PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه پیشکسوتان پارسی گلد\\کمی لطف کنید

karame
25 October 2010, 12:01 AM
خوشم میادبعضی از پیشکسوتان لطف میکنید تاپیک تماشا میکنید بعد زیروبالا کردن اگه به هر دلیلی باید حذف بشه حذف میکنید اگه ایرادی داشت چهار تاپیک انتقاد نصیبش میکنید خلاصه حالشو میبرید دریغ ازیک کلیک تشکر

اینور قضیه کاربر بااینترنت بی سرعت بگم بهتره ; باچه عذابی چند جا رو زیرو زبر کرده یک مطلب که بنظرش تکراری نیست باسیو کردن و آپلودو..آورده به این امید که به سایت حالی بده :''
مصلا تکراری یا..... حذف میشه یک ساعت بعد تاپیکش غیب میشه دریغ از یک پیام دوکلمه ای
دلیل حذف.
حالا. بعد حذف نمیشه چهار تاپیک کل کل و .... میبینه دریغ از یک تشکر خودم بارها همین جناب
داداش قرمز ریئس سایت و دیدم! به نظر من یک تشکر به همون قهوه ای باعث رونق سایت میشه .یادمون باشه همین کاربران قهوه ای سایت و به اینجا رساندن.
خلاصه تاپیک خوب از اب در میاد چند تشکر پایین میبینه کمی پایین تر مشاهده اونایی که از تاپیک دیدن کردن بعضی از مدیران عالی رتبه رو میبینه که سودی بیشتر از تشکر کنندگان عایدشون میشه حالش کرفته میشه
میدونه تشکر وظیفه نیست ولی انتظار یک چیز دیگه است لطف دوستی میرسونه حالی دیگه داره با تشکر....

MemarchitecT90
25 October 2010, 05:46 AM
سلام
من فقط ی چیز رو میگم؛بقیش با پیشکسوتا...
این از قول آقا رضا ناظر سایته: روزانه حداقل 20 30 تا تاپیک گذاشته میشه که متوجه تکراری بودن اونا میشیم
حداقل 10تا تاپیک توسط مدیران آزمایشی برای حذف ارجاع داده میشه
بازم حداقل 10تا تاپیک غیرقانونی میذارن که اونا هم باید حذف بشه...
این ارقام فراتر از این حرفاس...
متوجه هستید که حذف تاپیک فقط ی گوشه از وظایف ناظره؟! حذف تمام اینها وقت میبره
اطلاع رسانیشم به اندازه حذفش زمان میبره.... ناظرم به اندازه همه درگیر زندگی و مسائل خودشه... پس کم لطفی نکنید
در رابطه با تشکر؛ما آمار بازدید کننده هم داریم...تشکر میتونه سلیقه ای باشه و هیچ الزامی نیست
مدیریت سایت تو این زمینه هوای کاربرای جدید رو بیشتر از بقیه دارن!

شاهو _ کرد
25 October 2010, 09:01 AM
:browse_126::browse_126::browse_126: