بسیاری می کشند.
درضمن جایگزینی مناسب برای تالار بحث آزاد تهیه شده که برای مراجعه به آن روز لینکهای زیر کلیک کنید:
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. اتاق تنهایی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. مشاوره های شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. دل نوشته های شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. تجارب شخصی شما (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
موفق و پیروز باشید.
ممنون كار خيلي خوبي كردين بهتر از اين نميشد
Reza Trojan
12 April 2010, 02:39 PM
سلام
والا من خودم از كاربراني بودم كه در اين تالار در بعضي مباحثش شركت ميكردم و نميگم كه بد بود اما حذف شدنش خيلي بهتر بود
به خاطر اين كاره عاقلانه ي علي آقا ازشون بي نهايت سپاسگذارم
و قابل توجه كاربراني كه ميگن اين كار باعث افت انجمن ميشه
لطفا به تاپيك زير يه سر بزنيد
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
vBulletin® v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.