توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برید سایتهای دیگرو نگاه کنید
PORYAXB
14 June 2011, 11:10 AM
با سلام چرا وقتی پست همدیگرو میخونید جواب نمیدید برید سایتهای دیگرو نگاه کنید حتی الکی هم شده جواب بدید مثل1 سوال کنید 2 اگر چیزی از ان مطلب میدونید بگید 3 تشکر کنید ممنوووووووووووووون
zahra.sh
14 June 2011, 11:27 AM
سلام...آخه بستگی به این داره که اون مطلب چی باشه...یا جای بحث و نظردهی داشته باشه یا نه
آخه خیلی شده که اینجا بچه ها سر یه موضوع بحث کردن...به نتیجه نرسیدن...دعوا و جنجال راه افتاده...در آخر منجر به بسته شدن تاپیک شده
البته تو بیشتر موارد بچه ها از تاپیکا تشکر میکنن
PORYAXB
14 June 2011, 11:38 AM
سلام منظور من این که مثلا توی بخش بازیها اگر کسی اون بازی را انجام داده نظرشو در بارهی اون بازی بگه یا دربارهی اون بازی بحث کنند
zahra.sh
14 June 2011, 12:00 PM
شما میتونید بعد گذاشتن تاپیک همونجا از بچه ها بخواین که نظرشون رو بدن
یا اگه کسی بازی رو امتحان کرده،در موردش صحبت کنه
تایماز
14 June 2011, 12:09 PM
سلام
اول اینکه دوست عزیز این روزا بیشتر به خاطر امتحانات ، دوستان زیادی نمیتونند بیان
دوم هم چند وقتی جو سایت یکم خشک شده ، بیشتر دوستان میان مطلب میزارن یا چند تا مطلب میخونند و میرن
PORYAXB
14 June 2011, 06:09 PM
درسته تایماز جان منم موافقم باید یک کاریکرد:browse_140:
donyaps
14 June 2011, 07:42 PM
اوه یعنی انقدر این سایت بده...نووووووووووووووووووو وووووووووو بیبی
Master
14 June 2011, 09:58 PM
دوست گرامی
این سایت در حال حاظر جزء بهترین سایت هاست
فقط، بعضی از مدیراش فعال نیستند
و بعضی از قسمت ها مدیر نداره
N3DA
15 June 2011, 12:15 AM
من هم با آقا حمید رضا موافقم
این سایت جزء بهترین سایتهاست .
در ضمن سخنان زهرا خانم کاملا منطقی است .
نظر دادن در پایان هر تاپیک مثل خوب بود . خوشم آمد یا بدم آمد پست اسپم است و زحمت ناظران را زیاد می کند .
در مواردی هم که مطالب بحث برانگیز بوده که کار به دعوا کشیده
ولی خوب اظهار نظر در موردهای خاص هم خالی از لطف نیست .
گاهی کم لطفی خیلی از دوستان هم هست که مطلب را می خوانند ولی حتی حاضر به زدن دکمه تشکر هم نیستند . چه به برسد به اظهار نظر .
البته من خودم سعی می کنم از مطالبی که واقعا خوشم آمده طی پیام خصوصی یا مهمان از گذارنده مطلب تشکر کنم .
Reza Trojan
15 June 2011, 07:24 PM
سلام
لازمه كه چند مورد رو ذكر كنم
1- زمان امتحانات و كنكور هست و اكثر كاربران مشغله ي تحصيلي دارن و اگر هم به سايت سر ميزنن براي مواردي ديگه هست و زماني براي اين كارها ندارن
2- بسياري از پست هايي كه زده ميشه اسپم محسوب ميشه و مسلما من يا رزا خانم حذف خواهيم كرد پس يه كار بيهوده اي هست
3- تاپيك هايي كه دلتون ميخواد نظر باقي كاربران رو بدونيد بايد اعلام كنيد تا دوستان نظر بدن ( حداقل كساني كه اون بازي رو انجام دادن ) چون اكصر مواقع با توجه به قانون ممنوعيت اسپم و حذفشون تاپيك رو شلوغ نميكنن
4- شايد جو سايت به گفته ي بعضي كاربران خشك شده باشه كه اينطور نخواهد بود اما توجه داشته باشيد كه تمام مسئولين سايت دانشجو هستند ...بعضيا هم علاوه بر تحصيل مشغول كار هستند و اين چند ماه ماه هاي امتحان و تحويل پروژه و .. هست . پس يه كم حق بديد كه برنامه ريزي ها دقيق انجام نميشه
در آخر هم ازتون تشكر ميكنم كه به فكر سايت هستيد و توجه بسياري به اين موارد داريد.
rozaa
17 June 2011, 12:12 PM
به نظر من از وقتی که پست اسپم اومد وسط یه خورده ارتباطات کم شده از یه لحاظ البته بهتره
Lithium
17 June 2011, 11:37 PM
خوب ما هم نظر ميديم :pars (43):
سايتهاي ديگه (البته اونايي كه من ديدم ) به اين وسعت نبودن ، خدايي اين سايت كم نظيره !
منم موافقم كه بعد از اينكه مطلبي رو خونديم اظهار نظر كنيم ، اما بيشتر مواقع اين موضوع منجر به بي نظمي ميشه ، و از اونجايي كه اين سايت خيلي گسترده ست چيزي جز دردسر براي تيم مديريت به دنبال نداره .
به نظرم بعضي وقتها ميشه يه نظرسنجي گذاشت و جداگانه درمورد موضوع بحث كرد . (البته اگه خيلي مهم باشه .)
بانو شرقی
18 June 2011, 07:38 AM
ببین الان خودمن از محل کارم آن میشم وواقعا سخت بخوام از همه پستا دوستان تشکر کنم ولی هر روز 1کاربر انتخاب می کنم از نوشته هاش تشکر می کنم ...بازم اگه کوتاهی شد شرمنده از جانب خودم
واقعا پارسی گلد هم مطلبش هم از لحاظ ساختار سایت وشکلش نمره 20باید بگیره چون فوق العاده است
PORYAXB
18 June 2011, 11:14 AM
بانو شرقی من منظورم این نبود منظور من اینکه مثلا از یک پست 80 نفر دیدن میکنند اما فقط 2 نفر تشکر میکنند که اون دو نفر هم مدیران هستند:browse_018:
انان
18 June 2011, 12:22 PM
بانو شرقی من منظورم این نبود منظور من اینکه مثلا از یک پست 80 نفر دیدن میکنند اما فقط 2 نفر تشکر میکنند که اون دو نفر هم مدیران هستند:browse_018:
منم با نظرتون موافقم
خب ولی چه فایده ای دارهوقتی نظر میدی فرداش میبینی حذفش کردن
ولی سایتهای دیگه هیچ نظریو حذف نمیکنن به نظرمن رابطه دوستانه تو سایتای دیگه خیلی خیلی بیشتر از پار30 گلده و نداشتن موضوع آزاد هم یکی از دلایل دیگشه با گذاشتن موضوعات آزاد کاربرا خیلی میتونن با هم صمیمی تر باشن
کی مشه این چیزا تو پار30 گلد باشه
ب امید آن روز....
Reza Trojan
18 June 2011, 02:16 PM
سلام
پوريا جان توجه داشته باش كه درسته شايد از يه تاپيك 80 نفر ديدن كنن اما اين آمار همه ي بازديد كننده ها هست مثل مهمانان كه امكان تشكر ندارن ...
به فرض هم كه هر 80 نفر كاربران سايت باشن خيلي از اين كاربران عضو جديد هستن و قصد موندن در سايت رو ندارن ... خيلي ها تاپيك رو اشتباه باز كردن و تا متوجه ميشن تاپيك رو ميبندن....يه عده ي محدودي هم ميبينن موضوع رو و به هر دليلي تشكر نميكنن ....
در مورد بحث ازاد هم بايد بگم كه يه تصميماتي گرفته شده اما با توجه به مصادف شدن با امتحانات دانشگاه قابل اجرا نيست و بايد كمي صبر كرد .قسمتي براي اينگونه روابط دوستانه مد نظر قرار گرفته كه انشالله عملي ميشه
اين هم كه ميگيد نظر ميديد و حذف ميشه ... لطفا تاپيك قوانين سايت بخش اسپم هارو بخونيد دليل اين كار رو متوجه ميشيد
aida1
18 June 2011, 11:20 PM
سلام
اول اینکه دوست عزیز این روزا بیشتر به خاطر امتحانات ، دوستان زیادی نمیتونند بیان
دوم هم چند وقتی جو سایت یکم خشک شده ، بیشتر دوستان میان مطلب میزارن یا چند تا مطلب میخونند و میرن
امیدوارم با مطالبی که در تالار خواندنی گذاشتم از این خشکی قدری کم کرده باشم.
moeinz
20 June 2011, 07:43 AM
در مورد بحث ازاد هم بايد بگم كه يه تصميماتي گرفته شده اما با توجه به مصادف شدن با امتحانات دانشگاه قابل اجرا نيست و بايد كمي صبر كرد .قسمتي براي اينگونه روابط دوستانه مد نظر قرار گرفته كه انشالله عملي ميشه
اين هم كه ميگيد نظر ميديد و حذف ميشه ... لطفا تاپيك قوانين سايت بخش اسپم هارو بخونيد دليل اين كار رو متوجه ميشيد
سلام
فقط خاهشن اونایی که میگن به نفر بعدیت چی چی کن از ونا نباشه
یعنی جی آخه؟
حالا این وسط پست اسپمم زیاد خوب نبود
باس مدیران عزیز یه فکر خوب بکنن که میکنن ایشالا
Reza Trojan
20 June 2011, 03:05 PM
سلام
معين جان ما بحث ازاد رو جمع كرديم كه از اسپم ها جلوگيري كنيم حالا دوباره بيايم و تالاري ايجاد كنيم كه نفر قبليت چي ميگه نفر بعديت چي ميگه ؟
انشالله اين كار با يه برنامه ريزي دقيق انجام خواهد شد
PORYAXB
4 July 2011, 09:40 PM
سلام به نظر من (در همهی سایتها ) وقتی پست مفید میدید کسی تشکر نمی کنه و استقبال نمیکنند اما وقتی پست بیخود و بیجهت میدی............. کوهی از تشکر درست میشه:browse_037:
vBulletin® v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.