توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود کتاب آموزش اتوکد 2008
Ali-Wizard
12 January 2008, 10:40 AM
اتوکد ۲۰۰۸ یک ویژگی جدید به همراه خود آورد که یک موتور رندر کردن 3 بعدی بسیار قوی بود که قابلیت های 3 بعدی برنامه را شدیداً افزایش داد و تسلط بر این برنامهی نقشه کشی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) مشهور جهان را بازهم مشکل تر نمود. اما این کتاب به روش قدم به قدم و به صورت مصور به افرادی که میل دارند این ویژگی 3 بعدی جدید را فرا بگیرند کمک کرده و با تمرینات فراوان (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) و ارائهی یک دوجین مشکلات پیش آمده و راهحلهای شان، آنها را در تسلط بر این نرمافزار تنها نمیگذارد. سر فصل های مهم این کتاب عبارتند از طراحی سازهی 2 بعدی، مدل سازی 3 بعدی، مدل سازی سطحی 3 بعدی، رندر کردن، بعد سازی، نقشه کشی، و ...
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. Dummie.jpg
در ضمن حجم این کتاب ۶.۴مگابایت می باشد
دانلود کتاب آموزش اتوکد 2008 فارسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. Dummie.exe)
پسورد فایل :لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
sheyda_kat
29 January 2008, 11:48 AM
ممنون دوست من خیلی جالب بود
sheyda_kat
30 January 2008, 05:20 PM
سلام به دوستانی که داخل این پست اومدن حتما از کل سایت دیدین کنید .ازدست میدینا
همه چیز توش هست
moeinmad
28 February 2008, 10:23 PM
shoma motmaen hastin in ketab farsie
age ketabe amoozesh autocad 2008 farsi be soorate ketab ya film mishnasin be man moarefi konin, man be shedat dombalesham, daneshjooye memari hastam va iran nistam, va mikham autocad ro az ebteda shoroo konam
Administer
28 February 2008, 10:31 PM
دوست گرامی
از اینکه در این انجمن عضو شدید ممنونیم. اما از من میشنوی بهتره بری کتابشو بخری، آخه اینجوری سنگین تری!:13:
morysea
5 March 2008, 08:50 AM
کار خوبی بود و امیدوارم کارهای بعدی شمارو ببینم
MAHROOZ
23 August 2008, 07:04 PM
سلام .بعد از download کردن چطوری برنامه باز میشه
با تشکر
mahrooz:wub:
Ali-Wizard
23 August 2008, 08:09 PM
سلام دوست عزیز
به تالار ما خوش آمدید، امیدوارم لحظات خوبی را با ما سپری کنید.
برای اجرای این کتاب هم نرم افزار زیر را دانلود کنید.
Download (ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/reader/win/7x/7.0/enu/AdbeRdr70_enu_full.exe)
BeHdAbRa
23 August 2008, 08:34 PM
دوست عزیز :
توجه: برای مطالعه این کتاب برنامه اجرا کننده آن را دانلود کنید.
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. 20.80 مگابایت
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. لینک دانلود (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
MAHROOZ
27 August 2008, 06:50 PM
:laugh:سلام با برنامهadobe reader تونستم برنامه را باز کنم ولی به زبان انگلیسیه شما میدونید که چطوری فارسیش کنم؟ از راهنمایی قبلیتون هم ممنون.
fj_lida
27 November 2008, 04:46 AM
tarjome farsie in ketabo az koja mitonam peyda konam
Ali-Wizard
27 November 2008, 10:49 AM
سلام
دوست گرامی برای ترجمه باید انگلیسی بلد باشید.
فکر نمی کنم این کتاب، بصورت فارسی در اینترنت یافت شود، اگر پیدا کردید معرفی کنید تا دوستان هم استفاده کنند...
عبداله
25 January 2009, 06:47 PM
خيلي خوشحالم ، من تو اين سايت احساس ميكنم در يك كتابخانه بزرگي هستم
مهرداد نجدت
31 January 2009, 07:28 AM
مرسی از کتاب ، نا امید نباش .
mojtaba.p
20 February 2009, 11:41 PM
اتوکد ۲۰۰۸ یک ویژگی جدید به همراه خود آورد که یک موتور رندر کردن 3 بعدی بسیار قوی بود که قابلیت های 3 بعدی برنامه را شدیداً افزایش داد و تسلط بر این برنامهی نقشه کشی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) مشهور جهان را بازهم مشکل تر نمود. اما این کتاب به روش قدم به قدم و به صورت مصور به افرادی که میل دارند این ویژگی 3 بعدی جدید را فرا بگیرند کمک کرده و با تمرینات فراوان (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) و ارائهی یک دوجین مشکلات پیش آمده و راهحلهای شان، آنها را در تسلط بر این نرمافزار تنها نمیگذارد. سر فصل های مهم این کتاب عبارتند از طراحی سازهی 2 بعدی، مدل سازی 3 بعدی، مدل سازی سطحی 3 بعدی، رندر کردن، بعد سازی، نقشه کشی، و ...
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. Dummie.jpg
در ضمن حجم این کتاب ۶.۴مگابایت می باشد
دانلود کتاب آموزش اتوکد 2008 فارسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. Dummie.exe)
پسورد فایل :لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.
عالی بود
شهریاری
14 September 2009, 10:42 AM
Tanx
sinajonse
27 February 2011, 12:17 PM
سلام با تشکر امروز خواستم فایل کتاب را دانلود کنم ولی پیغام بلوک شدن را داد لطفا راهنمائی کنید.
Archi.AtishParish
27 February 2011, 01:09 PM
سلام با تشکر امروز خواستم فایل کتاب را دانلود کنم ولی پیغام بلوک شدن را داد لطفا راهنمائی کنید.
:01:
خیلی خوش اومدین:browse_184:
فایل سالم می باشد ... لطفا بعد از کلیک بر روی لینک زیر تا انتقال کامل شکیبا باشید!
دانلود کتاب آموزش اتوکد 2008 فارسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند. m%2Fdownload%2Fprogram%2FAutoCAD%25202008%25203D%2 520Modeling%2520Workbook%2520For%2520Dummie.exe)
بهترین ها رو براتون آرزو می کنیم!
vBulletin® v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.