PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موضوع - آموزش مـعمـاری

arc-mo2
16 January 2008, 10:54 AM
ضیافت معماری – 3
موضوع - آموزش مـعمـاری

Architectural Banquet – 3
Subject - Architecture's Education

ک- من سیستم آموزشی باهاس را به بوزآر ترجیح می­دهم.
م- ای کاش به جای دانشکده­های معماری، مدارس معماری داشتیم.
ع- در گذشته آموزش معماری به شیوه تک آتلیه­ای مرسوم بود که به نظرم بهتر از سیستم فعلی است.
س- به نظر من برای تمام کسانی که معماری می­خوانند، چهار سال دبیرستان، تلف کردن وقت است.
ن- گذراندن هنرستان معماری برای ورود به دانشگاه بهتر از ورود مستقیم به رشته معماری است.
ک- من چیزی از این چهار سال تحصیلات دانشگاهی نفهمیدم.
م- این شش سال بهترین دوران زندگی من بود.
ب- در دانشکده چیز زیادی از جریان واقعی معماری که به صورت حرفه­ای رایج است، نمی­آموزند.
الف- دانشکده­های معماری با سایر دانشکده­ها فرقی ندارند و...
م- چرا فارغ­التحصیلان مدرسه AA سرآمد معماران هستند؟
ل- ای کاش دانشکده ما هم مثل دانشکده معماری یزد بود.
آ- من بعد از ده سال، فرق بین سیمان سفید و گچ را نمی­دانم.
س- برخی اساتید، تأثیر انکار ناپذبری بر آموخته­های ما در معماری داشته­اند.
ف- من شخصاً اساتید جوان را بر میان سال­ها ترجیح می­دهم چون با انرژی بیشتری تدریس می­کنند.
ح- در معماری هیچ معیاری برای قضاوت وجود ندارد و این آزار دهنده است.
و- دسترسی به اینترنت، تحول شگرفی در آموزش معماری ایجاد کرده است.
ح- آموزش معماری بدون دیدن و تجربه کردن فضاهای معماری بی­معنی است.
م- چگونه است که معماران خودآموخته بدون آموزش آکادمیک حرف­های بسیاری برای گفتن داشته­اند.
آ- معماری موضوعی آموزش پذیر نیست.
الف- ...

نکاتی که خواندید، بخشی از دغدغه­هایی است که سالهاست از زبان دانشجویان و فارغ­التحصیلان معماری، شنیده­ایم. هر یک از ما چه در دوران تحصیل و چه پس از آن و حتی سال­ها بعد با دانشکده معماری در ارتباط بوده­ایم. بخش مهمی از دوران زندگیمان را در آن سپری کرده­ایم، دوستانمان را در آنجا یافته­ایم، دلخوشی­هایمان را در آنجا شریک شده­ایم و آینده زندگی حرفه­ای خود را در ورای آموخته­هایمان از دانشکده معماری رقم زده­ایم. قطعاً هر یک از ما نظرات فراوانی درباره آموزش معماری داریم که گاه در مباحث شفاهی بیان می­کنیم اما شاید دیدگاه­هایمان به صورت نوشتاری و شرکت در ضیافت معماری بهانه­ای باشد تا بسیار عمیق­تر به این موضوع بنگریم و یکی از چالشی­ترین موضوعات را واشکافی کنیم.

هر چند در کنار این موضوع، سه موضوع دیگر هم برای ضیافت معماری سوم، مطرح گردید و برخی از دوستان تمایل به انتخاب موضوعات دیگر داشتند، اما در نهایت، جمع­بندی نظرات رسیده ما را واداشت تا همان موضوع منتخب را به عنوان موضوع ضیافت اعلام کنیم. امیدواریم دوستان با همراهی و مشارکت گرم خود باعث رونق این محفل دوستانه گردند.

نکته: تمام دوستان از امروز تا 30 دی ماه، فرصت دارند تا نسبت به انتشار مطالب خود در وبلاگ­ها اقدام نمایند. ضمناً دوستانی که فاقد وبلاگ هستند، می­توانند مطالب خود را به ایمیل فضای رویداد ارسال کنند تا در روز آخر ضیافت این مطالب در وبلاگ قرار گیرد.
فضای رویداد

مطلب دوستان در ضیافت سوم با موضوع آموزش معماری:

فضای آموزش معماری - مجید بدر (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
مدرسه اژدها کشی - سیاوش کرباسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
مرثیه ای نا تمام از نظام آموزشی تا نظام مهندسی - رامتین (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
از زیبای خفته تا آموزش معماری - محمد خبازی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
حل مساله یا طرح مساله؟...مساله این است! (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.) - آزاده شاهچراغی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آیا معماری آموزش پذیر است؟ - آرش پوراسماعیل (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آیا موج سوم آموزش معماری در راه است؟ - کمال یوسف پور (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آموزش معماری؛ آغازی بر تحقق ایده طراحی دانشکده هنر و معماری - حسام عشقی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
تدریس معماری به سیاق ما - کوروش رفیعی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
مثل وقتی که دوغ می خوری - احمدرضا سلیمانی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
انگولک - سیاوش کرباسی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
کل گویی آفت است - نصیر زرین پناه (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آموزش معماری و دوستانش - آرچیبالد (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آموزش معماری و دشمنانش - آرچیبالد (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)
آموزش گریزی - اولدوز فضلعلی (لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.)

pink rose
14 March 2009, 12:21 PM
لینک ها فقط به اعضای سایت نمایش داده می شوند.