سلام
بازم تصمیم گرفتم یه آموزش دیگه بزارم اینجا.
این یکی از کشفیات خودمه!
فکر کنم بشه یه جورایی بهش گفت رتوش!
خوب اول یه توضیحی دباره ی این ترفند میدم.این ترفند رو وقتایی استفاده میکنیم که میخوام یه سری از ایراد های چهره(معمولا")رو بپوشونیم
برای مثال اصلاح ابرو یا حذف خطوط اضافه ی صورت،و یا حتی حذف نوشته هایه تبلیغاتیه یه سایت دیگه روی عکس ...
1.اول یه عکس انتخاب کنید.من یه عکس از Megan Fox انتخاب کردم.ایراد هایی که تو این عکس واسه من جلب وجه میکنه عبارتند از:خطوط اضافه ی اطراف لب،ابرو که یکم بلنده،اون نوشته ی زرد رنگ بالایه صفحه و یکم هم موهاش!
خوب ،حالا میریم خدمت عکس برسیم
2.از منوی ابزار Clone Stamp Tool رو انتخاب کنید یا کلید S رو کیبورد رو بزنین.
3.خوب ،من از خطوط دور لب شروع میکنم.ببینین،کار با این گزینه دقیقا" مثل اینه که من یه تیکه از صورت که پوستش صاف و بدون ایراد هست رو ببُرم و بچسبونم روی قسمتی که چین و چروک داره.پس بعد از انتخاب ابزار کلون استمپ دکمه ی ALT رو نگه میدارم و روی اون قسمتی از پوست صورت که به نظرم بهتره کلیک میکنم(هم زمان دکمه ی ALT رو هم فشار میدم)
خوب،حالا دقیقا" مثل ابزار براش اون قسمتی که چین و چروک داره رو رنگ میکنم.حال کردین چه آسونه؟!
4.اینم تصویر بعد از حذف خطوط اضافه
5.مورد بعدی که به نظر من نیاز به اصلاح داره موهاست،یعنی تصمیم دارم فاصله ای که روی پیشونی بین موها افتاده رو پر کنم و گوشش رو هم بپوشونم.
بازم مثله مرحله ی قبل روی قسمتی از مو که به قسمت خالی نزدیکه کلیک میکنم(گفتم نزدیک،چون اگه دقت کنین نور به مو تابیده و اگر از سایر قسمت ها نمونه برداری کنیم ممکنه نشه اون تابش به مو رو خوب نشون داد)
6.خوب حالا میرم سراغ اون نوشته ی سبز رنگ بالایه صفحه!توجه کنین از این روشی که الان میگم میتونین برای حذف آدرس وبلاگ ها و وبسایت ها روی عکس استفاده کنین.خوب.بازم با همون ابزار دکمه ی ALT رو نگه دارین و روی قسمت مشکی کلیک کنین.حالا ALT رو ول کنین و اون قسمت سبز رنگ رو مشکی کنین!
7. حالا اون بریدگی روی یقه هم خذف میکنم!
واسه این کارم مثله مراحل قبل ALT رو نگه دارین،رویه قسمتی از یقه کلیک کنید.بعدشم اون قسمت خالی رو رنگ کنید.
8.حالا هم ابرو،یکم اگه کوتاه تر شه بد نیست!بازم ALT رو نگه میدارم،روی قسمتی از زیر ابرو کلیک میکنم.حالا هم مثله براش هر جا رو که خواستم اصلاح میکنم!
9.خوب،اینم عکس نهایی...ممکنه تو نگاه اول تغییرات به چشم نیان،اما اگه دوتا عکس رو کنار هم بزارین خودتون متوجه میشین
خوب،من سعی کردم تا جایی که ممکنه توضیح بدم.اما مطمئن نیستم منظورمو خوب رسوندم یا نه،اگه کسی سوال یا مشکل داشت بپرسه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)