PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوان انتخاب مدیر و گروه کاربری

sheyda_kat
12 January 2008, 11:54 PM
به نام خدا

توجه

فراخوان انتخاب مدیر و گروه کاربری

شما میتوانید انجمن ویژه ای را به انتخاب خود در این فروم راه اندازی کنید و مدیریت آن را بر عهده بگیرید و گروه کاربری ویژه آن انجمن را تشکیل دهید .

شرایط تشکیل انجمن شما مقایر نبودن آن با قوانین کشور اسلامی و مورد تایید بودن عنوان آن از سوی اعضای اصلی سایت می باشد.

جهت واگزاری مدیریت انجمن شما باید حداقل هفته ای 30 پست در هفته ارسال کنید و هفته ای چند بار برای پاسخ گویی به سوالات وارد انجمن شوید.

جهت عضویت در گروه کاربری ویژه هر انجمن شما باید حداقل 20 پست در هفته ارسال کنید.

نکته : اولویت برای عضویت گروه کاربری ویژه انجمن با افرادی است که از طرف مدیر آن انجمن معرفی می شوند یا مورد تایید او باشند.

نکته : اولویت در انتخاب مدیر با کسانی است که فعالیت بهتری دارند.

شما می توانید جهت اطلاع بیشتر و یا ثبت انجمن و یا ثبت عضویت ویژه طریق پیام خصوصی مکاتبه کنید تا مراحل بعدی رو به اطلاعت شما برسانم.

با تشکر

DARIUSH_OFF
25 February 2008, 06:58 PM
دوست عزیز من که تازه اینجا اماده ام و 30 تا تایپ ندارم چکار کنم حتا بخش مورد نظری که من توش فعالیت می کنم رو در این انجمن نیست بخش ****و دانلود افلاین من از شما می خواستم که این بخش رو به این فروم اضافه کنید خودم هم توش فعالیت میکنم

Ali-Wizard
26 February 2008, 02:31 PM
سلام دوست عزیز
به دلیل قوانین جمهوری اسلامی ایران ما نمی تونیم این انجمن رو راه اندازی کنیم
اگر هم بخش مورد نظر شما به جز این بخش در این انجمن وجود نداره، بگید تا براتون اضافه کنیم و شما مسئول اون بخش بشید
البته باز هم اول باید فعالیت خودتون رو در این انجمن بالا ببرید
با تشکر:Vishenka_17: